• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uluslar arası ilişkiler 3. sınıftan devam eden varmı?zor mu kolay mı bu bölm????

uluslarası iktisat teorisi,insan hakları ve demokratikleşme süreci,karşılaştırmalı siyasal sistemler, orta asya ve kafkaslarda siyaset iki tane daha kitap vericeklermiş hangi dersi vericekler aallah bilir annem sormuş sistemde yayınlanacak demiş hangi dersleri vereceğimiz ben çalışmaya başladım insan hakları ve demokratikleşme sürecinden 1 üniteyi bitirdim boğazlarım ağrıdı valla nasıl olucak bu iş yardımcı kitapsız bilemiyorum

uluslarası iktisat teorisi,insan hakları ve demokratikleşme süreci,karşılaştırmalı siyasal sistemler, orta asya ve kafkaslarda siyaset iki tane daha kitap vericeklermiş hangi dersi vericekler aallah bilir annem sormuş sistemde yayınlanacak demiş hangi dersleri vereceğimiz ben çalışmaya başladım insan hakları ve demokratikleşme sürecinden 1 üniteyi bitirdim boğazlarım ağrıdı valla nasıl olucak bu iş yardımcı kitapsız bilemiyorum

babamda bana başladın mı çalışmaya geçen gün diyodu dedim yok daha çok var. ama kitaplara baktım hakkaten zor. bende ufaktan başlıcam çalışmaya. benim kayıt olduğm yerde baya açıköğretim kursu felan vardı. onlardan birinden yardmcı kaynak alırım belki canım. yada netten çıkmış soru çözerim. hep aynı sorular çıkıyo diyolar ama bilmiyorum. sen hangi ildesin canım

babamda bana başladın mı çalışmaya geçen gün diyodu dedim yok daha çok var. ama kitaplara baktım hakkaten zor. bende ufaktan başlıcam çalışmaya. benim kayıt olduğm yerde baya açıköğretim kursu felan vardı. onlardan birinden yardmcı kaynak alırım belki canım. yada netten çıkmış soru çözerim. hep aynı sorular çıkıyo diyolar ama bilmiyorum. sen hangi ildesin canım
ben istanbuldayım cnm evt önceden çıkmış sorularla geçılıyordu ama şimdi değişti diyorlar kitaplara baksana yüzleri bile değişmiş ama ben genede çalışıcam çıkmış sorulara şimdi ben aöf kaydımı tamamladım şifre falan verdılermı diye sormadım anneme oşifreyı alıp biryerlere gırmemmı lazım unuttum o işleri ben:)

ben istanbuldayım cnm evt önceden çıkmış sorularla geçılıyordu ama şimdi değişti diyorlar kitaplara baksana yüzleri bile değişmiş ama ben genede çalışıcam çıkmış sorulara şimdi ben aöf kaydımı tamamladım şifre falan verdılermı diye sormadım anneme oşifreyı alıp biryerlere gırmemmı lazım unuttum o işleri ben:)

valla bana iki kağıt vermişlerdi canım.biri resimli bişeydi işte bölüm sınıf felan yazıyodu birinde de ösym şifreniz felan yazıyodu. bende hiç bakmadım o kağıda. kaldırdı bile annem. ordan takip edicez sanırım. öbür dönem mesela ders seçme felan yapıcaksak ordan olacak canım. ben yardımcı kaynak için bahçelievlerdeki dersanelerden felan bi fiyat almayı düşünüyorum canım.

valla bana iki kağıt vermişlerdi canım.biri resimli bişeydi işte bölüm sınıf felan yazıyodu birinde de ösym şifreniz felan yazıyodu. bende hiç bakmadım o kağıda. kaldırdı bile annem. ordan takip edicez sanırım. öbür dönem mesela ders seçme felan yapıcaksak ordan olacak canım. ben yardımcı kaynak için bahçelievlerdeki dersanelerden felan bi fiyat almayı düşünüyorum canım.

anneme sordum şifre verdılermı diye yok vermediler dedi belki senin dediğin kağıtlardan verdiyse ordan bakarım şifreye o şifre lazım çünkü geçmiş yıllarınada bakarız:)

anneme sordum şifre verdılermı diye yok vermediler dedi belki senin dediğin kağıtlardan verdiyse ordan bakarım şifreye o şifre lazım çünkü geçmiş yıllarınada bakarız:)

mutlaka vermişlerdir canım. çünkü kaydınız tamamlandı aşağıdan kitaplarınızı alın derken iki tane kağıt verdi bana. mutlaka vermişlerdir sonuçta notlara felanda ordan bakıcaz yanii.

bismillahirramanirrahim iktisat birmi bu dersin olmaması lazımya bizde biz aöf mezunuyuz 3.sınıftan dikey geçiş yapacağız 5.6.7.8 yarı yıl derslerinden sorumluyuz cnm biz ya dur link atam bak ordan http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf burdan iktisada giriş 1.yarı yılın dersiya yanlış vermişler bence:(

ben baktım ordan artık sistem değiştiği için otomatik olarak belirliyor bizim dersleri bende şaşırdım ama yarın soracam neden böle diye?

canım bak yazdım kitapları. biraz zor gibi geldi bana ama. başarırız inşallah :2:

evet bende de eksik kitaplar var haftaya gelecekmiş o zaman alacam 9 tane ders var 4 kitap elimde şu anda bugün aldım...

valla bilemiyorum canım yaa. evet baktım dediğin yere. fark dersi dedikleri bumu acaba. hukukun temel kavramlarıda öyle sanırım.
bana bi şifre verdiler ama ben daha girip bakmadım ne var ne yok

o şifreyle girdiğinde bişi yok ya daha sınava felan girmedik ya bişi yazmıyor...

kayıtlar nezaman a kadar devam ediyor ve ervraklar ne istiyorlar

16 ekime kadar devam ediyor.mazeretli kayıt var oda 18 mi 19 kadarmıydı tam haırlamıyorum...

kayıt onaylandığı zaman internet şifresi belgesi yazan bi tane kağıt var orda yazıyor şifren canım...

Canım şuan elimdeki kitapları söylüyorum.
İktisada giriş 1
Uluslararası iktisat teorisi
Siyasi tarih 1
İnsan hakları ve demokratikleşme süreci
Orta asya ve kafkaslarda siyaset
Karşılaştırmalı siyasal sistemler
Hukukun temel kavramları

Sanırım iki tanesi de eksik canım. Onların isimlerini bilemiyorum. Bilen varsa aydınlatsın :17::1:

iktisada giriş 1.......
insan hakları ve demokratikleşme süreci.......
orta asya ve kafkaslarda siyaset.......
uluslar arası iktisat teorisi......
balkanlarda siyaset
strateji ve güvenlik
siyasi tarih 1
hukukun temel kavramları
karşılaştırmalı siyasal sistemler (benim elimde olanların yanına nokta işareti koyuyorum canım...

bu arada kitapların tamamına çalışmak gerekmiyor canlar bugün öle sölediler bize...eogrenme.anadolu.edu.tr adresi varya orda ders listelerinin yanında 1.4 yada 1-8 gibi yazılar var onların başındada harfler var...

A-S=ARA SINAV
D-S_DÖNEM SONU(YIL SONU) SINAVI
T=TEORİK
U=UYGULAMA
K_KREDİ

BU HARFLERİN ALTINDA YAZAN RAKAMLARI KAÇINCI ÜNİTEYE KADAR ÇALIŞACAĞIMIZI BELİRTİYOR HABERİNİZ OLA :)))))DERSİN ADININ KARŞILIĞINA BAKINCA ÇÖZERSİNİZ SİZDE...AMA GENEDE AÖ BÜROSUNA SORUN DOĞRU MU ANLAMIŞIZ FELAN DİYE...

ben uluslararası ilişkiler mezunuyum açıköğretimi nasıl bilmiyorum ama fakültede okurken ben en çok 3, sınıfda zorlanmışdım....en zoru 3 sanırım ama güzel bi bölül tebrik ederim meslektaşım..:)

ben uluslararası ilişkiler mezunuyum açıköğretimi nasıl bilmiyorum ama fakültede okurken ben en çok 3, sınıfda zorlanmışdım....en zoru 3 sanırım ama güzel bi bölül tebrik ederim meslektaşım..:)
derslerimiz aynımıydı acaba üsteki arkadaşımın yazdığı derslere bak aynımıydı senin derslerle ben aöf büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezunyum özürlü memur seçme sınavına girdim bu bölümü atanınca yükselmek için okuyorum meslektaşım sen bu bölümü okuduktan sonra iş bulabildinmi özelde yada devlete yerleşdinmi

ewet gördüğüm derslerde var ama görmediklerimde sanırım onlar seçmeli ders....ben iş bulamadım henüz ama çok iyi kpss ye hazırlanarak çok iyi yerlerde işe giren arkadaşlarım var..

Başvuru Tarihi:01 Ekim 2012 00:00 - 19 Ekim 2012 17:00
Mazeretli Kayıt Tarihi:17 Ekim 2012 - 19 Ekim 2012, mesai saatleri

bu tarihlerden 16 ekim mi 19 ekim mi son

ben baktım ordan artık sistem değiştiği için otomatik olarak belirliyor bizim dersleri bende şaşırdım ama yarın soracam neden böle diye?

evet bende de eksik kitaplar var haftaya gelecekmiş o zaman alacam 9 tane ders var 4 kitap elimde şu anda bugün aldım... cnm sen örgün üniversite mezunu olduğun için iktisadı fark dersi olarak vermiş olabilirler

evet bende de eksik kitaplar var haftaya gelecekmiş o zaman alacam 9 tane ders var 4 kitap elimde şu anda bugün aldım... cnm sen örgün üniversite mezunu olduğun için iktisadı fark dersi olarak vermiş olabilirler

olabilir neyse çalışalım bakalım hayırlısı olsun hepimiz için sorunsuz bitiririz inşallah :))))

Back