• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uluslar arası ilişkiler 3. sınıftan devam eden varmı?zor mu kolay mı bu bölm????

esmer_melegim_01

maşallah oğluşuma
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
279
0
46
slm kızlar uluslar arası ilişkiler okuyan varmı? bilgisayar teknolojisi ve programlama bölm bitirdim birazdan gidip uluslar arası ilişkilere kayıt yaptırıcam 3 sınıftan devam edicem yani. bu bölüm nasıl zor mu kolay mı ??

slm kızlar uluslar arası ilişkiler okuyan varmı? bilgisayar teknolojisi ve programlama bölm bitirdim birazdan gidip uluslar arası ilişkilere kayıt yaptırıcam 3 sınıftan devam edicem yani. bu bölüm nasıl zor mu kolay mı ??
hayırlısı olsun cnm bende bu bölüme kayıt olucam yarın kısmetse bende aöf büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezunuyum

Bende radyo televizyondan dikey geçiş yaptım. Kitaplarımıda aldım. Ama şuan yanımda değiller o yüzden isimlerini veremiyicem :17: ama mesela tarih türk dili ingilizce felan yok.

inş cnm sen kayıdını yaptırıp kitaplarını aldınmı hangi derslerin kitaplarını verdiler yazarmısın cnm

ya anlatsam gülersin bana açık öğrt bürosu aptmandan çıkınca yan kapı ama çok kalabalık oluyor ondan sıkılıp geri eve çıkıyorum bügünde yaptıramadım kayıt misafirim geldi ondan geri çıktım bende eve yarın sabah erken kalkıp yapacam kayıdı...kitapları aldığım an yazarım ne var ne yok diye canım :)

ya anlatsam gülersin bana açık öğrt bürosu aptmandan çıkınca yan kapı ama çok kalabalık oluyor ondan sıkılıp geri eve çıkıyorum bügünde yaptıramadım kayıt misafirim geldi ondan geri çıktım bende eve yarın sabah erken kalkıp yapacam kayıdı...kitapları aldığım an yazarım ne var ne yok diye canım :)

bende yarın yaptırıcam kaydını meslektaşım olur öle vakalar geç olsun güç olmasın cnm:)

kitapların yanında olduğu vakit yazarmısın 3-4tanesini merak ettım cnm meslektaşım gerçi ben bu mesleği yapmıcam ama nese.:)

Bu gidişle ben nerde iş bulursam o mesleği yapcam heralde canım. Medya sektöründe istediğim gibi bi iş bulamıyorum malesef.
İki tanesi eksikti sanırım kitaplardan. Gece eve geçince bakıp yazarım sana hayatım. Tek hatırladığım hukukla ilgili bişe vardı. Hukuka girişmiydi neydi. Neyse eve gidnce yazcam yanlış bilgi vermiyim. Ama kitap sırası çok fenaydı yaa. Ben istanbul bahçelievlerden yaptırdm kaydı. Kayıt sırası hemen geldide kitap sırasında 1 saat bekledm valla. Belim koptu. Kitaplarda ağırdı baya. Benimde ellerim egzama geçirdğimden dolayı çok hassas şişe musluk felan bile zor açıyorum. Zor taşıdım valla kitapları ellerim çok acıdı :1:
Bide açıköğretim sektör haline gelmiş. Bi amca masa ve makas koymuş 1 buçuk tl karşılığnda o başvuru formunu kesiyo. Adamın teki apartmanın grişine fotokopi makinası koymuş oda yolunu bulmuş. Hele simitçi kuyrukta günde 4 araba simit satıyomuş :D
Bende kuyrukta sigara ve çakmak satmayı planlıyorum. O kuyrukta insan içmese de başlar yani o derece :1::1::1:

Bu gidişle ben nerde iş bulursam o mesleği yapcam heralde canım. Medya sektöründe istediğim gibi bi iş bulamıyorum malesef.
İki tanesi eksikti sanırım kitaplardan. Gece eve geçince bakıp yazarım sana hayatım. Tek hatırladığım hukukla ilgili bişe vardı. Hukuka girişmiydi neydi. Neyse eve gidnce yazcam yanlış bilgi vermiyim. Ama kitap sırası çok fenaydı yaa. Ben istanbul bahçelievlerden yaptırdm kaydı. Kayıt sırası hemen geldide kitap sırasında 1 saat bekledm valla. Belim koptu. Kitaplarda ağırdı baya. Benimde ellerim egzama geçirdğimden dolayı çok hassas şişe musluk felan bile zor açıyorum. Zor taşıdım valla kitapları ellerim çok acıdı :1:
Bide açıköğretim sektör haline gelmiş. Bi amca masa ve makas koymuş 1 buçuk tl karşılığnda o başvuru formunu kesiyo. Adamın teki apartmanın grişine fotokopi makinası koymuş oda yolunu bulmuş. Hele simitçi kuyrukta günde 4 araba simit satıyomuş :D
Bende kuyrukta sigara ve çakmak satmayı planlıyorum. O kuyrukta insan içmese de başlar yani o derece :1::1::1:[/QUOTEallah yardımcımız olsun cnm valla türkiyede hangi bölümü okursan oku iş bulmak çok zor allah yardımcımız olsun valla o büroda iyi para kazanılır bişiler satmak lazım desene kitaplar çok başımızı ağrıtıcak soru bankası almak lazım en kısa zamanda gece haberlerini sunmanı bekliyorum cnm bu arada:9:

Canım şuan elimdeki kitapları söylüyorum.
İktisada giriş 1
Uluslararası iktisat teorisi
Siyasi tarih 1
İnsan hakları ve demokratikleşme süreci
Orta asya ve kafkaslarda siyaset
Karşılaştırmalı siyasal sistemler
Hukukun temel kavramları

Sanırım iki tanesi de eksik canım. Onların isimlerini bilemiyorum. Bilen varsa aydınlatsın :17::1:

Canım şuan elimdeki kitapları söylüyorum.
İktisada giriş 1
Uluslararası iktisat teorisi
Siyasi tarih 1
İnsan hakları ve demokratikleşme süreci
Orta asya ve kafkaslarda siyaset
Karşılaştırmalı siyasal sistemler
Hukukun temel kavramları

Sanırım iki tanesi de eksik canım. Onların isimlerini bilemiyorum. Bilen varsa aydınlatsın :17::1:

bismillahirramanirrahim iktisat birmi bu dersin olmaması lazımya bizde biz aöf mezunuyuz 3.sınıftan dikey geçiş yapacağız 5.6.7.8 yarı yıl derslerinden sorumluyuz cnm biz ya dur link atam bak ordan http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf burdan iktisada giriş 1.yarı yılın dersiya yanlış vermişler bence:(

bismillahirramanirrahim iktisat birmi bu dersin olmaması lazımya bizde biz aöf mezunuyuz 3.sınıftan dikey geçiş yapacağız 5.6.7.8 yarı yıl derslerinden sorumluyuz cnm biz ya dur link atam bak ordan http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Documents/2012-13-DersListesi.pdf burdan iktisada giriş 1.yarı yılın dersiya yanlış vermişler bence:(

valla bilemiyorum canım yaa. evet baktım dediğin yere. fark dersi dedikleri bumu acaba. hukukun temel kavramlarıda öyle sanırım.
bana bi şifre verdiler ama ben daha girip bakmadım ne var ne yok

Back