S sebboyyy Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2009 1.381 5 116 İstanbul 25 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sebboyyy #21 gulisay .!.: bende birsey bulamıyorum canım ya, çıldıricimm Kaldık mı ders kitaplarına! Bennden bir soru, en zorlandığınız ders hangisii? Genişletmek için tıkla... karşılaştırmalı siyasal sistemler sinir ediyor beni
gulisay .!.: bende birsey bulamıyorum canım ya, çıldıricimm Kaldık mı ders kitaplarına! Bennden bir soru, en zorlandığınız ders hangisii? Genişletmek için tıkla... karşılaştırmalı siyasal sistemler sinir ediyor beni
Ausencia _Alcatraz Kaçkını_ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Eylül 2012 41.591 141.631 598 22 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sebboyyy #22 Maalesef ders çalışamıyorum ben. Yani fırsat bulamadığımdan değil ama içimden gelmiyor. Tek bitirdiğim ders strateji ve güvenlik oldu ; o da ilk hevesle. Demokratikleşme sürecine başladım 2 ünite ve sınava kaldı 2 hafta:26:
Maalesef ders çalışamıyorum ben. Yani fırsat bulamadığımdan değil ama içimden gelmiyor. Tek bitirdiğim ders strateji ve güvenlik oldu ; o da ilk hevesle. Demokratikleşme sürecine başladım 2 ünite ve sınava kaldı 2 hafta:26: