uluslar arası ilişkiler 3. sınıf ders çalışma topiği

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
ben başladım çalışmaya insan hakları demokratikleşme süreci bir ünitesi bitti arkadaşlar hergün çalıştığımız konuları nasıl çalıştığımızı paylaşalım birbirimizi ders çalışmaya teşvik edelim heveslendirelim:)

toplam kaç ünite çalıştın cnm yaz piolin eklesin ara sınav çalışma tablomuza:)

:) canm daha yeni basladım 1 ünite calstım.zaten kitaplarımda eksik.kızlar siz eğitim kurumlarından destek almayı dusunuyormusunuz?ben aöf kaydı yaptırdıgım gun benı kapıda ıkna ettıler gıttım baktım kuruma 4 aylık 200 tl 50 50 ödeme aylık bır ders hafta sonları 2ser saat.bende bır ders ıcın okeyı verdım.u.a iktisad teorısınden yardm alıcagm.bakalım nasıl olcak:)

allah kolaylık versın cnm ben herzamanki tek başıma çalışıcam düşünmüyorum kızlara çalışmaya başlıyoruz gruba ismini eklet cnm çalıştığın ünitelerin saysıını bildir hergün insan baya aşka gelıyor:)

i

İşte geldim burdayım.

Ama henüz hiç başlamadım desem yeridir.

Klasik pazartesi başlangıcını bekliyorum.

Elimde 3 kitap var şuan diğeri bayramdan sonra gelecekmiş aöf bürosuna.

Balkanlarda Siyaset
Uluslararası İktisat Teorisi
Strateji ve Güvenlik

Çalışmaya hangi dersten başlamayı planlıyorsunuz?

İNSAN HAKLARI VE DEMOKRATİKLEŞME SÜRECİ bu dersten başladım diğerleriyle devam ettim bayramdan sonra iki kitapım gelcek işte beklemedeyım:) ben kızlar çalışmaya başlıyoruza yaz cnm benide ekleyin diye tabloya hergün çalıştığın üniteleri bildir insan bayabir aşka geliyor :)

Son düzenleme:

Bende bugün Strateji ve Güvenlik ten başladım,bir ünite.

Çalışma sistemi belirlediniz mi?

Ben örgünden geçiş yaptığım için açık öğretim bocalaması yaşıyorum az biraz.

Yazarak çalışmayı sevenlerdenim.

Ben biraz kulağı tersten göstererek çalışıyorum.
Önce ünite sonundaki özet bölümünü okuyorum.Karşıma çıkacaklar için gardımı almak adına
Sonra yazarak çalışıyorum üniteyi.
Hergün tek ünite çalışsam 4 günde bir ders biter.
Sonrada indirdiğim geçmiş yılların sorularına yoğunlaşırım.
Sonra tekrar yaparım heralde.
Sınavlar 5-6 Ocak,vakit var.

Asıl ara sınavla dönem sonu arası çok kısa,o zaman zorlanabiliriz.

aynen canm ara sınava kadar kac uniteden sorumluyuz biliyormusunuz:44: bur arada hergun bır unıte calısarak 4 gunde 4 unıte oluyor ders nasıl bıtıo anlamadım canm sonucta bı ders 8 unıte

Son düzenleme:
Çalışmalar ne durumda?

Ben hala ilk dersteyim strateji,güvenlik 3. üniteyi bitirdim.

Dün 2012 ara sınav sorularına baktım bu dersin,en azından çalıştığım herşeyi anlamışım buna sevindim.

cnm bir ünitede çok sayfa var yazarak çalışmaya kalksam yetişmezki oyüzden okuyarak çalışıyorum ben sonrada soru çözücem sen soru bankası aldınmı

cnm bir ünitede çok sayfa var yazarak çalışmaya kalksam yetişmezki oyüzden okuyarak çalışıyorum ben sonrada soru çözücem sen soru bankası aldınmı

Yazarak çalışmazsam tekrar zamanı baş edemem o kadar sayfa ile.
Soru bankası almadım,bu hafta artık gelirse eksik kitaplarımı almaya gidince soru bankasıda bakacağım.Alınca haber veririm.
Strateji çalıştım mesela,bir ünite 12 sayfa ve bir sürü hikayeden anlatım dolu,okuma parçaları bile var sinir oluyorum.

Bende 3. sınıfa kaydımı yaptırdım, okuyarak çalışıyorum bakalım nekadar başarılı olabileceğim! Daha önce çıkmış soruları buldunuzmu kızlar ben bulamadım pek birsey, Sistemde yeniymiş kredili sistem. Sistemi çözdüğüm kadarıyla kolay anlayabildiğimiz derslre yönelip yüksek not almak çok avantaj sağlıyor... Hepimiz geçeriz inşallah!!

soru bankası bulabildinmi cnm ben bulamadım daha gelmemiş benim yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…