Hayırlısı olsun canım,senin tedavi başlayacak reglnin 2.günü gel dediklerine göre,inşallah güzel güzel haberlerinizi alırız.
Bend ebugün gittim kan verdim öğlene doğru sonuçlar çıktı.Beklediğimiz gibi negatifti.öğlen molasına 15 dk kala gittik .Kimse olmadığı için eşimle birlikte doktorla görüşmek istediğimi söyledim.Hasta olmadığı çin kabul ettiler.Melktem hanımla konulurken ışıl hoca geldi.Bende bundan sonraki süreçte ne yapmamış gerektiğini, genetik uzmanının bana NK testi önerdiğinden bahsettim.Önceki bebeğimin trizomi 18 olduğunu hatırlattım ve diğer kimyasal gebeliklerim.ışıl hoca NK testinin sonucu değiştirmeyeceğini benim zaten lupustan dolayı ilaç kullandığımı ,o tür immünsüpresif tedavinin benim sağlığımı bozabileceğini söyledi.Ve henüz kesinleşmiş bir bilimsel doğruluğa dayanmadığı söyledi.Embriyo kalitesinin önemli olduğunu,benimbundan önceki bebeğimde trizomi18 görülmesi ,bundan sonraki bebeklerimde de görülecektir diye birşey yok dedi.Başka bir yönteme gerek olmadığını bir kaç kere denemekte fayda olduğunu,tamamen embriyonun kalitesi ile alakalı bir durum olduğundan bahsetti.Koenzim yazdı,bir kaç ay ara vermem gerektiğini söyledi.Şuan doğal yoldan regli olmamı 2.reglinin 20.günü tedaviye başlamak istersek gideceğiz.Hatta eşim embriyolar da genetik tanı yaptırmamıza gerek olup olmadığını sordu ,bununda garanti olmadığından bahsetti.Açıkcası ben ikna oldum tekrar üniversitede devam etmeyi düşünüyorum.Eşimede söyledim , dua ederken Allah'ım bize evladımıza kavuşturacak yol nerede ise sen bizim basiretiniz aç,irademizi kararımımizi o yönde vermeyi ve ilerlemeyi nasip et ...Üniversitede ücretli
tüp bebek yaptiranlarin diğer 2.denemeleri 5000₺ olduğunu benim ilk denemem sgkli olduğu için 6000₺odeyecegimi söylediler.