- 28 Şubat 2024
- 144
- 17
- 13
- 23
Sabah iğnesi ne oluyor canım adı ne nasıl kullanılıyorBana GONAL birde sabah iğnesi yazdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah iğnesi ne oluyor canım adı ne nasıl kullanılıyorBana GONAL birde sabah iğnesi yazdı
Cetrotıde oda böbrekten aynı şekilde oluyorduSabah iğnesi ne oluyor canım adı ne nasıl kullanılıyor
Onu kaç mg yazdılar kaç kutuCetrotıde oda böbrekten aynı şekilde oluyordu
5 kutuOnu kaç mg yazdılar kaç kutu
Ben 1 ay sonra olucamkızlar transfer olanlar var mı aramızdaaa doktor dınlenme mı onerıyor normal hayat mı
İlk ıkı gun cok yatmadan dinlenme onerılıyor.Daha sonra rutıne donebılırsınız ama test sonucuna göre cok ağır ısler yapmayınkızlar transfer olanlar var mı aramızdaaa doktor dınlenme mı onerıyor normal hayat mı
İlk bi kaç gün önemli ama çok da kısıtlama kendini bana doktorum kesinlikle yürüyüş öneriyorum ve normal hayatına dön demişti kafana takma herşey gönlünce olsunkızlar transfer olanlar var mı aramızdaaa doktor dınlenme mı onerıyor normal hayat mı
3 gün yatın falan diyolardıİlk bi kaç gün önemli ama çok da kısıtlama kendini bana doktorum kesinlikle yürüyüş öneriyorum ve normal hayatına dön demişti kafana takma herşey gönlünce olsun
tesekkurler kızlar daha önce dış özel merkezlerde denedım uludagda ılkkez transfer olcak merak etımm dıger özellerde cok yatma önermıyor normal hayat ılk ıkı gun dıkkat et dıyorlar zaten ben yatmıyordum normal hayata devam edıyordum tutuyordu sadece ılerlemıyordu bakalım hayırlısı
Hakımızda hayırlısı olsun hepimiz için bazı işler nasiptesekkurler kızlar daha önce dış özel merkezlerde denedım uludagda ılkkez transfer olcak merak etımm dıger özellerde cok yatma önermıyor normal hayat ılk ıkı gun dıkkat et dıyorlar zaten ben yatmıyordum normal hayata devam edıyordum tutuyordu sadece ılerlemıyordu bakalım hayırlısı
kesınlıkle hayırlısı canım nasipHakımızda hayırlısı olsun hepimiz için bazı işler nasip
Sizin trasfer ne zaman?kesınlıkle hayırlısı canım nasip
tesekkurler kızlar daha önce dış özel merkezlerde denedım uludagda ılkkez transfer olcak merak etımm dıger özellerde cok yatma önermıyor normal hayat ılk ıkı gun dıkkat et dıyorlar zaten ben yatmıyordum normal hayata devam edıyordum tutuyordu sadece ılerlemıyordu bakalım hayırlıs
Kizlar biraz sürecinizi paylasirmisiniz neler yaptınız hangi ilaç vitamin vs kullandınızSizin trasfer ne zaman?
hayırlısıyla carsamba canımSizin trasfer ne zaman?
Sıranız kaç ayda geldi süreç çok mu uzun oluyor bahseder misiniz?Sizin trasfer ne zaman?
ben 2022 kasımda yazıldım 2023 hazıranda yumurta toplandı yarında transfer bazen cok uzun surebılıyor kısıden ksıye degısır bende cıkolata kıstı var onu baskılardılar ondan bekledmSıranız kaç ayda geldi süreç çok mu uzun oluyor bahseder misiniz?
Hmm anladım inşallah herşey gönlünüzce olur bebeğiniz size tutunurben 2022 kasımda yazıldım 2023 hazıranda yumurta toplandı yarında transfer bazen cok uzun surebılıyor kısıden ksıye degısır bende cıkolata kıstı var onu baskılardılar ondan bekledm
5 ayı bulduSıranız kaç ayda geldi süreç çok mu uzun oluyor bahseder misiniz?