- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.336
- 133
- 44
hastanenin aldığı ücret nedir ilaçlar hariçŞuan tüp Bebek fiyatı 36bin TL ilaçlar hariç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hastanenin aldığı ücret nedir ilaçlar hariçŞuan tüp Bebek fiyatı 36bin TL ilaçlar hariç
Ben 11 bin ödedim şubat ayındaŞuan tüp Bebek fiyatı 36bin TL ilaçlar hariç
benim eşimde de grade 3 varikosel dendi hiç çocuğunuz olmaz bu değerlerle dendi çift taraflı idi ameliyat oldu 9 ay geçti tek taraftan tekrar grade 4 olarak hastalık nüksetti... Ama en azından şuan değerler tüp bebekle de olsa çocuğumuz olmasına imkan sağlıyormuş. Ameliyat olacaksa iyi bi yer seçmek çok önemli... Bende 1 kere aşılama yaptırdım önümüzdeki ay kısmetse 2. aşılamayı deneyeceğiz bakalım... İnşallah isteyen herkese Allah nasip eder..Olur mu öyle şey kimseye anlatamadığını burda anlatıyor insan evleneli 4 yıl olcak hiç doğal yoldan gebe kalamadım. Eşimin spermiyogram değerleri hep düşüktü. Şimdide grade 2 varikosel teşhisi konuldu ameliyat öneriyorlar.
36 bin tlhastanenin aldığı ücret nedir ilaçlar hariç
Sizinki raporlu fiyat galibaBen 11 bin ödedim şubat ayında
Ameliyat konusunda kararsız kaldık. Saçma gelebilir belki ama sülük tedavisi ni duyduk ve uyguladık ve bitkisel şeyler kullanıyoruz 2 aydır düzelme var gibi.benim eşimde de grade 3 varikosel dendi hiç çocuğunuz olmaz bu değerlerle dendi çift taraflı idi ameliyat oldu 9 ay geçti tek taraftan tekrar grade 4 olarak hastalık nüksetti... Ama en azından şuan değerler tüp bebekle de olsa çocuğumuz olmasına imkan sağlıyormuş. Ameliyat olacaksa iyi bi yer seçmek çok önemli... Bende 1 kere aşılama yaptırdım önümüzdeki ay kısmetse 2. aşılamayı deneyeceğiz bakalım... İnşallah isteyen herkese Allah nasip eder..
Bize de başta tamamen olumsuz konuşmasalardı eşim de olmayacaktı şuan tekrardan olmak istemiyor mesela... birkaç çeşit ilaç da denedik vitamin tarzında fakat ilacın mı yararı oldu ameliyatın mı bilemedik açıkçası... inşallah uyguladığınız şeyler işe yarar...Ameliyat konusunda kararsız kaldık. Saçma gelebilir belki ama sülük tedavisi ni duyduk ve uyguladık ve bitkisel şeyler kullanıyoruz 2 aydır düzelme var gibi.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Erkek faktörlü konularda aşılama bana biraz zaman kaybı olarak geldi.Bize de başta tamamen olumsuz konuşmasalardı eşim de olmayacaktı şuan tekrardan olmak istemiyor mesela... birkaç çeşit ilaç da denedik vitamin tarzında fakat ilacın mı yararı oldu ameliyatın mı bilemedik açıkçası... inşallah uyguladığınız şeyler işe yarar...
Amin, Bence de zaman kaybı ama prosedür olarak yapıyorlar ne yazıkki...Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Erkek faktörlü konularda aşılama bana biraz zaman kaybı olarak geldi.
. Tüp bebek için sıraya alındığımızda 5 yada 6 ay sonra çağırabiliriz dediler bi kere daha özelde deniyeceğim beklemek istemiyorum.Amin, Bence de zaman kaybı ama prosedür olarak yapıyorlar ne yazıkki...
Evet haberim var 5 yaada 6 ay sonra çağıracaklarından.. durumun varsa dene tabi yoksa mecbur beklenecek yani... inşallah olumlu sonuca ulaşırsın.Maaleseff
. Tüp bebek için sıraya alındığımızda 5 yada 6 ay sonra çağırabiliriz dediler bi kere daha özelde deniyeceğim beklemek istemiyorum.
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet haberim var 5 yaada 6 ay sonra çağıracaklarından.. durumun varsa dene tabi yoksa mecbur beklenecek yani... inşallah olumlu sonuca ulaşırsın.
5-6 ay sonra sıra gelıyor canım aralıkta evrakları vermıstım mayısta cagırdılarKızlar Selam,
Uludağ Üniversitesinde tüp bebek sırası kaç ayda geldi? Sıranın hangi ayda olduğunu bilen var mı?
var canım özelde bır doktor ısmını unuttm sımdı kendı muayenesıne gıdıyorsun orda evrak verıyor tüp bebek merkezını ara sor doktorun ısmını ögren o doktor zaten uludag unıylede anlasmalıÜrolojiden rapor çıkarmak için tam olarak ne yapmak gerekiyor ve ne kadar sürüyor acaba? Uzun sürüyorsa hızlandırmanın bir yolu var mı?
bende evrakları yarın teslim edeceğim kısmetse, yıl sonuna doğru ararlar öyleyse5-6 ay sonra sıra gelıyor canım aralıkta evrakları vermıstım mayısta cagırdılar
Teşekkür ederim Hakan Kılıçarslan mış ismi öğrendim burada belirteyim de en azından başka biri de alacak olursa bilgisi olur..var canım özelde bır doktor ısmını unuttm sımdı kendı muayenesıne gıdıyorsun orda evrak verıyor tüp bebek merkezını ara sor doktorun ısmını ögren o doktor zaten uludag unıylede anlasmalı
rıca ederım canım herkesin işi kolaylıkla olur inşallahTeşekkür ederim Hakan Kılıçarslan mış ismi öğrendim burada belirteyim de en azından başka biri de alacak olursa bilgisi olur..