Aradılar mı sizi31 Ağustos ta verdim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aradılar mı sizi31 Ağustos ta verdim ben
Beni de aramdılar acaba arasam sorsak mı hastaneye ?Hayır aramadilar sizi aradılar mi
Tamam canım 1 buçuktan sonra ara 0224 295 25 25 numarası buArıyorum ama açan yok malesf bugün gitcektim gidemedim hastaneye cuma günü emara gircem o zaman sorup Bilgi veririm sana
TemuZ ayını bana aldık dedilerSordum temmuz ayındakilere bakiolarmis
Telefon numarası da 295 25 28 diğer numara doktor odasınmis
Ben daha aşılama için bile yol katedemedim, bugün gittim cinnet geçirecektim. Hem beni dinlemiyor hem anlamiyosun beni diyor.... Her gittiğimde farklı biri denk geliyor çıldıracam artık
Neden ki ben arıyorum açmadılar teliBen daha aşılama için bile yol katedemedim, bugün gittim cinnet geçirecektim. Hem beni dinlemiyor hem anlamiyosun beni diyor.... Her gittiğimde farklı biri denk geliyor çıldıracam artık
Benimde aradılar perşembe gidicemBeni aradılar bugün inşallah hayırlısı olur
Yok kan aldılar adetin 2. Gün gel dediler o kadarPerşembe gitcektiniz gittiniz mi nasıl bı prosedür uygulandı hemen ilaç tedavisine mi baslanio
En az 1 yıl evliysen ve yaşın 23 ve üzeriyse ücretsiz ben bu ay oldum 12. Günüm aşılamada bugünmerhabalar, uludağ üni hast.inde aşılama kararı verildi adetin 2.günü direk tüp bebek merkezine gidin denildi önümüzdeki ay gideceğim... Süreç nasıl ilerliyor acaba? normalde üroloji dr u belge verecekler onu bana getirin demişti herhangi birşey verilmedi aşılama kararı çıktığı için mi acaba? birde rapordan bahsedilmiş paylaşımlarda onu neye göre çıkartıyorlar bir yere başvuruyor muyuz yoksa otomatik veriyorlar mı acaba?
Evet aşılama kararı çıkmıştı zaten bende bugün gideceğim bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırızEn az 1 yıl evliysen ve yaşın 23 ve üzeriyse ücretsiz ben bu ay oldum 12. Günüm aşılamada bugün
Ben gitim bugün pazartesi yumurta toplanacakEvet aşılama kararı çıkmıştı zaten bende bugün gideceğim bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırız