- 10 Temmuz 2012
- 601
- 536
- 303
ınsallah hepımızın kucakları dolsun ınsallah rabbım bu sene bizlerden yana olsunHmm anladım inşallah herşey gönlünüzce olur bebeğiniz size tutunur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınsallah hepımızın kucakları dolsun ınsallah rabbım bu sene bizlerden yana olsunHmm anladım inşallah herşey gönlünüzce olur bebeğiniz size tutunur
Bu sene erkek bebek senesiınsallah hepımızın kucakları dolsun ınsallah rabbım bu sene bizlerden yana olsun
1 adet mi embriyo transfer yapılıyormuş bilgi aldınız mı5 ayı buldu
Aminn inşallah mübarek ramazan ayı kendimede herkesede dua ediyorumınsallah hepımızın kucakları dolsun ınsallah rabbım bu sene bizlerden yana olsun
Evet 1 adet oluyor 32 yaş sonrası 2 diye biliyorum1 adet mi embriyo transfer yapılıyormuş bilgi aldınız mı
Anladım canım senin bu ay mı transferEvet 1 adet oluyor 32 yaş sonrası 2 diye biliyorum
Bir aksilik çıkmazsa nisanda canımAnladım canım senin bu ay mı transfer
İlk transferin mi olcakBir aksilik çıkmazsa nisanda canım
Nisanda canımAnladım canım senin bu ay mı transfer
Evet canımİlk transferin mi olcak
İnşallah hayırlı haberler alırsın canm bi sorum olcaktı biz 27 martta heyet raporu için gidicez o gün herhangi bi tahlil test istiyolar mı eşimdenEvet canım
sadece evrak listesindeki testler ile gidiyorsunuz onları istiyorlarİnşallah hayırlı haberler alırsın canm bi sorum olcaktı biz 27 martta heyet raporu için gidicez o gün herhangi bi tahlil test istiyolar mı eşimden
Teşekkür ederim çok sağolsadece evrak listesindeki testler ile gidiyorsunuz onları istiyorlar
Ben iki defa aşılama yaptırdım maaleseff olmadı ama hiç bir ücret ödemedim. Zaten tüp bebek sürecinde ücret ödeniyor. Raporlu bi şekilde iğneleri alırsın aşılama için onlarda 2 bini buluyor.Arkadaslar ben ilk defa gidicem uludag üniversitesine internetten infertilite bölümünden randevu aldım önümüzdeki ay için. Daha önce hiç aşılama ve tüp bebek yaptırmadım hiçbirşey bilmiyorum. Nasıl oluyor biraz anlatır mısınız toplamda nekadar ücret ödüyorsunuz süreç nası ilerliyor memnun musunuz
Şuan tüp Bebek fiyatı 36bin TL ilaçlar hariçArkadaslar ben ilk defa gidicem uludag üniversitesine internetten infertilite bölümünden randevu aldım önümüzdeki ay için. Daha önce hiç aşılama ve tüp bebek yaptırmadım hiçbirşey bilmiyorum. Nasıl oluyor biraz anlatır mısınız toplamda nekadar ücret ödüyorsunuz süreç nası ilerliyor memnun musunuz
Olur mu öyle şey kimseye anlatamadığını burda anlatıyor insan evleneli 4 yıl olcak hiç doğal yoldan gebe kalamadım. Eşimin spermiyogram değerleri hep düşüktü. Şimdide grade 2 varikosel teşhisi konuldu ameliyat öneriyorlar.Anladım cok tesekkur ederim sizin sorun neydi peki yanlıs anlamazsanız
Öyle tabi ki Rabbim büyüktür süreç beni çok yordu aslında çevre baskısı feln. Psikolojik destek almayı bile düşünür hale geldim. Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin isteyen herkese.Anladım bizim hiçbir problem bulunamadı yinede olmuyor rabbimin bi bildigi var diyip bekliyorum nerdeyse 2 yıl olacak. İnsallah allah isteyen herkese versin bazen öyle mucizeler duyuyoruz ki insan şaşırıyor. Benim dayım ve yengeme kesinlikle olmaz demisti doktorlar dayımın değerleri cok düşüktü onlar olmuyor diye bıraktılar tam 10 yıl sonra yengem hamile kaldı hatta inanamadılar meğer cok düsük de olsa şansı varmıs dayımın ve mucize 10 yıl sonra onları buldu o yüzden allah isterse herşey oluyor demekki diyorum