Ultrasonda kanama alanı yardım :(

Yoncaneslihan

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
101
71
18
40
Benim hiç kanamam olmadı ama Dün kontrole gittiğimde doktor ultrasonda kanama alanı gördüğünü söyledi hiç iş yapmamamı yatmamı söyledi ama progesteron falan vermedi benim gibi olan var mı?

Benim hiç kanamam olmadı ama Dün kontrole gittiğimde doktor ultrasonda kanama alanı gördüğünü söyledi hiç iş yapmamamı yatmamı söyledi ama progesteron falan vermedi benim gibi olan var mı?
Kanama alanı görüp progesteron vermemesi ilginç bence başka bir doktora daha gorunun

Benimde gecen haftalarda plesentada kanama alani olusmus denildi zorlanmadan kaynakli oluyormus aģir kaldirma kabizlik gibi. 1 hafta sonra kontrole gittim azalmisbdedi rahim agzinda kalmis sadece dedi ama cok sukur benim kanamam olmadi

Mrb canim ablaminda aynisi oldu onada progesteron verdiler fitil olarak 3 hafta boyunca hic kalkmadan yatti sadece tuvalete kalkti geçti vucut aluskin olmadigindan bebegi atmaya calisiyor ondan kaynakli biseymis bu yat cnm baska caresi yok bunun

Aynı sorun bendede vardı ve 4 ay progestan kapsül + iğne kulandım. Ama hiç kımıldamadan robot gibi yattım mı ? Aslaa. Çünkü yattıkça psikolojikmen çöktüm , hamilelik bi hastalık değildi sonuçta. Günlük hayatıma devam ettim gezdim tozdum hatta ve hatta gittiğim her yere motosikletle gittim. Yalnızca ağır şeyler kaldırmadım belimi ve kasıklarımı zorlayacak hareketlerden kaçındım. Doktorunuz mutlaka progestan vermeliydi. Düşecek çocuğu zorla tutmuyor tabiki ama kanamalı alanın küçülmesinde yardımcı oluyor. Bende hem kanamalı alan vardı hemde rahim ağzı uzunluğum kısaydı. Progestanla 4 ay da durumu toparladık. Şuan 6 aylığız çok şükür herşey yolunda.

Kızlar merhaba benimde dün akşam kanamam oldu yani pede 2 damla kadar gecti ben peçeteden farkettim koyu kırmızı renkteydi acile gittim progestan zaten kullanıyorum orda iğnesinide yaptılar serum verdiler kese saglam bebek te canlı kesenin altında ince bi sızıntı var dedi 2 hafta sadece yat iş yapma dedi yarın kendi doktoruma da gidicem ama korkuyorum bişey olmasndan

Benimde ilk haftalarda kanama alanı izlendi ama dışarıdan kanamam lekelenmem vs olmadı. Progestan fitil kullandim 4 hafta vajinal olarak. Yatma şansım olmadı hiç çalışıyorum. 10. Haftada geçmişti. Progestan kullanmani tavsiye ederim.

Back
X