- 15 Ağustos 2018
- 101
- 71
- 18
- 40
- Konu Sahibi Yoncaneslihan
Benim hiç kanamam olmadı ama Dün kontrole gittiğimde doktor ultrasonda kanama alanı gördüğünü söyledi hiç iş yapmamamı yatmamı söyledi ama progesteron falan vermedi benim gibi olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanama alanı görüp progesteron vermemesi ilginç bence başka bir doktora daha gorununBenim hiç kanamam olmadı ama Dün kontrole gittiğimde doktor ultrasonda kanama alanı gördüğünü söyledi hiç iş yapmamamı yatmamı söyledi ama progesteron falan vermedi benim gibi olan var mı?
Benimde gecen haftalarda plesentada kanama alani olusmus denildi zorlanmadan kaynakli oluyormus aģir kaldirma kabizlik gibi. 1 hafta sonra kontrole gittim azalmisbdedi rahim agzinda kalmis sadece dedi ama cok sukur benim kanamam olmadiBenim hiç kanamam olmadı ama Dün kontrole gittiğimde doktor ultrasonda kanama alanı gördüğünü söyledi hiç iş yapmamamı yatmamı söyledi ama progesteron falan vermedi benim gibi olan var mı?
Peki sizd progesteron verdi mi?Benimde gecen haftalarda plesentada kanama alani olusmus denildi zorlanmadan kaynakli oluyormus aģir kaldirma kabizlik gibi. 1 hafta sonra kontrole gittim azalmisbdedi rahim agzinda kalmis sadece dedi ama cok sukur benim kanamam olmadi
Progesteronun düşecek olan bir bebeği asla engelleyemeyeceğini söylüyorKanama alanı görüp progesteron vermemesi ilginç bence başka bir doktora daha gorunun
Benim hiç kanamam olmadı ama Dün kontrole gittiğimde doktor ultrasonda kanama alanı gördüğünü söyledi hiç iş yapmamamı yatmamı söyledi ama progesteron falan vermedi benim gibi olan var mı?
Çok enteresan tabii ki doktor değiliz burda onlardan iyi bilemeyiz de yıllardır kk dayim kanaması olup da iğne vurulmayani bilmemProgesteronun düşecek olan bir bebeği asla engelleyemeyeceğini söylüyor
Hayir hatta sordum iceyim mi dedim gerek yok dediPeki sizd progesteron verdi mi?