ultrasonda gebelik haftasında tutarsızlık olanlar var mı?

Kızlar peki ultrason cihazları arasında fark var midir? Üç gün önce 12 mm çıkan kesem başka bir doktorda 10 mm çıktı.kese düzgün ama bebek görünmedi. Doktor farklılığın cihazlardan kaynaklandığını söyledi.
Böyle bir farklılık yaşayan var mı? Bu arada karından bakıldı çarşamba vajinal ultrasonla bakilacak

Kızlar peki ultrason cihazları arasında fark var midir? Üç gün önce 12 mm çıkan kesem başka bir doktorda 10 mm çıktı.kese düzgün ama bebek görünmedi. Doktor farklılığın cihazlardan kaynaklandığını söyledi.
Böyle bir farklılık yaşayan var mı? Bu arada karından bakıldı çarşamba vajinal ultrasonla bakilacak
Kızlar bana yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Mrb bayanlar 22 şubatta 5+5 görülen bebeğim bu akşam 6+3 görüldü kalp atışı duyduk ama aradaki bu fark benim kafamı çok karıştırdı bu durumla karşılaşan varmı normal bir durummu şuan saat gecenin 3.30 ama ben stresten ağlamaktan uyuyamıyorum nolur biri birşey desin bana umut olucak sabahı zor ediyorum kendi doktoruma gitmek için

Merhaba arkadaşlar benim adet tarihime göre 7+3 günlük hamile olmam gerekyo ama doktor bebeğin gelişmeyip 1 hafta geride olduğnu söyledi. Bebeğin boyu 5.45 mm. Kese ise 22 mm. Kalp atışı karından ultrason ile duyulmadı. Böyle olupta 1 hafta snra bebeği gelişen ve kalp atışı duyulan var mı acaba ?

Primolut kullanımımdan 2 gün sonra adet oldum yani 6 eylülde ve bir sonraki ay adet olmadım hamile kaldığımı öğrendim. Şu an 7+4 haftalık gebe olmama rağmen kese ve embriyo boyutu 6+5 haftalık ebatındaymış. Bu durum acaba düşük ya da bebeğin kalbinin duracağının habercisi mi sizce? İnternette kese gelişiminin geri olması, genelde düşükle sonuçlanıyormuş yazıyor. yoksa primolut kullanmış olmam geç döllenmeye sebep olmuş olabilir mi?
Deneyim ya da fikri olan bayanların yardımını rica ediyorum.

bunu kafanıza takmayın doktorum milimetrik ölçüm yapılıyor cihaz farkıda var.gebelik 1 hafta geri ya da 1 hafta ileride seyredebilir dedi

benimki bana ufak geliyor 3. ayda tam olarak hamilelik takvimindeki boyutu yakaladı diğer ölçümlerde ilk aylarda 4 mayısı bile gösteriyordu boyutuna göre tahmini doğum tarihini

X