ultrasonda gebelik haftasında tutarsızlık olanlar var mı?

bende goremedım canım bebegımı
sata gore 6+1 im ultrasonda 5 haftalık gozukuyor kesede 13 mm suan ama bebek yok

Arkadaşlar ben yen üye oldun benimde sata göre 8 haftalık ama normalde 6 haftalık kalp atışını duyamadık moralim çok bozulmuştum bu hafta cuma günü doktora gitcem inşallah kalp atışını duyarım

bebişimin boyu 0.44 cm çıktı biraz rahatlamaya ihtiyacım var bilgisi olan varsa ltfen açıklama yapabilirmi saygılar ????bilmiyorumkismile

7 haftalikken duyduk kalp atisini ,, o da alttan muayneyle yoksa yine duyamayacaktik karindan,, merak etme canim

merhaba, benim de son adet tarihim 26 ağustos buna göre de 22 hafta 6 günlük hamile olmam gerekiyor ama şu anda ultrosanda 21 hafta 1 günlük.. ilk üç ayımda gittiğim kontrolün birinde tam adetimle uyumlu idi, ama sonraki kontrolde yine geri çıktı. devam eden kontrollerde de hep geri çıktı ve biz de son adet tarihini 7 eylül gibi hesap etmeye başladık. ( doktorum, ilk üç aydaki son adet tarihi ile aynı çıkmasını, ultrason makinesinin ilk 3 ayda bu şekilde hatalı hafta verebileceğine yorumladı- ama bilemiyorum) kanaatimce geç yumurtlama-döllenme olmuştur diye düşünüyorum, muhtemelen öyle olmuştur.. sıkıntı etme,, sağlıklı haberlerini bekliyoruz..

Arkadaşlar ben yen üye oldun benimde sata göre 8 haftalık ama normalde 6 haftalık kalp atışını duyamadık moralim çok bozulmuştum bu hafta cuma günü doktora gitcem inşallah kalp atışını duyarım

bebişimin boyu 0.44 cm çıktı biraz rahatlamaya ihtiyacım var bilgisi olan varsa ltfen açıklama yapabilirmi saygılar ????bilmiyorumkismile

canım benim sat 10 haziran 4,5 aylıkken falan normaldi daha sonraları 1,5 hafta kadar geriden gelmeye başladı.hala öyleyiz gelişim geriliği olabilir dedi doktorun biri baya bi korktuk 2 doktora daha gittik ama onlarda zayıf olduğunu söylediler ben elimden geleni yapıyorum gerisi rabbimin takdiri inş. kalp atışlarınıda duyarsın kafana takma iyi şeyler düşün sonuçtan haberdar et bizide

merhaba, benim de son adet tarihim 26 ağustos buna göre de 22 hafta 6 günlük hamile olmam gerekiyor ama şu anda ultrosanda 21 hafta 1 günlük.. ilk üç ayımda gittiğim kontrolün birinde tam adetimle uyumlu idi, ama sonraki kontrolde yine geri çıktı. devam eden kontrollerde de hep geri çıktı ve biz de son adet tarihini 7 eylül gibi hesap etmeye başladık. ( doktorum, ilk üç aydaki son adet tarihi ile aynı çıkmasını, ultrason makinesinin ilk 3 ayda bu şekilde hatalı hafta verebileceğine yorumladı- ama bilemiyorum) kanaatimce geç yumurtlama-döllenme olmuştur diye düşünüyorum, muhtemelen öyle olmuştur.. sıkıntı etme,, sağlıklı haberlerini bekliyoruz..

canım benim durumuma benziyor gelişim geriliğinden falan bahsetmedimi doktor biz baya tedirgin olmuştuk o dönem ama şimdi takmıyorum:umursamaz:

kızlar bol kalsiyumlu yiyecekler yiyin. kilo alıcam korkusunu bir kenara bırakın canlarım. bebeğe kilo aldıran en önemli besinler başta süt, yumurta, peynir, yoğurt, özellikle ceviz her sabah mutlaka yiyin bunları. internetten araştırın ve faydalı yiyecekleri yemeye çalışın. o zaman bebeğiniz haftasından da önde gidecektir bence.

canım benim durumuma benziyor gelişim geriliğinden falan bahsetmedimi doktor biz baya tedirgin olmuştuk o dönem ama şimdi takmıyorum:umursamaz:

26 ağustos son adet tarihim. yani 26 eylülde adet olmam gerekiyor. bu tarihten 5 gün sonra yani 2 ekimde kan testi yaptık. sonuç 36 çıkmıştı.bu da daha yeni bi hamilelik-döllenme olduğunu gösteriyordu. yani o tarihte olması gereken değerden oldukça düşüktü. biz biraz da bu değerden de geç döllenme-yumurtlama olduğunu değerlendirdik. ama ultrasonda görünen gebelik haftasına göre gelişimi normal görünüyo çok şükür. 3 lü test yaptık ve diğer yapılan testler de iyi çıktı.
bu arada garip ama ultroson cihazları da farklı haftalar verebiliyo. ben bu durumu sıkıntı yaptığım için iki ayrı doktora gitmiştim. mutlaka 3-5 gün fark oluyo. sonuçta o da bi cihaz.. inşallah bebeklerimizin durumu iyidir.. fazla düşünüp stres yapmamak gerekir.

kızlar bol kalsiyumlu yiyecekler yiyin. kilo alıcam korkusunu bir kenara bırakın canlarım. bebeğe kilo aldıran en önemli besinler başta süt, yumurta, peynir, yoğurt, özellikle ceviz her sabah mutlaka yiyin bunları. internetten araştırın ve faydalı yiyecekleri yemeye çalışın. o zaman bebeğiniz haftasından da önde gidecektir bence.

bana da doktorum balık yağı verdi bebeğe kilo aldırıyomuş süt ve ürünlerinide bol ye dedi

benim de bebişim ultrasonda 1 hafta gibi geride gözüküyo.
2 gün önce kontrolümüz vardı.herşey yolunda,sorun yok dedi doktorumuz çok şükür.

selam arkadaşlar yarın bi gelse ya çok korkuyorum birşey olacak diye allahım sen koru bebeyimi aminnn

34+2 günlük hamileyim canım benim bebişimde 2 haftaya yakın geriden geliyor.suyuda az.

benimde ilk ultrasondan beri 10 gün geriden geliyor ama hep 10 gün şuan 37+1 de olmam gerekirken 35+5 teyim..ama doğumu sat a göre olmalı yoksa sezeryanla almalıyız dedi doktorum kafam karıştı..doktoruma güvenmek durumundayım sanırım?

selam arkadaşlar bebeş iyimiş çok şükür ya 1.56cm olmuş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

bebeği geride olanlar takmayın falan demişler bu durumu takın bence çünkü ben gelişim geriliği yüzündeen sekiz ayın bitiminde bebeğim karnımda öldü en son beş hafta gerilemişti ondan sonra yine hamile kaldım oda yine aynı önce bir hafta geriden geliyodu bu durum normal ama sekizinci ayda gittiğimde dört haftaya çıktı doktora önceki durumu anlatınca hastaneye yatırdılar takip altına alındım ve bebeğimde gelişme görülmeyince 35 haftalıkken sezeryanla aldılar çok şükür ikinci bebeğimi kurtardılar geriliğiniz üç haftaya çıkınca hemen gözetim altına alınmanız gerekiyor ayrıca ne kadar çok yedim ikincisi öyle olmasın diye hatta abarttım yiyecekle ilgisi yok yani besin bebeğe bişekilde ulaşmıyor kan akışı olmuyor yada eşi beslemiyor arkadaşlar umarım sizinkiler yolunda gider size önerim bir hafta gerilik normal ama üç haftaya çıkarsa bu önemli dikkat edin

merhaba arkadaşlar konu çok önce açılmış ama aynı sorunu yaşadığım için suan güncel olarak belki yaşayan vardır dedim. ben son adet tarihim 27 şubat kesin biliyorum çünkü bende piko var ve hep tarihleri not ediyorum yani düzensiz adetlerim hiç zamanında olmam. o tarihe göre şuan 9+6 haftalık fakat ilk başlarda doktorum geç döllenme olduğunu söyledi ve bu tarihten 15 gün geriden hesapladık yani 13 mart. bu tarihe görede şuan 8 haftalık fakat son birkaç gündür gittiğim kontrollerde 5 haftalık görünüyor. doktor gelişimi yavaş dedi. 2 hafta önce vajinal muayenede kalp atışını gördük ama hala karından görünmüyo hep vajinadan bakılıyo dünde gittim kontrole kalp atışı var ama ultrasonun hesabına göre neden 3 hafta geri bilmiyorum doktorlarda kesin bişey söylemiyor çok küçük olduğu için :KK43: bu durumu başka yaşayan varmı arkadaşlar kaç gündür moralim çok bozuk :KK43:

X