Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben yen üye oldun benimde sata göre 8 haftalık ama normalde 6 haftalık kalp atışını duyamadık moralim çok bozulmuştum bu hafta cuma günü doktora gitcem inşallah kalp atışını duyarım
bebişimin boyu 0.44 cm çıktı biraz rahatlamaya ihtiyacım var bilgisi olan varsa ltfen açıklama yapabilirmi saygılar ????bilmiyorumkismile
merhaba, benim de son adet tarihim 26 ağustos buna göre de 22 hafta 6 günlük hamile olmam gerekiyor ama şu anda ultrosanda 21 hafta 1 günlük.. ilk üç ayımda gittiğim kontrolün birinde tam adetimle uyumlu idi, ama sonraki kontrolde yine geri çıktı. devam eden kontrollerde de hep geri çıktı ve biz de son adet tarihini 7 eylül gibi hesap etmeye başladık. ( doktorum, ilk üç aydaki son adet tarihi ile aynı çıkmasını, ultrason makinesinin ilk 3 ayda bu şekilde hatalı hafta verebileceğine yorumladı- ama bilemiyorum) kanaatimce geç yumurtlama-döllenme olmuştur diye düşünüyorum, muhtemelen öyle olmuştur.. sıkıntı etme,, sağlıklı haberlerini bekliyoruz..
canım benim durumuma benziyor gelişim geriliğinden falan bahsetmedimi doktor biz baya tedirgin olmuştuk o dönem ama şimdi takmıyorum:umursamaz:
kızlar bol kalsiyumlu yiyecekler yiyin. kilo alıcam korkusunu bir kenara bırakın canlarım. bebeğe kilo aldıran en önemli besinler başta süt, yumurta, peynir, yoğurt, özellikle ceviz her sabah mutlaka yiyin bunları. internetten araştırın ve faydalı yiyecekleri yemeye çalışın. o zaman bebeğiniz haftasından da önde gidecektir bence.
inş. çok sevinirsin. bizide haberdar etmeyi unutma