ultrasonda gebelik haftasında tutarsızlık olanlar var mı?

benımkıde 2 hafta onden gıdıyo
kılo su fazla haftasına göre
sekerden supelenıyolar mafoldumben

benimde 3 hafta fark var. SAT 10 hafta. Kese 7. hafta bitti. Üstüne üstelik 2. bebeğin kalp atışlarını gördü sürprizler bitmiyo. kesede çok gelişme görmüyor Dr. Bi normale dönsem herkes gibi :Saruboceq:

canım senın ıkı kesede aynı zamandamı gozuktu
bana doktor tek gozukuyor ama yanındada bı kıpırdanma var dedi

benimde sat 1 hafta önde ama çokda önemli değil önemli olan bebşimin sağlıklı olması

Tek yumurta dedi doktor ama. ılerleyen zamanlarda farklı olabiliyormuş. Vajen USG da bile zor belli oluyor çünkü.

tek kese ıcındemıymıs 2 bebek ayyy ne guzel saglıkla hayırla kucagına alırsın ıhsallah

Benim de geriden geliyor. SAT'a göre 8 hafta olmam lazım ama şimdilik 5,5 haftalık gözüküyor ultrasonda. Bi kalp atışlarını duysam rahatlicam ama şimdilik sadece kese görüldü...opuyorumnanaktan

Ben uzun protokoldu 2 aşılama 1 tüp düşünüyordu Hoca. ılk aşılamada oldu. ama aşılamadan sonra hamile kalmışım ben. geç döllenme olmuş.
Alegra bende geç gördüm ve duydum kalp atışını. Öyleki Hoca kürtajdan bahsetmeye başlamıştı. Gerçi halen bahsediyorda kabusum benim ve bebeklerin ya. 2. cininde kalp sesini bir duyarsam dünya benim.

Ben uzun protokoldu 2 aşılama 1 tüp düşünüyordu Hoca. İlk aşılamada oldu. ama aşılamadan sonra hamile kalmışım ben. geç döllenme olmuş.
Alegra bende geç gördüm ve duydum kalp atışını. Öyleki Hoca kürtajdan bahsetmeye başlamıştı. Gerçi halen bahsediyorda kabusum benim ve bebeklerin ya. 2. cininde kalp sesini bir duyarsam dünya benim.

Kalp atışı duyulduysa niye kürtajdan bahsediyor ki hala?

bende tup bebek ıle kaldım hamıle 25 temmuzda transferım olmustu ultrasonda 5 haftalık gozuktu
ama sata gore 6 haftalık bebek gorunmedı karından baktırdım

Hoca gelişmesine taktı şimdide. Şimdi 2 tane oluncada yawaş gelişecek mantıken.

kızlar hayırlısı olsun herkez için suan bende sata göre 8+5 ultrasona göre 7+5 ama benim sorunm daha büyük nolur sükredin bebişinizi görmüşsünüz kalbni duymussunuz ben salı günü gittigimde bebeği göremedim bi hafta daha bekleyelim dedi doktor belkide boş gebelik önde arkada diye sorun etmeyin nolur keşke bebişimi görsemde geride olsa gelişimi:KK43:

X