ULTRASONA GÖRE CİNSİYET TAHMİNİ :)

en erken kaçıncı haftada doktor tahmin edebilir kızlar
Canim bebegin durusuna doktorun tecrubesine bagli cogunlukla boyle benim kucuk kiza 9+5 ken kiza benziyor dedi kiz 20. Haftada kesinlesti o doktoru bulamiyorum poliklnik yikilmis malesef:)) suan ben 13. Haftamdayim henuz ogrenemedim haftaya tekrar bi özele gitmeyi dusunuyorum devlet kesin emin olmadan soylemiyor benim oldugum yerde boyle:)

Canim bebegin durusuna doktorun tecrubesine bagli cogunlukla boyle benim kucuk kiza 9+5 ken kiza benziyor dedi kiz 20. Haftada kesinlesti o doktoru bulamiyorum poliklnik yikilmis malesef:)) suan ben 13. Haftamdayim henuz ogrenemedim haftaya tekrar bi özele gitmeyi dusunuyorum devlet kesin emin olmadan soylemiyor benim oldugum yerde boyle:)
doktora ve bebeğin duruşuna göre değişiyor sanırım
çarşamba günü inşallah öğrenebilirim
devlette hiç ilgi alaka yok
önceki randevum iiçin devlete gittim toplamda 2 dk sürmedi muayene :/

doktora ve bebeğin duruşuna göre değişiyor sanırım
çarşamba günü inşallah öğrenebilirim
devlette hiç ilgi alaka yok
önceki randevum iiçin devlete gittim toplamda 2 dk sürmedi muayene :/
Aynen canim ben hicbisey sormuyorum azarliycak diye hangi ildesin canim sen

urfadayım ama doğumu malatya düşünüyorum inşallah orda düzgün bir doktor bulabilirim.
İnsallah rabbim hepimizi bi solukta kurtarsin saglikla alalim bebislerimizi kucagimaza insallahh

canim saol yorumun icin senin de mi boyleydi belirgin bir foto dediler yuksek ihtimal erkek dediler kizlar et parcasiymis bende bilemiyorum
evet canım benimki de böyleydi. hatta 7 haftalık ultrasonda da bayağı eli ayağı belli oluyordu. büyüklerimiz öyle diyorlar bilmiyorum. ama bir çok kişide de öyle gördüm ben erkek çocuğununn erken dönemlerinde tüm uzuvları bayağı belirgin oluyor

yok canim en son bu ve belirgin olani da bu malesef:KK43:
Bende ilk erkek diye dusundum ama resimde paralel bi cizgi var paralel olunca kiz derler o yuzden kafam karisti canim ama benziyor erkege rabbim kalbine gore versin hepimizin:)

evet canım benimki de böyleydi. hatta 7 haftalık ultrasonda da bayağı eli ayağı belli oluyordu. büyüklerimiz öyle diyorlar bilmiyorum. ama bir çok kişide de öyle gördüm ben erkek çocuğununn erken dönemlerinde tüm uzuvları bayağı belirgin oluyor
Buna katiliyorum canim benim buyuk kiz da 11 haftalikken cok belirsizdi bu 11haftalikken gayet heryeri belli el bile salladi:))) ama belki ugs cihazindan dolayidir en iyisini rabbim bilir insallah hayirli saglikli bir de erkek evladim olur:)

Buna katiliyorum canim benim buyuk kiz da 11 haftalikken cok belirsizdi bu 11haftalikken gayet heryeri belli el bile salladi:))) ama belki ugs cihazindan dolayidir en iyisini rabbim bilir insallah hayirli saglikli bir de erkek evladim olur:)
amin canım rabbim hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

X