Ultrason goruntusunden cinsiyet tahmini?

annekeki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
708
1.183
33
Kizlar bu benim minigimin 9+4 karindan ultrason goruntusu. Erken ama cok merak ediyorum. Cinsiyet tahmini yapacak olaniniz var mi:)

Canım bu haftada daha dış genital organları oluşmuş olmuyor henüz. Üstelik fotoğraftan doktorlar bile tahmin yapamıyor. Biraz daha sabret birkaç hafta sonra kesin olmasa bile bir tahmin söyler doktorun belki. Ama kesin olarak öğrenmen için 15-16 haftalık olman gerekiyor.

Ya konumundan falan yaziyorlar ya oyuzden bir ihtimal dedim:) Bakalim saglikli olsun da, cok tesekkurler:)

bence kız sadece hissim bu .öyle hissettim
Once Allah'tan sagliklisini istemekle birlikte benim de icim kiz istiyor. Yani kendimi bildim bileli oyle. Esim de kiz istemesine ragmen bilmiyorum erkek gibi hissediyorum diyor Bakalim ne cikacak
Doktorum gecen kiz istedigimi duyunca olmazsa da uzulme 2.kiz olur dedi dedim acaba benzetti mi ama erken de yani bilemedim.

benim kızımın ultrsonuda böyleydi.bence öylesine demiştir.çünk bu haftalarda organ oluşmuyor.

benim kızımın ultrsonuda böyleydi.bence öylesine demiştir.çünk bu haftalarda organ oluşmuyor.
Insallah Biz 3 kiz kardesiz ve cevremde hic erkek bebek olmadi ondan belki de kendimi erkek annesi olarak dusunemiyorum hic:) peki ikili tarama testinde az cok belli olur mu acaba?

Benimkini doktor 9+4 iken gördü zaten çok belliydi ama bize kesin olsun diye bi sonraki randevuda 12 haftalıkken söyledi
Ben sizinkini göremedim sağlıklı hayırlı evlat olsun
Öğrenince buraya da yazın lütfen

Ben 12. Haftadayım bugün gittim doktor küçüktür dedi söylemedi sizlerin yorumlarını alayım?

Aa belki bize de ikili tarama testinde soyler ozaman:) Tek korkum erkek deyip kiz cikmasi veya tam tersi. Kuzenime 6.aya kadar kiz dediler oglu oldu:)

Insallah Biz 3 kiz kardesiz ve cevremde hic erkek bebek olmadi ondan belki de kendimi erkek annesi olarak dusunemiyorum hic:) peki ikili tarama testinde az cok belli olur mu acaba?
hiç hatırlamıyorum onu.kızım 8 yasında koca kız oldu.

Aa belki bize de ikili tarama testinde soyler ozaman:) Tek korkum erkek deyip kiz cikmasi veya tam tersi. Kuzenime 6.aya kadar kiz dediler oglu oldu:)
Bana da ilk hamileliğimde oldu
Bunda olmadı ama çok şükür daha doğurmadım ama 7 aylık oldum olmaz inşAllah yanılma
Aslında en güzeli sabredip 16 da falan öğrenmek
O zaman çok net belli oluyor

selamlar.
ultrasonda doktorun genital bölgesine bakmasıyla belli oluyor yaa,öle resimden belli olmaz ki
pipisi varsa erken belli oluyor,ama kız ise biraz daha bekliyor doktor

Kızlar tahminde bulunabilecek olanlar var mı çok merak ediyorum

Eklentiler

• 3D0BE28A-8234-46A2-9C1F-178288CC5989.jpeg
    85,9 KB · Görüntüleme: 1.670
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…