- 16 Eylül 2018
- 708
- 1.183
- 33
Bence erkek. Konu sahibibe yaziyorum..
Yarin ogrenecegim insallah 17+3 oldu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence erkek. Konu sahibibe yaziyorum..
Ogrendiniz miii
Hehhh ne guzell. Usgye bakinca minnos bir oglanmis gibi gelmisti bana,saglikla kucaginiza alin insallah.topicler karisti ben de duzelttimEveeettt kizmis Doktor asiri emin konustu yanilma olur mu dedim binde bir oluyo ama bu kesin kiz degismez dedi. Cidden detayli gosterdi cikinti yok:) ama yine de 5.ay kontrolune kadar pembelere saldirmiycam:)
Canim bence erkekKızlar tahminde bulunabilecek olanlar var mı çok merak ediyorum
Erkek gibiKızlar tahminde bulunabilecek olanlar var mı çok merak ediyorum
Sizin bebeği erkeğe benzettim nub çizgisi göremiyorum ama kafa yapısı erkeğe benziyor.doktor söyledi mi cinsiyetiBu da ikinci foto
Canım bu haftalarda mümkün değil öğrenmek,11-12 haftalarda nub çizgisinden kafa yapısından tahmin edilebilir ancak.kese duruşundan falan öyle tahminlere inanma derimKızlar 6 haftalık bebeğim sizden cinsiyet twhmini istiyorum:) kesem yuvarlak kız dedi herkes ama sizce nedir?yorum bekliyorum :)
Hayır canım asla soramadım bile ama dedipin gibi daha çok yeni olduğundan gözükmüyorSizin bebeği erkeğe benzettim nub çizgisi göremiyorum ama kafa yapısı erkeğe benziyor.doktor söyledi mi cinsiyeti
Kızmış benim bebişim arkadaşlarSizin bebeği erkeğe benzettim nub çizgisi göremiyorum ama kafa yapısı erkeğe benziyor.doktor söyledi mi cinsiyeti