Ultrason görüntüsü

yummyyumos

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
107
8
32
Merhaba arkadaşlar

Dün acile gittim ulturasonda bebek göründü ama bugün özel klinikte vajinal ultrasonda da görünmedi 20 mm kese var ama regli düzensizliği ve pcos olduğum için bilmiyorum ama şu an dünden beri yerleşme kanamam var eğer ulturasonda bebek varsa neden vajinal ultrasonda görünmedi sizce cevaplarsanız çok sevinirim.

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-20-16-24-35-66_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    Screenshot_2023-07-20-16-24-35-66_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 86
Merhaba arkadaşlar

Dün acile gittim ulturasonda bebek göründü ama bugün özel klinikte vajinal ultrasonda da görünmedi 20 mm kese var ama regli düzensizliği ve pcos olduğum için bilmiyorum ama şu an dünden beri yerleşme kanamam var eğer ulturasonda bebek varsa neden vajinal ultrasonda görünmedi sizce cevaplarsanız çok sevinirim.
Bazen rahîm yapısıyla alakalı olabiliyor.Kiminde karından ultrasonda daha net görülüyor Normalde vajinal UltrasonDa daha net olması gerekirken bazen karından UltrasonDa bazı hastalarda daha net olabiliyor.Belki sizinde öyle birşeydir , sonuçta embriyoyu görmüşler nasıl kaybolabilir ki

Burada embriyo görünüyor mu? Rahimde doktor hücre gördüm dedi anlamadım siz ne görüyorsunuz

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-20-16-24-35-66_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    Screenshot_2023-07-20-16-24-35-66_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 71
Bazen rahîm yapısıyla alakalı olabiliyor.Kiminde karından ultrasonda daha net görülüyor Normalde vajinal UltrasonDa daha net olması gerekirken bazen karından UltrasonDa bazı hastalarda daha net olabiliyor.Belki sizinde öyle birşeydir , sonuçta embriyoyu görmüşler nasıl kaybolabilir ki
Sizce Kese ve haftası normal mi ?

Bende kesenin içinde embriyoyu görüyorum, yani özelde ki doktorun görmemesi garip geldi.Sanırım 20 mm civarı embriyo görülmesi gerekiyor tam da emin değilim tabi, umarım birdaha ki gittiğinizde güzel haberler alırsınız

Bende kesenin içinde embriyoyu görüyorum, yani özelde ki doktorun görmemesi garip geldi.Sanırım 20 mm civarı embriyo görülmesi gerekiyor tam da emin değilim tabi, umarım birdaha ki gittiğinizde güzel haberler alırsınız
Embriyo oluştuktan sonra kanama olur mu ?

Acil çok küçük dedi btama bakınca dediki düşük bta dedi halbuki 10000 > üstü işareti vardı acil o kadar en fazla ölçüyormuş sonra obs yapıldı orada da doktor görmedi anembriyo teşhisi koydu özele bu yüzden gittim embriyoya küçük hücre oluşumu var embriyo oluşuyor mu bakacağız diyor anlamıyorum bu belirsizlik çok yordu

İlacı özel verdi acil nasıl olsa düşer dedi vermedi hafif peçeteye sildikçe geliyor ama kanama uzadı üç gün ard arda vajinal ulturosonda bakıldı ondan da olabilir mi

X