Ultrason fotoğrafıyla bebek cinsiyeti bakabilir misiniz hanımlarr

Bebisisteyenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
82
34
26
Hanımlar merhaba ben ikinci çocuğuma hamileyim şükürler olsun şuan 12 haftalık önceki erkekti hemen göstermişti bu haftada ama bunda doktor çok erken dedi birsey söylemedi cinsiyetine ultrason fotoğrafıyla anlayan var mı acaba bir ay sonra kısmet olursa ogrencez ama işte yine de insan bı merak ediyor bir de kalp atım hızıyla cinsiyetin bir alakası var mı dün doktorum kalp atım hızının 165 olduğunu soyledi lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20220430_164001.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 552
Kıza benziyor

Kiz gibi bence hala ogrenememiz olmanizda kiz oldugunu dusundurdu kizlar daha utangac ve nazli oluyrlar
14.haftada erkek dedi özeldeki doktorum bende yanılma olur mu kesin mi deyince teyit etmek icin1ay sonra tekrar gel dedi. özel hastane de kapanınca devletteki doktor 19.hafada çok küçük belli değil dedi bende kararsizimm

14.haftada erkek dedi özeldeki doktorum bende yanılma olur mu kesin mi deyince teyit etmek icin1ay sonra tekrar gel dedi. özel hastane de kapanınca devletteki doktor 19.hafada çok küçük belli değil dedi bende kararsizimm
O zaman erkek olabilir bende tam 14+0 da ogrendim oglumu ve değişmedi

Merhaba kızlar bende suan 12+3 üm 11+6 da ikili test yaptırdım devlette doktor ilk başta kıza benzettiğini söyledi 2-3 dk sonra yok erkek dedi monitörü çevirip banada gösterdi hatta belli bir çıkıntı vardır . Dünde yani 12+2 de özel hastaneye kendi doktoruma gittim erkeğe benzettiklerini söyledim o da yok ben kıza benzettim baya dedi ama kesin söylemedi 1 ay sonra gel dedi . Acayip kafam karıştı Ama diğerininde ilk başta kıza benzetmesinden benimde içime kız doğuyor

Benim 11 haftalık minisime de bir tahmin alabilir miyim:)

Eklentiler

• 74DEC5B0-3BC8-40A8-B9BF-29940FCCD96B.jpeg
    67,4 KB · Görüntüleme: 132
Kıxzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…