Kiz benceHanımlar merhaba 13+3 oldum burda, bir kaç sefer hamilelik belirtileri için yazmıştım ama şükür artık 3 ay bile olduk bebişimleRabbim kimseye aratmasın. Bu hafta cinsiyet için gittim epeyce baktı kız tahmin ediyorum dedi kesin demedi değişir dedi 20 gün sonra tekrar çağırdı. Bende 3 kızım var oğlum olsun istiyorum böyle duyup değişen arkadaşlarımız var mı yada hangi haftada öğrendiniz paylaşır mısınız resim koydum tahmin alabilir miyim merak ediyoruz işte biz kadınlar
Sağlıkla gelsin inşallah canım bana da kız gibi geldi. Ablamın 1 haftada %75 kızdan %100 erkeğe döndü. Sonuç: erkek . Allah gönlüne göre versin inşallahHanımlar merhaba 13+3 oldum burda, bir kaç sefer hamilelik belirtileri için yazmıştım ama şükür artık 3 ay bile olduk bebişimleRabbim kimseye aratmasın. Bu hafta cinsiyet için gittim epeyce baktı kız tahmin ediyorum dedi kesin demedi değişir dedi 20 gün sonra tekrar çağırdı. Bende 3 kızım var oğlum olsun istiyorum böyle duyup değişen arkadaşlarımız var mı yada hangi haftada öğrendiniz paylaşır mısınız resim koydum tahmin alabilir miyim merak ediyoruz işte biz kadınlar
Amiinn inşallah tabii sağlıklı gelsin öncelikleSağlıkla gelsin inşallah canım bana da kız gibi geldi. Ablamın 1 haftada %75 kızdan %100 erkeğe döndü. Sonuç: erkek . Allah gönlüne göre versin inşallah
Rica ederim ne demekAmiinn inşallah tabii sağlıklı gelsin önceliklehay maşallah demek ki olunca oluyor kızdan erkeğe dönüş. Bakalım inşallah Allah yine de kalbime göre versin teşekkür ederim yorumun için
Nubu düz ve bu da kız bebeğe işaret. Hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Hanımlar merhaba 13+3 oldum burda, bir kaç sefer hamilelik belirtileri için yazmıştım ama şükür artık 3 ay bile olduk bebişimleRabbim kimseye aratmasın. Bu hafta cinsiyet için gittim epeyce baktı kız tahmin ediyorum dedi kesin demedi değişir dedi 20 gün sonra tekrar çağırdı. Bende 3 kızım var oğlum olsun istiyorum böyle duyup değişen arkadaşlarımız var mı yada hangi haftada öğrendiniz paylaşır mısınız resim koydum tahmin alabilir miyim merak ediyoruz işte biz kadınlar
Kaç haftalık kız idi kaç haftalık erkek oldu?Sağlıkla gelsin inşallah canım bana da kız gibi geldi. Ablamın 1 haftada %75 kızdan %100 erkeğe döndü. Sonuç: erkek . Allah gönlüne göre versin inşallah
Başka ultrason var mı? Çok belli değil, ama kafa yapısına göre kızBen de cinsiyet tahmini alabilir miyim ilk çocuğum olacak inşallah merak ediyorum 12+5 ultrasonu
3 -4 arasındaydıKaç haftalık kız idi kaç haftalık erkek oldu?
3-4 derken 3-4 aylık ken kız olup sonradan erkek mi dediler. Cinsiyet tespiti bazen o kadar yanıltıcı oluyor ki3 -4 arasındaydı
Karından ultrason ise erkek, vajinal ise kızEki Görüntüle 3289652 keseye göre cinsiyet söyleyebilirmsnz
Kesin mi diyorsunzKarından ultrason ise erkek, vajinal ise kız
Hayır tabi ki kesin değil ama tutan çok var. Ramzi teorisi. Bende de tutmuştuKesin mi diyorsunz
Yuvarlak keseye kız diyorlar da ondan sordumHayır tabi ki kesin değil ama tutan çok var. Ramzi teorisi. Bende de tutmuştu
Herhalde alttakilerde açıyı değiştirmiş doktor değil miEki Görüntüle 3296720 merhaba benimkine de bakabilir misinmelinda- 3 resim var burda ilk resimde sağda duruyor ikinci ve üçüncü resimde solda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?