AYNEN ÖYLE GÜLÜM KESİNLİKLE ÇOK BÜYÜK KIYAMET GİBİ BİR GÜN YAŞADIK ALLAH RAZI OLSUN TÜM VATANDAŞIMIZDAN ASKERİMİZDEN POLİSİMİZDEN DEVLETİMİZDEN DEVLET BÜYÜKLERİMİZDEN..Tabiki. Bir tane vatanımız var ve çok kıymetli milletimiz. En değerli hazinemiz vatanımız.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ALLAH KABUL ETSİN MANEVİYATIMIZI ÇOĞALTSIN SIKINTILARIMIZI HAYIRLARLA GİTSİN İNŞALLAH AMİN CÜMLEMİZ İÇİNKızımla 1000 tevhid okuduk, Rabb'im kabul etsin İnşaAllah.
Amin canım, İnşaAllah.ALLAH RAZI OLSUN CANIM ALLAH KABUL ETSİN MANEVİYATIMIZI ÇOĞALTSIN SIKINTILARIMIZI HAYIRLARLA GİTSİN İNŞALLAH AMİN CÜMLEMİZ İÇİN
1000 Tevhid okudum.Rabbim kabul buyursun İnşaAllah.
ALLAH RAZI OLSUN CANIMaaynaa 1000 tevhid daha okudum cnm.
tamam canım kusura bakma ben hemen düzeltirim gözümden kaçan yerler olursa bana belirtin arkadaşlar yanlışlık olmasın hemen düzeltiyorum canımaaynaa cnm ben 1 tane de fetih okudum bilgine.Bu arada ben toplamda 2000 tane tevhid okudum 1200 değil cnm.Öyle yazmışsın da rumuzum karşısına.
Yok önemli değil cnm olur böyle şeyler. Benim için önemli değilde sayı önemli ya o yüzden belirttim.tamam canım kusura bakma ben hemen düzeltirim gözümden kaçan yerler olursa bana belirtin arkadaşlar yanlışlık olmasın hemen düzeltiyorum canım
yok yok iyi ettin inş 100 bine az kaldıYok önemli değil cnm olur böyle şeyler. Benim için önemli değilde sayı önemli ya o yüzden belirttim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?