- 8 Ekim 2009
- 950
- 63.801
- 1.033
Geldim Canım... Dualarımız her daim bizimle..... Rabbim yolumuzu hayırlı bizleri sevdiklerinden eylesin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim Canım... Dualarımız her daim bizimle..... Rabbim yolumuzu hayırlı bizleri sevdiklerinden eylesin...
hoşgeldin canım tevhid okursan ilk sayfaya eklerim senin okumanı da ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUNGeldim Canım... Dualarımız her daim bizimle..... Rabbim yolumuzu hayırlı bizleri sevdiklerinden eylesin...
ALLAH BİN KEZ RAZI OLSUN CANIM SAĞOLASIN
sağolasın canımRica ederim canım Allah senden de razı olsun. Bu başlık vesile oldu.
aaynaaAmin, tamam canım. 610 daha okudu kızım.
tamam canım şimdi tam 1000 oldu değil mi?aaynaa
Canım kızımın sonradan okuduğunu eklememişsin. 610 un üstüne 390 daha okuyup 1000e tamamladım. Rabb'im kabul etsin İnşaAllah.
Canım kızım toplamda 1010 okudu ben de toplam 690 okudum, ikisin toplamı olacak.tamam canım şimdi tam 1000 oldu değil mi?
tamam canım hemen düzeltiyorumCanım kızım toplamda 1010 okudu ben de toplam 690 okudum, ikisin toplamı olacak.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM500 adet la ilahe illallah okudum abla
Amin.Devam ediyoruz değil mi?AMACIMIZ SADECE DUA ARKADAŞLAR ŞEHİTLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZ İÇİN HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTULAR VE BİZ DUA ETMEYE BORÇLUYUZ GELECEK KAYGISI OLMAYAN YOKTUR BAŞIMIZI YASTIĞA KOYSAK DA UYKUDA BİLE HUZUR YOK İNŞ NORMAL DÜZENİMİZE EN YAKIN ZAMANDA KAVUŞURUZ ALLAH DUA EDENLERDEN RAZI OLSUN HAKKINIZI HELAL EDİN SAĞOLUN ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞ AMİN
devam canımAmin.Devam ediyoruz değil mi?
adam nasıl tahmin etmiş