- 30 Ocak 2013
- 29.377
- 43.877
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
kızlar bir internet sitesinden alışveriş yaptım ödeme yaptım havale yöntemi ile hazırlandı kargoya verildi vs. ve kargoya verildiğine dair bir mail geldi birde mailde Siparişinizin takibini yapmak için tıklayınız: "kargo takibi yap'' yazıyor. kargo takibi yapı tıklayınca kayıt bulunamadı diyor mailde ise
nolu siparişiniz hazırlanarak [ Yurtiçi Kargo ]ya teslim edilmiştir.Bundan sonraki süreçte siparişiniz [ Yurtiçi Kargo ] tarafından kayıt altına alınacak ve "taşıma irsaliyesi" kesilecek.Bu işlem sürecinden dolayı saat 18:30a kadar kargo takip ekranında "kayıt bulunamadı" hatası alabilirsiniz.
diyor ancak 18.30 u geçeli saatler oldu halen aynı hata veriyor. kargo kayda almamış mı demek oluyor bu. mail attm alışveriş yaptığım siteye ama 9-18 arası çalıştıkları için dönüş yapmadılar. paket de normalde bugün verildiyse yarın ulaşır diye heveslenmiştim.
yarın yda en geç çarşamba ulaşması gereken bir şeyAcil lazım birşey mi? Çok acele ediyorsun yarın bakarsın
birde aynı şehirde firma ile gideceği adres yani teslimat adresi sarıyer gönderici firma küçükçekmeceyok canım o ancak yarından sonra gelir..
onlar depolarından çıkış yapınca o mail geliyor ama aslında kargoya sabah verilir..
Bulunduğun ilde ise çabuk geliryarın yda en geç çarşamba ulaşması gereken bir şey
maaleseffareyle aşağı kaydırma yap bende aynısı oluyodu
aynı şehirde firma ile gideceği adres yani teslimat adresi sarıyer gönderici firma küçükçekmeceBulunduğun ilde ise çabuk gelir
birde aynı şehirde firma ile gideceği adres yani teslimat adresi sarıyer gönderici firma küçükçekmece
canım akşam kargo çalışmıyor ki zaten 5 den sonra.. bunlar depodan çıkış yapıp (sanıyorum ki bünyelerinde kargo şirketlerinin şubesi var ) paketi teslim ediyorlar ama paket ancak yarın yola çıkar sana da ertesi gün gelir..
aynı gün ulaşmaz sanırım. aynı şehirde firma ile gideceği adres yani teslimat adresi sarıyer gönderici firma küçükçekmece
:/ kötü oldu ozamnhayır aynı gün gelmez.. şimdi sabah kargo teslim alacak kargo arabaları akşam 5 den sonra yola çıkar.. sabahtan çıkmaz..sizin kargo yarın akşam yola çıkmış olacak ..
bnmde yurt içi kargo cnm aslında aynı şehirdeler biri küçükçekmece biri sarıyerAynisi benim siparislerimdede oluyor 18:30 dan saatler sonra yaziyor surdan suraya transfer edildi falan diye. Genelde ertesi gün teslim ediliyor. (Aras Kargo)
bnmde yurt içi kargo cnm aslında aynı şehirdeler biri küçükçekmece biri sarıyer
tahmn ettiğinin benzer bir sitesi :) bugün kargoya verildi diyor bakalm inş yarın elinde olurhehe anladim galiba hangi site oldugunu :) Benimde ayni il farkli ilce oluyor en gec ertesi gün elindinde paket
tahmn ettiğinin benzer bir sitesi :) bugün kargoya verildi diyor bakalm inş yarın elinde olur
firma küçükçekmece alıcı sarıyereger istanbulsa mutlaka yarin elinde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?