- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
-
- Konu Sahibi evsizmutsuzcocuksuz
Dedimki eşime bana para ver de karnimi gerdireyim ameliyatla. Hem daha seksi olurum dedim.Cocuk icin bisey diyemem ama dunyanin en guzel ve bedava sporu yuruyus bence canim :) mekik falan da cekebilirsin bence o tur yerlere dunya para vermeye cok da gerek yok.cocuklara ise senin 1 saatlik yuruyusunde soyle esin baksin beni daha guzel istiyosan 1 saat idare et falan de ne biliyim :)
Yaa ne guzel Allah bozmasin :) dedigim gibi sporla sıkılasilır da sanki.spor cidden onemli mesela benim 110 kilo olduguma kimse inanmiyo cok spor yapiyordum cunku vokeybol basketbol yuzme falan.90 ustunde tahmin eden olmadi kilomu hic :) bence sen de duzenli yap sıkılasırsin hem bedava hem bicak altina yatmazsinDedimki eşime bana para ver de karnimi gerdireyim ameliyatla. Hem daha seksi olurum dedim.
Esim; askim sen boyle cok guzel ve seksisin gerek yok gerdirmeye dedi.
E tabi estetik uc kurusa yapilmiyo. Ama hakkini yemem esimin hic bi zaman da sen gobus yaptin demedi. Diyenler varsa da senin poponu yesinler dedi.
Yok spora baslicam okullar acilsin bi. Ayrica beni goren de daha zayif zannediyor. Vucudum voleybolcu tipi. Omuzlarim gerdanim genis. Kalcalarim dar ve yuvarlak ve uzun boyun avantajini yasiyorum. Zaten bi gobegim var halledersem dunya mutlusu olcam.Yaa ne guzel Allah bozmasin :) dedigim gibi sporla sıkılasilır da sanki.spor cidden onemli mesela benim 110 kilo olduguma kimse inanmiyo cok spor yapiyordum cunku vokeybol basketbol yuzme falan.90 ustunde tahmin eden olmadi kilomu hic :) bence sen de duzenli yap sıkılasırsin hem bedava hem bicak altina yatmazsin
cok güzel gidiyosun tberikler canm :)
bende de insülin direnci var. ilacı ilk kullanmaya başladım mide bulantısı yaptığı için bırakmıştım ama kilo da verememiştimsonra tekrar başladım..benim öyle çok sıkı bi diyetim yok sadece yediklerime dkkat ederek 14 kilo vermiştim 1 yıld) ama şimdi tatilde 2 kilo aldım. tatilden dönünce yeniden başlıcam :) o zamana kadar günlüğünü sıkı takipteyim :) kalıcı kilolar veririsin inşallah ve insanları kıskandırırsın