ulan kilolar siz mi yamansiniz ben mi?

Dedimki eşime bana para ver de karnimi gerdireyim ameliyatla. Hem daha seksi olurum dedim.
Esim; askim sen boyle cok guzel ve seksisin gerek yok gerdirmeye dedi.

E tabi estetik uc kurusa yapilmiyo. Ama hakkini yemem esimin hic bi zaman da sen gobus yaptin demedi. Diyenler varsa da senin poponu yesinler dedi.

Yaa ne guzel Allah bozmasin :) dedigim gibi sporla sıkılasilır da sanki.spor cidden onemli mesela benim 110 kilo olduguma kimse inanmiyo cok spor yapiyordum cunku vokeybol basketbol yuzme falan.90 ustunde tahmin eden olmadi kilomu hic :) bence sen de duzenli yap sıkılasırsin hem bedava hem bicak altina yatmazsin

Yok spora baslicam okullar acilsin bi. Ayrica beni goren de daha zayif zannediyor. Vucudum voleybolcu tipi. Omuzlarim gerdanim genis. Kalcalarim dar ve yuvarlak ve uzun boyun avantajini yasiyorum. Zaten bi gobegim var halledersem dunya mutlusu olcam.
Bu arada umarim sende istedigin kiloya ulasirsin.

Bugun yediklerim

Sabah

2 dilim ekmek
3 yk kadar tulum peyniri
Org. Domates
Sekersiz 1 kupa cay
Yarim biber kizartmasi

Ara

6 badem
2 top vanilyali dondurma

Ogle

3 kepce mercimek corbasi ve ekmek
2 dilim kek

Aksam

2 adet mücver
1 bardak ayran

Bu saate kadar boyle.aksam da 1 adet meyveyle bugunu de kapatmis olurum.yuruyuse cikiyorum sevgiler..

Dun giremedim dunku yediklerim

Sabah

El buyuklugunde patatesli omlet
2 dilim peynir
Sebze
Sekersiz cay

Ogle

6 badem
1 kucuk seftali
6 7 tane uzum

Aksam

1 tabak patlicanli sebze yemegi
1 kase cacik
El buyuklugunde kepekli tandir ekmegi

Sonra da 4 dilim karpuz yedim.

Bugun

Sabah

2 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
Sebze
Sekersiz cay
2 dilim peynir
1 yk kadar tulum peyniri

Ara

10 badem
1 yesil elma

Oglen

1 tabak az yagli kabak kavurmasi
1 kase makarna ve ayran

Aksam

1 elma
2 dilim ekmek
2 yk tulum peyniri
Sebze
Cay

cok güzel gidiyosun tberikler canm :)
bende de insülin direnci var. ilacı ilk kullanmaya başladım mide bulantısı yaptığı için bırakmıştım ama kilo da verememiştim sonra tekrar başladım..benim öyle çok sıkı bi diyetim yok sadece yediklerime dkkat ederek 14 kilo vermiştim 1 yıld) ama şimdi tatilde 2 kilo aldım. tatilden dönünce yeniden başlıcam :) o zamana kadar günlüğünü sıkı takipteyim :) kalıcı kilolar veririsin inşallah ve insanları kıskandırırsın

Evet cidden cok mide bulantisi ve halsizlik yapiyo glifor kullaniyorum ben.insallah sagolun guzel dilekleriniz icin :)

Evett gelelim bugun yediklerime :)

Sabah

1 tane krep
1.5 yk kadar menemen
Ekmek cok az yedim ceyrek dilim falan
Sebze
2 dilim peynir

Ogle

1 porsiyon adana
3 dilim ekmek
1 bardak ayran
Salata
2 tane cigkofte
Ustune de kahretsin ki ceyrek porsiyon kunefe

Öf yaz yaz bitmedi be :,)

Aksam

Oglen costugum icin 2 top dondurma yedim sadece.

Eveet demek ki neymis kiskancligindan cok verme diyip yemege cikaran kunefe icin israr eden sevgiliye kanmamak gerekiyormus gunun ozeti bu :)

Arkadaslar bu arada basima gelmeyen kalmadi.burayi bunlarla doldurmak istemiyorum bdv ye yazdim.ama cok kotuyum valla o da direk mideme vuruyo zor tutuyorum kendimi daha dogrusu tutamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…