- 17 Ağustos 2015
- 116
- 101
- 36
- Konu Sahibi evsizmutsuzcocuksuz
Merhaba canım ilk mesajın öyle güzel bir enerji yolladı ki bana yazmadan edemedim :) öncelikle yolunda başarılar dilerim. Bu azmini hiç Bırakma inşallah. Hayatında seni çekemeyen, kötülüğünü isteyen tüm insanlara inat değil (Altını çizdim bak) kendin için yap her şeyi. "ne ekersen onu biçersin" gerçekten müthiş bir söz fakat ben bunu düşünce olarak yorumluyorum, ne düşünürsen onu çekersin hayatına. Çok enerjik birisin belli ki nazar değmesin bu kiloların da üstesinden gelirsin evelallah o insanları affet ve Allah'a havale et ki onların karmaları ve negatif enerjileri seni etkilemesin. Evine geldiler diyelim gittikleri an Odayı havalandır, Sirkeli su koy. Bak ertesi gün nasıl azalmış o su kokusunu salmış. Çünkü sirke olumsuzlukları çeker. Böylece bu etkilerden arınırsın. Emin ol böyle insanlar kilo vermeni bile yavaşlatacaklardır. En Güzeli onları görmezden gelmek. Birgün o mükemmel vücuda kavuşacaksın ve onların sahip olamadığı meziyetlerinle beraber daha da şahlanacaksın gözlerinde. Çok zavallı böyle insanlar, acıyorum sadece. Amma uzattım ama içimden yazmak geldi. Takipteyim.
Ya bak yine kendini ovdu diyiceksiniz belki ama valla ben cok iyi niyetli bi insanim :) demin de yazdim yazmak da istemiyorum uzuluyorum ama rahmetli annecigimi kanserken bosatmaya dovdurmeye calisan iftiraci insanlar.Allahtan babam kendi oz ablasinin ne mal oldugunu biliyodu ve uymuyodu.moral gerekliymis moral de benim zavalli annecigime kalmisti.kadini aglatmadiklari gun yoktu ve ben hala o insanlara saygi duyuyorum bayramda ellerini opuyorum.yengem bi alem 90 yasindaki ananeme yaptiklarini soylesem gercek mi dersiniz.ne geliyosa yakindan akrabadan geliyo sanirim.yazdiklarinla fetahlattin beni Allah razi olsun.tabiki hersey ben ve sagligim icin ama guzel zayif bi ezcaci oldugumda yuzlerindeki ifadeyi gormeyi istemiyorum degil :) ben de cok uzattim sanirim aksam aksam moral oldun valla :*