ulan kilolar siz mi yamansiniz ben mi?

Merhaba canım ilk mesajın öyle güzel bir enerji yolladı ki bana yazmadan edemedim :) öncelikle yolunda başarılar dilerim. Bu azmini hiç Bırakma inşallah. Hayatında seni çekemeyen, kötülüğünü isteyen tüm insanlara inat değil (Altını çizdim bak:KK48:) kendin için yap her şeyi. "ne ekersen onu biçersin" gerçekten müthiş bir söz fakat ben bunu düşünce olarak yorumluyorum, ne düşünürsen onu çekersin hayatına. Çok enerjik birisin belli ki nazar değmesin :nazar: bu kiloların da üstesinden gelirsin evelallah :KK15: o insanları affet ve Allah'a havale et ki onların karmaları ve negatif enerjileri seni etkilemesin. Evine geldiler diyelim gittikleri an Odayı havalandır, Sirkeli su koy. Bak ertesi gün nasıl azalmış o su kokusunu salmış. Çünkü sirke olumsuzlukları çeker. Böylece bu etkilerden arınırsın. Emin ol böyle insanlar kilo vermeni bile yavaşlatacaklardır. En Güzeli onları görmezden gelmek. Birgün o mükemmel vücuda kavuşacaksın ve onların sahip olamadığı meziyetlerinle beraber daha da şahlanacaksın gözlerinde. Çok zavallı böyle insanlar, acıyorum sadece. Amma uzattım ama içimden yazmak geldi. Takipteyim. :KK200:

Ya bak yine kendini ovdu diyiceksiniz belki ama valla ben cok iyi niyetli bi insanim :) demin de yazdim yazmak da istemiyorum uzuluyorum ama rahmetli annecigimi kanserken bosatmaya dovdurmeye calisan iftiraci insanlar.Allahtan babam kendi oz ablasinin ne mal oldugunu biliyodu ve uymuyodu.moral gerekliymis moral de benim zavalli annecigime kalmisti.kadini aglatmadiklari gun yoktu ve ben hala o insanlara saygi duyuyorum bayramda ellerini opuyorum.yengem bi alem 90 yasindaki ananeme yaptiklarini soylesem gercek mi dersiniz.ne geliyosa yakindan akrabadan geliyo sanirim.yazdiklarinla fetahlattin beni Allah razi olsun.tabiki hersey ben ve sagligim icin ama guzel zayif bi ezcaci oldugumda yuzlerindeki ifadeyi gormeyi istemiyorum degil :) ben de cok uzattim sanirim aksam aksam moral oldun valla :*

Ya bak yine kendini ovdu diyiceksiniz belki ama valla ben cok iyi niyetli bi insanim :) demin de yazdim yazmak da istemiyorum uzuluyorum ama rahmetli annecigimi kanserken bosatmaya dovdurmeye calisan iftiraci insanlar.Allahtan babam kendi oz ablasinin ne mal oldugunu biliyodu ve uymuyodu.moral gerekliymis moral de benim zavalli annecigime kalmisti.kadini aglatmadiklari gun yoktu ve ben hala o insanlara saygi duyuyorum bayramda ellerini opuyorum.yengem bi alem 90 yasindaki ananeme yaptiklarini soylesem gercek mi dersiniz.ne geliyosa yakindan akrabadan geliyo sanirim.yazdiklarinla fetahlattin beni Allah razi olsun.tabiki hersey ben ve sagligim icin ama guzel zayif bi ezcaci oldugumda yuzlerindeki ifadeyi gormeyi istemiyorum degil :) ben de cok uzattim sanirim aksam aksam moral oldun valla :*

Kendini övüyor demem çünkü kendini öven insanlara bayılırım! :KK15: Mütevazı olmamakla bir değil bu söylediğim. Sen kendini seviyorsun sırf bu nedenle bunca şeye göğüs germişsin ve hayata tutunmuşsun. Kendini seven herkesi sever. Kendini seven her amacına ulaşır.
Mis gibi bir okul, kendin için alınmış kararlar... Allah bozmasın. Canım benim Anneciğin için Allahtan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun... Azimli, kararlı, güçlü bir kız yetiştirmek kolay iş değil mükafatı büyük olacaktır annen için :) içini dökmek güzel şey hele ki en yakınların sana zarar verirken hiç tanımadığın bir insana açmak istersin kendini. Iyi dinleyiciyimdir her zaman dinlerim :)
Ohh Yaş 21 boy 170
Benim ise yaş 22 boy 155 Hihihhi :KK48:
Sen ne Fıstık olursun yaaaaa ben zayıfladım hala uğraşıyorum vücudumla aman oram sıkışarsın buram kalın :) sen o boyla bomba olacaksın bak demedi deme! Bir eczacımız olsun fena olmaz yani ben de hastalık bitmez zira ! Hadii toparla yeniden seni takip edicem :)))

Kendini övüyor demem çünkü kendini öven insanlara bayılırım! :KK15: Mütevazı olmamakla bir değil bu söylediğim. Sen kendini seviyorsun sırf bu nedenle bunca şeye göğüs germişsin ve hayata tutunmuşsun. Kendini seven herkesi sever. Kendini seven her amacına ulaşır.
Mis gibi bir okul, kendin için alınmış kararlar... Allah bozmasın. Canım benim Anneciğin için Allahtan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun... Azimli, kararlı, güçlü bir kız yetiştirmek kolay iş değil mükafatı büyük olacaktır annen için :) içini dökmek güzel şey hele ki en yakınların sana zarar verirken hiç tanımadığın bir insana açmak istersin kendini. Iyi dinleyiciyimdir her zaman dinlerim :)
Ohh Yaş 21 boy 170
Benim ise yaş 22 boy 155 Hihihhi :KK48:
Sen ne Fıstık olursun yaaaaa ben zayıfladım hala uğraşıyorum vücudumla aman oram sıkışarsın buram kalın :) sen o boyla bomba olacaksın bak demedi deme! Bir eczacımız olsun fena olmaz yani ben de hastalık bitmez zira ! Hadii toparla yeniden seni takip edicem :)))
Ya seni yiyebilir miyim ne kadar tatlisin oyle :)) ayrica bodur tavuk her daim pilic :KK66: sen kactan kaca dustun

Ya seni yiyebilir miyim ne kadar tatlisin oyle :)) ayrica bodur tavuk her daim pilic :KK66: sen kactan kaca dustun
Ayy tatlıyım galibaaa :KK48::kk77::KK19:
Ben 60 küsürlerden sanırım 65 e dayanmıştım, 3 sene önce 47 kiloya düştüm. E boy kısa kilo 60 ı bulursa dobik olursun yani :))) O zaman piliçlik gittiydi tabi bende :) sonra bir yurtdışına çıktım 6 ay kadar her önüme geleni yemekten 56 ya çıktım baktım yeniden piliçleşiyorum dedim dur kızım! Marttan beri eski halime döncem diye uğraşıyorum. Başlarda pek takmadım ama yavaş yavaş gitti kilolar şimdi son 3 kilo ama bacaklar ahh o bacaklar yok mu 6 ay boyunca ne yesem oraya gitmiş:p benim de konum var baya hırslıyım göreceğiz bakalım yine öyle olabilecek miyim :KK36:

Ayy tatlıyım galibaaa :KK48::kk77::KK19:
Ben 60 küsürlerden sanırım 65 e dayanmıştım, 3 sene önce 47 kiloya düştüm. E boy kısa kilo 60 ı bulursa dobik olursun yani :))) O zaman piliçlik gittiydi tabi bende :) sonra bir yurtdışına çıktım 6 ay kadar her önüme geleni yemekten 56 ya çıktım baktım yeniden piliçleşiyorum dedim dur kızım! Marttan beri eski halime döncem diye uğraşıyorum. Başlarda pek takmadım ama yavaş yavaş gitti kilolar şimdi son 3 kilo ama bacaklar ahh o bacaklar yok mu 6 ay boyunca ne yesem oraya gitmiş:p benim de konum var baya hırslıyım göreceğiz bakalım yine öyle olabilecek miyim :KK36:

Benim vermek istedigim kilo kadar kilon var aman yarappi :) baktim baya baya sporcu olmusun sen ya ben daha gunde 1 saat yuruyorum.basarilar diliyorum sana :)

Benim vermek istedigim kilo kadar kilon var aman yarappi :) baktim baya baya sporcu olmusun sen ya ben daha gunde 1 saat yuruyorum.basarilar diliyorum sana :)
Teşekkür ederim canım ben ciddi rahatsızlıklarla boğuşuyorum kist, Astım falan derken benim kilo vermem bir mucize dikkat etmezsem hem sağlığımdan olup hem çok aşırı kilo alacağım biliyorum e iştah had safhada :)
Yolun uzun ama azmini hiç bırakma, böyle devam et. Güzelliğine güzellik kat :nazar:

Kadincagiz mi ? Canim sanirim bu sifati ilk ve son kullanan kisi olacaksin inan tanisan ne demek istedigimi anlarsin :) annem kanser hastasiydi babamdan bosatmaya calisdi oyle diyim canlansin kafanda.ayrica kotu bisey degil benim ablam hamileyken giydigi bol kiyafetleri verdi bana.ama uslup ve o bakislar cok onemli.sana da basarilar diliyorum :)

Annen icin cok gecmis olsun canim.. Allah sizlere bagislasin. Halani da Allah islah etsin. Haklisin o yuzden dedim ya empati yapilmali diye bir genc kiza benim kiyafetlerimi vermem ne anlama gelir ve o giyinirken ne kadar mutlu olur diye arada kusak farki var sonuçta.. zayiflayip onlara en güzel cevabı guzelliginle vereceksin insallah canim güveniyorum ben sana:KK66:

Ben direk o mesaji cevapladım arkasını simdi okudum kusura bakma canım.. Annene Allah rahmet eylesin.. simdi kızının azmini ve iyi yerlere geldigini görüyor ve mutlu oluyordur insallah..

Canim benim anneciginin mekani cennetolur ins.lutfen guclu kalmaya devamet.kotu olan herkese inat.bak burdayiz.yanliz degiliz mutlaka zayiflayacagiz biliyorum olacak seni cokiyi anliyorum.takipteyim

Bugun yediklerim

Sabah

Yarim dilim tam bugdayli ekmek
2 dilim peynir
Sekersiz cay

Oglen

1 kucuk kase mer.corbasi
8 9 sarma
3 biber dolmasi ve yogurt
Sabah az yemistim oglen abarmisim

Ikindi
2 kucuk incir
1 kucuk kayisi kadar seftali

Aksam

1 pogaca
Ceyrek simit

Bugun biraz sacmasapan oldu kabul :)

Canim benim anneciginin mekani cennetolur ins.lutfen guclu kalmaya devamet.kotu olan herkese inat.bak burdayiz.yanliz degiliz mutlaka zayiflayacagiz biliyorum olacak seni cokiyi anliyorum.takipteyim
Sagol canim cok guclu bi kizim ben bu konuda hic soz ettirmem kendime :) neler yasadigimi bi ben bi Allah bilir keyfine almadim bu kadar kiloyu.hep birlikte basaracagiz insallah

Ah canim allahtan vermen gereken 40 kg yok bi de boyle dusun :)
O 12 kilonun sadece gobekte oldugunu dusun. E haliyle hamile gibi gorunmek berbat birsey. Bu hamileliklerde mutasyona ugrayan gobekten igreti geldi bana. Düşün popo yok, gogus yok, baldır yok ama kocaman gobek var. Orantisiz goruntu cok cirkin oluyor. Spor yapicak veya spor kursuna gidecek imkanim yok. Para olsa ne olacak iki ufaklik var bende. Kime birakim. Kimse yok. Haliyle biraktim yakasini. Umarim sen verirsin ama.

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım. (Aynı zamanda günlüğünüzde paylaşımlarınıza da devam edebilirsiniz.)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum :KK19:

Bugun yediklerim

Sabah

2 dilim yedi tahilli ekmek
4 dilim peynir
Sekersiz cay
2 adet organik domates

Ogle

5 badem
3 incir
1 saat sonra 6 7 sıkım etsiz cigkofte

Aksam

Organik tavuk eti inanin ne kadar yedigimi bilmiyorum ama yedim baya
6 7 kasik pirinc pilavi
Coban salata

Dunu yazmadim dun ablamin dogum gunuydu ve cidden abarttim onemli olan olan oldu diyip birakmamak sanirim.dun 2 saat spor yaptim simdi de yuruyuse cikiyorum :) sevgiler

O 12 kilonun sadece gobekte oldugunu dusun. E haliyle hamile gibi gorunmek berbat birsey. Bu hamileliklerde mutasyona ugrayan gobekten igreti geldi bana. Düşün popo yok, gogus yok, baldır yok ama kocaman gobek var. Orantisiz goruntu cok cirkin oluyor. Spor yapicak veya spor kursuna gidecek imkanim yok. Para olsa ne olacak iki ufaklik var bende. Kime birakim. Kimse yok. Haliyle biraktim yakasini. Umarim sen verirsin ama.
Cocuk icin bisey diyemem ama dunyanin en guzel ve bedava sporu yuruyus bence canim :) mekik falan da cekebilirsin bence o tur yerlere dunya para vermeye cok da gerek yok.cocuklara ise senin 1 saatlik yuruyusunde soyle esin baksin beni daha guzel istiyosan 1 saat idare et falan de ne biliyim :)

X