- 17 Ağustos 2015
- 116
- 101
- 36
-
- Konu Sahibi evsizmutsuzcocuksuz
Tesekurler yalniz bu sabah tartildim 200 gr almisimGüzel gidiyorsun
Şeftali ve incir yediğin gün ve tahin-pekmez yediğin gün etkilemiş olabilir mi? Bir de adet öncesi donemdeysen, ya da adet olamadiysan ödem oluşmuş olabilir.Tesekurler yalniz bu sabah tartildim 200 gr almisimama ananem bikac haftadir gormuyodu bugun gittim zayiflamissin dedi haberi de yok diyetten.anlayamadim valla
Ya o tur bi sorunum yok bagirsaklarla ilgili.adetle de bi alakasi yok cok var ustelik glifor da kullanmaya basladim doktor bu ilacin da kilo verdirecegini soylemisti :/Şeftali ve incir yediğin gün ve tahin-pekmez yediğin gün etkilemiş olabilir mi? Bir de adet öncesi donemdeysen, ya da adet olamadiysan ödem oluşmuş olabilir.
Yeşil çay tüketmek yardımcı olabilir. Bir de ne kadar su iciyorsun ve wc durumların nasıl?
Ne kadar oldu ilaca başlayalı?Ya o tur bi sorunum yok bagirsaklarla ilgili.adetle de bi alakasi yok cok var ustelik glifor da kullanmaya basladim doktor bu ilacin da kilo verdirecegini soylemisti :/
Yani 20 25 gun oldu o civar.o zamandan beri 2 kg verdim ama son 1 haftadir aldim ustune.ayrica diyetisyen senin kilonla aylik 6 7 kiloyla baslamaliyiz kilon cok dedi.ama benim 2 kg I gecemediNe kadar oldu ilaca başlayalı?
2 yilda birseyler degismis olabilir abla bence sen yine bi doktora git kan tahlili yaptir.kafana gore baslama yani.ins.direnci mi var sende deAslinda bama da 2 yil once baslandi glifor ama kullanmadim bugun başlıyorum o halde
slm cnm öncelikle topigin hayirli olsun insallah sende kilo vermeyi basarirsin ve hep birlikte basaririz .bende yeni basladim 116 kiloyum benimde günlügüm var .sen herseyi önce kendin icin iste ama bu günlerde etrafindaki kötü cekemez kimseleride unutma .ne olursa olsun motivasyonunu bozma kacamakta yapsan diyetine ara verme 7 senedir kiloluyum her sene baska bir diyet yaparim 10 kilo 15 kilo verir birakirim yada birakmak zorunda kalirim. bu 7 sene icinde eger az yiyip dengeli beslenseydim simdiye coktan zayiflamistim .belki sana 6 ay 1 sene diyemem ama 1 bucuk sene sonra kesin zayif olacagiz buna inan ve yoluna devam et.seni takip ediyorum senide benim günlügüme bekliyorum belki yediklerimiz birbirimize fikir olur ve daha iyi motive oluruzEvet bu yazacaklarimi unutmamak icin yaziyorum daha dogrusu bi sure sonra unutup aman bosver diyecegimi bildigim icin su an yazarken sinirden ellerim titreyerek aglamaktan catlamak uzere oldugumu hatirlamam icin her baktigimda pes etmemem getektigini hatirlamak icin yaziyorum..
Saf ayagina benle dalga gecen guzelligimi cekemeyen canim kuzenim icin
Istedigim bolumu kazanamadigim icin laf sokan her firsatta beni pis pis suzen allahin belasi yengem icin
Bunlar bana buyuk ben zayifladim al sen giy tisortlerimi diyen 50 yasindaki halam icin
Yolda yillardir beni gormeyen komsumuzun hala sisko musun sen diyen tipine bakmadan kikirdayan o kiz icin
Tesekurler beni gaza getirdiginiz icin.tesekurler ne kadar kiskanildigimi belli ettiginiz icin.cevremde bu kadar kotu niyetli insani sevindirdigimi bana ogrettiginiz icin..
Bu verdigim verecegim kilolar sizin serefinize..
Canim ustte yazdim alintilamamisim.bu arada yasin kacslm cnm öncelikle topigin hayirli olsun insallah sende kilo vermeyi basarirsin ve hep birlikte basaririz .bende yeni basladim 116 kiloyum benimde günlügüm var .sen herseyi önce kendin icin iste ama bu günlerde etrafindaki kötü cekemez kimseleride unutma .ne olursa olsun motivasyonunu bozma kacamakta yapsan diyetine ara verme 7 senedir kiloluyum her sene baska bir diyet yaparim 10 kilo 15 kilo verir birakirim yada birakmak zorunda kalirim. bu 7 sene icinde eger az yiyip dengeli beslenseydim simdiye coktan zayiflamistim .belki sana 6 ay 1 sene diyemem ama 1 bucuk sene sonra kesin zayif olacagiz buna inan ve yoluna devam et.seni takip ediyorum senide benim günlügüme bekliyorum belki yediklerimiz birbirimize fikir olur ve daha iyi motive oluruz
bosver cnm umursama sen onlari bak cok güzel bir isin vamis birde zayifladinmi tamamdir .birgün onlarda susar sen hic bozma moralini olurmu cnm sallaSagol canim hersey saglikli olmak icin ama moralimi ne kadar bozduklarini anlatamam.catliyolar yemin ederim kendimi ovmek icin olmasin ama zekami ve guzelligimi kiskaniyolar.zayiflar tamam ama ne zeka ne guzellik.eczaciligi kazandim tip kazanamadm diye neler soylediler.oysa kendileri ev hanimi liseyi zor bitirmis kisiler.kucumsemek icin soylemiyorum ama onlar sirf kiloluyum diye kucumseme hakki buluyolar kendilerinde.senin gunlugune hemen goz atiyorum :))
Evet bu yazacaklarimi unutmamak icin yaziyorum daha dogrusu bi sure sonra unutup aman bosver diyecegimi bildigim icin su an yazarken sinirden ellerim titreyerek aglamaktan catlamak uzere oldugumu hatirlamam icin her baktigimda pes etmemem getektigini hatirlamak icin yaziyorum..
Saf ayagina benle dalga gecen guzelligimi cekemeyen canim kuzenim icin
Istedigim bolumu kazanamadigim icin laf sokan her firsatta beni pis pis suzen allahin belasi yengem icin
Bunlar bana buyuk ben zayifladim al sen giy tisortlerimi diyen 50 yasindaki halam icin
Yolda yillardir beni gormeyen komsumuzun hala sisko musun sen diyen tipine bakmadan kikirdayan o kiz icin
Tesekurler beni gaza getirdiginiz icin.tesekurler ne kadar kiskanildigimi belli ettiginiz icin.cevremde bu kadar kotu niyetli insani sevindirdigimi bana ogrettiginiz icin..
Bu verdigim verecegim kilolar sizin serefinize..
Merhaba canim..Halana bittim ben ya:)) Belki kotu bi niyeti yoktur kadincagizin ama insanin empati yapmasi gerekir gercekten.. gecen ay benim de ablam bana bol gelen kiyafetlerini verdi kendisi 60 kilo oldu ben 95 de onun eski kilosundayim:)