- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Hepsine defalarca gittik, ama zaten bana kalsa yine oludeniz taraflarina giderim de o farkli bir ulke gorelim istiyor, mali olarak bizi zorlamayacak tek yer orasi oldugu icin de ukrayna kaliyor eimizdeKapadokyaya gidin, antalya, bodrum... cesme yada kibris :) 1,5 yasinda cocukla dil bilmedigim ülkeye gitmem. Ingilizceniz iyise yinede gidin :)
Bilmiyorum neden ama ukrayna bana cok sacma geliyor orda zaten savas daha yeni bitmedi mi?... Yunanistani tercih ederim, italya, ispanya falan :)Hepsine defalarca gittik, ama zaten bana kalsa yine oludeniz taraflarina giderim de o farkli bir ulke gorelim istiyor, mali olarak bizi zorlamayacak tek yer orasi oldugu icin de ukrayna kaliyor eimizde
Son gunlerde esimle yaz tatili konusunda catisiyoruz. Bu yaz tatile dogru durust bir butce ayiramayacagiz,ne yapalim diye konusurken ukrayna ya gidelim diye tutturdu. Cok ucuzmus, pasaport ve vizesiz gidilebiliyormus, ulke gorurmusuz filan falan.
Bir yandan degisik bir deneyim olur diye dusunuyorum da, diger yandan hic bir fikrim yok. Nasil olur? Nerde kalinir? Ne yenir ne icilir? Nereler gezilir? Dogru durust dil yok, 1,5 yasinda bebegim var vs.
Ve ben gitmeye yanasmadigim icin, sen planla o halde sen guzel beceriyorsun bu planlama islerini, ben zaten cok vakit ayiramam dedi yikti uzerime. Ne yapacagimi bilmiyorum. Gidenler, nerde kalmaliyiz, nasil gitmeliyiz, ne yapmali ne yapmamaliyiz, yanimiza ne almali ne almamaliyiz bilgi verebilir mi? Cocukla gidilir mi onu da ayrica dusunuyorum tabi....
Bilmiyorum neden ama ukrayna bana cok sacma geliyor orda zaten savas daha yeni bitmedi mi?... Yunanistani tercih ederim, italya, ispanya falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?