Ukrayna ya tatile gitmek

Ben ozellikle yemek meselesine deginmek istedim orda canim. Cocuklar ne kadar kucukse o kadar sıkıntı oluyor: ( mesela 6 yasindaki oglumla 1,5 yasindaki kizim ayni degil olamazda. Yeri gelince kuru ekmek yer buyuk olan belki ama digeri bebek daha laftan anlamiyor: (

Ama degisikligi macerayi ve cocukla olusabilecek krizleri iyi yonetirim dersen tabiiki tercih edersin. Ben yapamam bu yuzden dedim. Ters bi durumda esimle birbrimize patlamaya haziriz bazen.. cunku ben hersey istedigim gibi olsun istiyorum.

ya benim kucuk sevemedi araba yolculugunu,
buyuk cok sever, uyur falan, kucuk agliyor cok, ondan biz de araba yolculugundan cekiniyoruz,
biraz daha laf anlayan hale gelirse belki bu kadar tepkisel olmaz diyorum, bilemiyorum.
Esimin plani bir gun bir yerde baska gun baska yerde olacak sekilde yogun bir plandi, kendi de caydi zaten.

Ayy ben de heveslendim şimdi.. almanya düşündük önce ama fiyatlar malum vazgeçtik. Akrabamızda kalacaktık almanya da ama o bile yetmedi gidebilmemiz için. Şimdi benim herife mesaj attım ukrayna mı olsa diye, şimdi düşünüyorum kıskançlıktan boğmadan geri getirir miyim onu sağ salim

Hahahahha bizde de eşim dedi aynısı. sen orada beni öldürürsün 8-10 leşin olmadan da dönmeyiz diyor

o zamaaaan bekle bizi ukraynaaa :)))

şaka bir yana, şuan borç ödüyoruz 9. ayda bitecek gidilebilir diye düşünüyorum.. sonuçta gideceğimiz tatillerle aynı fiyata denk geliyor

Aynen öyle. Bodrum da bi otel baktık. Çookk güzeldi 5 6 gündü sanırım 5.000 e doğru fiyat da. Bi Almanya düşündük çok heveslendik ama olmadı o bodrum daki otel de gitsek araba yok.. otele tıkılıp kalıcaz. Bakalım artık kısmet

Aslında bizim de bu sene güzel planlarımız var şu borçlar bitseydi..

konyada yaşıyoruz biz. buradan çıkıp ısparta eğirdir de dağın tepesinde kahvaltı yapılacak çok güzel bir yer var orada kahvaltı yapıp Burdur salda gölüne gidilecek, oradan Denizli'ye geçelim dedik orada 1 gün kalıp travertenleri görüp geze geze aydın a gidelim dedik, kuşadasında güzel bir otel de kalalım oradan izmire gidelim dedik :) oradan da uşak'a gidip gezelim sonra da evimize dönelim dedik

Ayyy çok güzelmiş ama planlar :) hadi inşallah. Borç bitmez... seneye bıraktık biz tatil işlerini bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…