Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

neyyy 12milyar mı kafayı yemişler:))) 4e falan bi şey bulamayız yani öle mi yuh artık. neyse bi gidim evet içimde kalmasın sonra sizin dediğiniz yere doğtaş ve kelebek mobilyaya bakim ozmana:) teşkür ederim kızlarr. uzunal senin nezaman evlilik gelinliğini hallettinmilaelaelaelaelae

4milyara çok zor canım yaa sıkı pazarlık yaparsan belkı ınebılırler.26haziran canım gelınlığım dikilio kadıköyde candan var orada yaptırıorum senın ne zaman?

moda da olcak canım kendi evimiz kısmetse.sizin kıramı.kendı evınizmı? bı tek davetıye var ama dimi sizde bizim bide şekerler varrrrr:))))))))))

bizim bir yıl filan kira olacak sonra alıcaz kısmet olursa

benim kınada bizim bi dernek var kemalde orada olacak davullu zurnalı doğuluyus da biz malum :)))) lorke olucaz hihoyyyt

4milyara çok zor canım yaa sıkı pazarlık yaparsan belkı ınebılırler.26haziran canım gelınlığım dikilio kadıköyde candan var orada yaptırıorum senın ne zaman?

sen candandamı diktiriyon ablamda orada diktirmişti candan eniştemin akrabası oraya gittim ama aklım yine özgüldekinde kalmıştı :)))))

moda da olcak canım kendi evimiz kısmetse.sizin kıramı.kendı evınizmı? bı tek davetıye var ama dimi sizde bizim bide şekerler varrrrr:))))))))))

canım bizim 19haziran. ama biz daha eşyalarımızı falan almadık sadece gelinliği hallettik. çok iş var çokkk. gelinliğimi ayşe firidinde diktiriyorum 1500e anlaştık. çiçeği hariç

nikah olcak bizim maltepede. sonra aile arası bi eğlence yemek yapcaz yere karar vermedik. kınayı da dışarda yapcaz ama o da daha kararlaştırılmadı ofofoffo

nikah olcak bizim maltepede. sonra aile arası bi eğlence yemek yapcaz yere karar vermedik. kınayı da dışarda yapcaz ama o da daha kararlaştırılmadı ofofoffo
bizimde nikah sonrası eğlence küçük çamlıcada nagehan restoran var orayı tuttuk bız ama cook zor yer bulmak hepsi dolu acele edın orayı tavsiye ederım ama bı tarıhlerıne bakın derım

canım bizim 19haziran. ama biz daha eşyalarımızı falan almadık sadece gelinliği hallettik. çok iş var çokkk. gelinliğimi ayşe firidinde diktiriyorum 1500e anlaştık. çiçeği hariç
bizimde ev belli diil daha ama salon hazır:))))))) başta olan şeyi sona yapıoruz.beyaz esya aldınızmı.?nerde oturuosun sen tuğçecim.

bizim bir yıl filan kira olacak sonra alıcaz kısmet olursa

benim kınada bizim bi dernek var kemalde orada olacak davullu zurnalı doğuluyus da biz malum :)))) lorke olucaz hihoyyyt
hayırlısı olsun canım.bızde örnekte sarıgül var onu tuttuk kına için.:teytey: hıçç oturmucam vallaaa........:)))

valla allah kolaylık versin daha var senin ama olsun sıkma kendini okadar büyük zevkle hevesle yapılıyoki yoracağını hiç sanmam

biz beyaz eşyalarımızı nişandan bi kaç ay sonra almıştık ztn o nedenle çok sıkışmadık şimdi bi tek perde halı filan kaldı bide ev okadar allahımın izniyle atlattık sayılır

sen kolayladın tabii ohhh:))) ama senın daha önce,zor işlermiş ama yaaa maddi yönden tabiii,şekeri,davetiyesi,derkennnnnnnn bisürü şeyler çıkıyoo yaaa battıkk vallaha battık ama olsun çoook mutluyummzemuszemus

aslında sende ilkbahar gelinisin gerçek bi çiçek şık olur gelinliğinde tek omuzmuşş saçınada canlı bı lılyumm,nişanlın yenıden asık olur sana :1closedeyes: el çiçeğini kurutarak yıne saklayabılırsınn ben sedece duvağımı alıcam,belkı tacınıda alabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…