• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

sen kolayladın tabii ohhh:))) ama senın daha önce,zor işlermiş ama yaaa maddi yönden tabiii,şekeri,davetiyesi,derkennnnnnnn bisürü şeyler çıkıyoo yaaa battıkk vallaha battık ama olsun çoook mutluyummzemuszemus

amannn boşverr sonunda huzzura sevdiğine kavuşcaksın varsın gitsin

aslında sende ilkbahar gelinisin gerçek bi çiçek şık olur gelinliğinde tek omuzmuşş saçınada canlı bı lılyumm,nişanlın yenıden asık olur sana :1closedeyes: el çiçeğini kurutarak yıne saklayabılırsınn ben sedece duvağımı alıcam,belkı tacınıda alabılırım

ben kadınla anlaştım aban çiçek duvak kese tac verecek ztnnnnn bakalım saçıma çiçek düşünmüyorum ben acaba neden kapandıki orasııı ii değildir belki ondannn :pppp
olsun yine kısmet sayanorayaymış
sen ne zaman gitmeyi düşünüyosun

ben kadınla anlaştım aban çiçek duvak kese tac verecek ztnnnnn bakalım saçıma çiçek düşünmüyorum ben acaba neden kapandıki orasııı ii değildir belki ondannn :pppp
olsun yine kısmet sayanorayaymış
sen ne zaman gitmeyi düşünüyosun
valla bende bilmiyorum canım nezaman gıtmem gerek acaba,, sen gıttığınde sorarmısın hazıranda düğünü nezaman gelsın dıe ona göre gidip bi görüşiimm.hm banada taç vercek göğüs kısmı sıf taş çünkü.bencede iyii değıl:)))

hmmmm ben bidaha mart 15 gibi filan giderim sanırsam ozaman sorarım ;))) davetiye işini ne yaptınızz ayarladınızmı ben hiç bakmadım ona yaa onu nezaman bastırmak lazım ki acep

bizimde ev belli diil daha ama salon hazır:))))))) başta olan şeyi sona yapıoruz.beyaz esya aldınızmı.?nerde oturuosun sen tuğçecim.

canım benim de bi gelinlik halloldu yani. ev durumu var biraz muallakta o belli olsun ona göre beyaz eşya eşya bakcaz daha ofofofof. ya ben de candan ve özgülü beğeniyorum da 2milyarda fazlaymış pofff. ben 1500üstüne ısrarcı olmicaktım şimdi 1500e dikiliyo benimki. daha kınaya mekan bakcaz çok iş var valla davetiye şeker kuaför fotocu. he bi de balayını hallettik okadar yani. nagehanı biliyorum kaça tuttunuz orayı yemekli mi yapcanız?

canım benim de bi gelinlik halloldu yani. ev durumu var biraz muallakta o belli olsun ona göre beyaz eşya eşya bakcaz daha ofofofof. ya ben de candan ve özgülü beğeniyorum da 2milyarda fazlaymış pofff. ben 1500üstüne ısrarcı olmicaktım şimdi 1500e dikiliyo benimki. daha kınaya mekan bakcaz çok iş var valla davetiye şeker kuaför fotocu. he bi de balayını hallettik okadar yani. nagehanı biliyorum kaça tuttunuz orayı yemekli mi yapcanız?

ayyy cnm benim çok sevindim senin adına yaa hadi hayırlı olsun

yaa fotoğrafçıyı ne düşünüyosunuz dün bostancıdaki gökçeme gittim adam normalde 1250 filan dedi ama işte asgari 750 yapıyorum filan dedi kaldım bende siz nereyi düşünüyosunuz

bahar ben fotoğraf için birde nikah dairesindeki efes var ya orayla konuştum orada bi arkadaşım var o konuştu 650ydi arkadaşım indirtti fenerbahçe parkında çekecekler birde bosphorus varya oradada çekiyolar ama o pahalıı karar veremedim napcaksınız sizzzz

bizim evde muallakta 2500 du ama 2 yaptılar evet bıraz fazla gercekten bız balayına karar vremedıkm daha belkı arabayla dolana dolana gıderız henuz karar veremıoruz.hacegan canım nagehan guzel dııll 9mılyar yemeklı 250kısı dj,kamera,süslemeler...(acayip şeker ve rüya gibi)volkan,sis,ışıklandırma süperr ama orası ıkı teras 2salondan olusuo gırış kat daha uygun fiyatlı aslında arayı tutcaktık ama 250 ve üstü almaz dedı e bende pist coook buyuk olsun ıstıorum oyuzden orta katı tuttuk bı bakın oraya cook şık ve nezşh bir yer,

bahar ben fotoğraf için birde nikah dairesindeki efes var ya orayla konuştum orada bi arkadaşım var o konuştu 650ydi arkadaşım indirtti fenerbahçe parkında çekecekler birde bosphorus varya oradada çekiyolar ama o pahalıı karar veremedim napcaksınız sizzzz
bızım duğun yapcamız yer hacegan da hıdıv kasrında falan çekıo orada düğün yaptımız için 400 e çekıolar bır albumu var ben bıle zor kaldırıorum resım dılll kocaman albume bAskı yAPMISLAR COOK ORJINAL VE DEĞİŞİK OLMUŞ ORAYI DÜŞÜNÜYORUZ.ama bıde caddede zümrüt varya orasıylada bı konusucaz eger o uygunsa kı hıcc sanmıorum hacegenın fotoğrafçısında çektırcezz.

davetiyeleri 1ay öncesinde dağıtmanız gerekio bılıosunkı,bıranonce bekın bence bız cumartesı bakıcaz kadıkoy efes çarşısına haftayada karşıya geçicezz çok zaor bı secim yaa sekerler 1 750den başlıo hemde basıtlerı bakalım napcezzz

bızım duğun yapcamız yer hacegan da hıdıv kasrında falan çekıo orada düğün yaptımız için 400 e çekıolar bır albumu var ben bıle zor kaldırıorum resım dılll kocaman albume bAskı yAPMISLAR COOK ORJINAL VE DEĞİŞİK OLMUŞ ORAYI DÜŞÜNÜYORUZ.ama bıde caddede zümrüt varya orasıylada bı konusucaz eger o uygunsa kı hıcc sanmıorum hacegenın fotoğrafçısında çektırcezz.

yaa zümrüte ben sordurttum 900 filandı biliyorum buda öyle yapacak efes fotoğrafçılık nikah dairesindeki süper bunlardaa

çüşşşşşşşşşşşş bu ne ya altı ustubı flaş patlatıolar::))))))))))) bız hacegenda cektıurelım barı hem hıdıv kasrı falan guzel olur yaa

Back