• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

ayyy cnm benim çok sevindim senin adına yaa hadi hayırlı olsun

yaa fotoğrafçıyı ne düşünüyosunuz dün bostancıdaki gökçeme gittim adam normalde 1250 filan dedi ama işte asgari 750 yapıyorum filan dedi kaldım bende siz nereyi düşünüyosunuz

bostancıda gökçem mivar ilk defa duyuyorum kaç foto çekiomuş. ya biz hayatcolora gtcez yine büyük ihtimal. fenerbahce parkına

bizim evde muallakta 2500 du ama 2 yaptılar evet bıraz fazla gercekten bız balayına karar vremedıkm daha belkı arabayla dolana dolana gıderız henuz karar veremıoruz.hacegan canım nagehan guzel dııll 9mılyar yemeklı 250kısı dj,kamera,süslemeler...(acayip şeker ve rüya gibi)volkan,sis,ışıklandırma süperr ama orası ıkı teras 2salondan olusuo gırış kat daha uygun fiyatlı aslında arayı tutcaktık ama 250 ve üstü almaz dedı e bende pist coook buyuk olsun ıstıorum oyuzden orta katı tuttuk bı bakın oraya cook şık ve nezşh bir yer,

9milyar ii para valla biz okadar kişi değil de 100kişi falan olmayı planlıyoruz. seneler evvel hacegana gtmiştim güzeldi şimdi daha güzeldir hayırlı uğurlu olsun canım mutlu olun inşş

bu efes foto nerdemiş kaç pozu nekadara çekiomuş breh breh nikah şekerine okadar para verilir mi en az 500tane lazım göçeriz:S

gökçem tam minibüs yolunda kadıköyden maltepe yönüne giderken lunaparka gelmeden benzinci varya benzincideki ışıkların az gerisinde kaldırımın altında kalıyo çok net değil yeri ama bi dikkat et resimleri süper çok poz çekiyolarmış 20 pozmu 30 pozmu ne oluyomuş panoramik albüm yapıyolarmış böle tam sayfa olanlardan beğendim ama 700 pahalı geldi valla

ayyyy içerenköööyyyü ben çok seviorummm ama buralarda olmicak bisim evimisss bizde baharların oralara gitcess :))) herkez yer değiştiriyooo

kızlaaarrrr mobilyalarımın resmini çektimmmmmm burayamı koyayım resimlerini yoksammmm çeyiz köşesinemiiiii

en iyisi çeyiz köşesine ekliyeyimdee herkez yorum yapsın :)))) bakmayı unutmayııııınnnn

süper olur valla,ben bakır tonlarına bayılıorum.nezaman gıdıcen sen olabılır gelırım bende hem beraber gıdersek toplu ındırımde yapar:))))ne dersin senı tanıo nasılsa.

olaaarrrrr ama benim boya için 20sine anca çıkar ama gelirim senlen en azından fön manikür filan yaptırırm bende :)

canım benım acelem yok sen nezaman gıdersen ozaman hem gec gıdersek randevuda alırım hazırana verırlermıkı acaba sence?

ben devamlı gıdemem ama canım ya randevusuzmu alıolar kı oaraya?ya 7,8gelın aynı gun orada olursak nolcak:uhm:

bugün bi arkadaşım saçlarını bakıra boyatıp uçlarına cook az sarı attırmış okadar güzel olmuskı senın ıstedıın gıbı bendemı ole yaptırsamkı yaww çok farklı görünüo bu ay bı denıcem onun gittiği yere eğer beğenmezsem tekrar kahveye boyatıcam

Back