Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy cnm benim çok sevindim senin adına yaa hadi hayırlı olsun
yaa fotoğrafçıyı ne düşünüyosunuz dün bostancıdaki gökçeme gittim adam normalde 1250 filan dedi ama işte asgari 750 yapıyorum filan dedi kaldım bende siz nereyi düşünüyosunuz
sizz evi nerden tutacaksınız belli oldumuuu
bizim evde muallakta 2500 du ama 2 yaptılar evet bıraz fazla gercekten bız balayına karar vremedıkm daha belkı arabayla dolana dolana gıderız henuz karar veremıoruz.hacegan canım nagehan guzel dııll 9mılyar yemeklı 250kısı dj,kamera,süslemeler...(acayip şeker ve rüya gibi)volkan,sis,ışıklandırma süperr ama orası ıkı teras 2salondan olusuo gırış kat daha uygun fiyatlı aslında arayı tutcaktık ama 250 ve üstü almaz dedı e bende pist coook buyuk olsun ıstıorum oyuzden orta katı tuttuk bı bakın oraya cook şık ve nezşh bir yer,
o göbik bendee var gıtmıo ama bı turlu :))
aminn canım inşallah9milyar ii para valla biz okadar kişi değil de 100kişi falan olmayı planlıyoruz. seneler evvel hacegana gtmiştim güzeldi şimdi daha güzeldir hayırlı uğurlu olsun canım mutlu olun inşş
özlemcimm naptın gittinmı sayanoraya?nezamandır konusamıoruz merak ettim.
:))) ne renk düşünüyosun?bende boyatmak ıstıorum ama karar veremıorum yaaaa