• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

mrb özlem sana özelden msj atmıştım görmedin sanırım. canım ben de bostancıda oturuyorum sen içerenköyde sanırım. ben de uğurkan ve sayanorayı düşünüyodum sen sayanorada karar kıldın sanırım. fikirlerine ihtiyacım varrr. ve 19haziranda evleniyorum özgül modaevine gitmek istiyorum cumartesi. ama 1500lük bi şey bulabilir miyim sence. elimde tekomuz modeller var hep o tip bir şey istiyorum. bilgilendirrsen çok sevinirimmm:)))))))))))))99

mrb özlem sana özelden msj atmıştım görmedin sanırım. canım ben de bostancıda oturuyorum sen içerenköyde sanırım. ben de uğurkan ve sayanorayı düşünüyodum sen sayanorada karar kıldın sanırım. fikirlerine ihtiyacım varrr. ve 19haziranda evleniyorum özgül modaevine gitmek istiyorum cumartesi. ama 1500lük bi şey bulabilir miyim sence. elimde tekomuz modeller var hep o tip bir şey istiyorum. bilgilendirrsen çok sevinirimmm:)))))))))))))99

cnm gördüm ve o mesajına cvp vermiştim ben sayanoranın elamanlarına güvemniyorum yaa umarım hayal kırıklığı yaşamam ama işleri iyi
bu arada bende özgülden aldım gelinliğmii 2500 dü hazırı ama biz 1800e düşürttük eğer düşünüyosan analaşmak için geç kalma derim daha sezona tam girmediler bakın bu aralar benimkide tek omuz :))))kaydirigubbakcemile3

süpermişşşzemuszemus kesin oraya gidiyoruz ozaman.söylediğin parfümlerin kokuunu hiç bilmıorum ama senın favorın olan parfumu bugun denıcem bı bakım alırım yakısırsa tenıme.bugun değısıklığı farkettım hatta gulşsa dedıkı ozlem bugun cook guzel olmuıs fon falanda cektırmıs dedı:)))) ne kadar orada boya bend bıraz parlak ve canlı dursun dıe koyu yaPımm dıorum.ne dersın?

süpermişşşzemuszemus kesin oraya gidiyoruz ozaman.söylediğin parfümlerin kokuunu hiç bilmıorum ama senın favorın olan parfumu bugun denıcem bı bakım alırım yakısırsa tenıme.bugun değısıklığı farkettım hatta gulşsa dedıkı ozlem bugun cook guzel olmuıs fon falanda cektırmıs dedı:)))) ne kadar orada boya bend bıraz parlak ve canlı dursun dıe koyu yaPımm dıorum.ne dersın?

evet evet kesin sayanoraya gidiyoruzz ben biraz daha ağlayıp 280 diye düşündüm :))))
senin nişanlında gidecekmi oraya bi tek senmi gideceksin o dediğim 3 kokuyada bak ama amor amor u beğenirsin die tahmin ediyorum çiçek kokusu ama onun kırmızı şişeli olan kokusuna bak

çokk merciii bu arada :)) boya normalde 70 alıyodu bu ay 65 aldı manikür yaptırdım 20 kaş aldırdım 15

yaa keşke inse bıraz daha benım kuzen 23nısanda evlenıo oraya gıtmeyı dusunuyo ama pahalı geldı bıraz ıyı bı fıyat versede oda gıtse

ya ben parfümlere bakamadımm:((( ama pazar balıcam kesın sen hangısını kullanıcan?nişanlım benımle gelmez sız bırlıktemı gıtceksınız?

bıde sen oranın müşterısısın yaparlar sana kesınn ama bennnn:çok üzgünüm:

evet biz birlikte gidicez aynı yerden çıkalım dedik daha rahat olur yanımda olsun isterimm onunda :D
ben midnight i kullanıcam düğünde

yaa sen merak etme ben konuşurum hasan bey len sende ara ara git kendini göster :)) olmadı bi ara birlikte gideriz ben çingenelik yaparımmkaydirigubbakcemile3 siz balayı için filan düşündünüzmü bişiler

ya ben de istiyorum sayanorayı bakalım düşürsün 250ye falan ağda falan istemem kaş bıyık vs saç makyaj ggüzel olsun yeterrrr

o iş güç olayını hiiiiççç sorma yapıorum bişeyler ama yemek falan ev işini pek sevmem yanı anca canım çook ıstıcek oyle yoksa naparım bılmemm ama kadın tutarız yada boşşşşvvveeerrr bıkere gelıoruz hayata dımı ama:)))))))))))))))

keşke benimkide gelse yanımda olsa ama olamazkı:kahve:amannn olmasın zaten keyfi bilir.kına için bindallı bulamıorumm:(((( koskoca eminönünde bilem doru düzgün bişiii yokmuş annem gitmişti napcam bilmiorum kına nerde senın evde.dernekte

o iş güç olayını hiiiiççç sorma yapıorum bişeyler ama yemek falan ev işini pek sevmem yanı anca canım çook ıstıcek oyle yoksa naparım bılmemm ama kadın tutarız yada boşşşşvvveeerrr bıkere gelıoruz hayata dımı ama:)))))))))))))))

hee bikere geliyoruızevlendikten 2 gün sonra kendini kapının önünde bulursan görürüm seni :)))))))))

Back