keşke benimkide gelse yanımda olsa ama olamazkıamannn olmasın zaten keyfi bilir.kına için bindallı bulamıorumm ((( koskoca eminönünde bilem doru düzgün bişiii yokmuş annem gitmişti napcam bilmiorum kına nerde senın evde.dernekte
ya annem bakmış ama bulamamış bıde ben kadife istemiorum biliyosun zaten değişikk olsun neyse ben kendimm bakımm gıdımm arastırım bu arada nerde oturucaksınız?çalışıcanmı evlenince
yok canım 26haziran
nerden alcaksınız canım ya modokoya bakalım diyorum ben bi de doğtaşa. nereleri tavsiye edersin?
tugsec slm.bıde kelebek mobilyaya bak derim ama modoko ya gitme sakın hem kafan acayip karışıyo hemde çoooooooookk pahalı beğendiğin bişey oluyo bi fiyat söylüyolar üzülüyosun.özleminde dediği gibi fetih mobilyacılar çarşısına bak ama adı değişti çamlıca mobilyacılar oldu.nerden alcaksınız canım ya modokoya bakalım diyorum ben bi de doğtaşa. nereleri tavsiye edersin?
tugsec slm.bıde kelebek mobilyaya bak derim ama modoko ya gitme sakın hem kafan acayip karışıyo hemde çoooooooookk pahalı beğendiğin bişey oluyo bi fiyat söylüyolar üzülüyosun.özleminde dediği gibi fetih mobilyacılar çarşısına bak ama adı değişti çamlıca mobilyacılar oldu.
tugsec slm.bıde kelebek mobilyaya bak derim ama modoko ya gitme sakın hem kafan acayip karışıyo hemde çoooooooookk pahalı beğendiğin bişey oluyo bi fiyat söylüyolar üzülüyosun.özleminde dediği gibi fetih mobilyacılar çarşısına bak ama adı değişti çamlıca mobilyacılar oldu.
mrb uzunal. ben tuğba:) teşekkür ederim bakayım ben de bari oraya. modoko pahalı diyolar off gerci güzel şeyler de varmış da ama bu çamlıcadaki yeri bilmiyodum ben bi gidip bakayım. sağolun kızlar yaaa:))))))))))
bende bahar memnun oldum.rica ederim.evet modoko da süper şeyler var bıtane yatak odası begendım 12 mılyarcıkmış:)))oyle dedıler ama bıttım yaaa olamaz boyle yatak odasımrb uzunal. ben tuğba:) teşekkür ederim bakayım ben de bari oraya. modoko pahalı diyolar off gerci güzel şeyler de varmış da ama bu çamlıcadaki yeri bilmiyodum ben bi gidip bakayım. sağolun kızlar yaaa:))))))))))
ee süpermiş ozlemcim bende bu hafta bı bakıcam cumartesıde davetıye ıçın karsıya gecıcezz.siz seçtınızmı?aman diktirmeye ne bi dünya para vereceksin boşver
evet mobilyalarımızı dün aldık yatak odasını siyah beyaz yapıcak 3000 tl
salon koltuklar kahve beyaz 2000 tl
konsol ve masa sandalye 2100 tl baza orta sehpa ve zigonlarda hediye)) toplam 7100 oldu şimdi tv ünitemiz kaldı ona daha karar veremedik
fetih mahallesinden aldık sağolsun adam yardımcı oldu özelden yazarım ismini adamın istediğiniz modeli gösterin adam yapıyo istediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?