Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

yaa vaarrr ben geçende gittimde gördümm vatr yaa mahmutpaşa yokuşunun sonunda kapalı çarşının hemen girişinde var gördüm hatta ablamınkinide oradan almıştık biz yaaaa

niee gelmez kii seninkii maçolukmu yapıyooo

biz balayı için ets.den voyage sorgun var etsnin oteli oraya gidicem düğün cumartesi biz pazartesi sabah gidicez ne olur ne olmaz bi gün evde kalmakta yarar var :))) :jeyyar:

nerede ets nın oteli yurtiçimı?bilmiyorum ben benımkı maço hiçç diill aslında ama gelmez amannn boşver naparsa yapsın kendı kuaförü varmış oraya gitcekmişş)

:))))) koymaz heralde yaa iş yapmıorum diee oda yardım ederse yaparım tabı.bizde pazartesi balayına gidicez doğru soluosun evde durmakta yarar var bız 7yıldır bırlıkteyızz 2gun cıkmayız heraldeŞeniz

ya annem bakmış ama bulamamış bıde ben kadife istemiorum biliyosun zaten değişikk olsun neyse ben kendimm bakımm gıdımm arastırım bu arada nerde oturucaksınız?çalışıcanmı evlenince

ya annem bakmış ama bulamamış bıde ben kadife istemiorum biliyosun zaten değişikk olsun neyse ben kendimm bakımm gıdımm arastırım bu arada nerde oturucaksınız?çalışıcanmı evlenince

ayy yokk bee evde oturulurmu çalışırım ben cumhuriyet mahallesini biliyomusun oralarda oturucaz esat paşanın ilerisi oluyo

etsnin oteli antalya sidede ets yi aç bak çok güzel tam istediğimiz gibi yeşillik içinde bir otel fiyat olarakta ii geldi bize 5 gün kalcaz sonraki c.tesi akşam buradayız

siz nerede oturcaksınız

bende oturmam valla çalışmaya devam biz modada oturucaz esat paşayı bılıorum ama cumhurıyet mah.bılmıorum sımdıkı evımıze cook yakın esat.bız örnek çarşıdayız.ben bı gıdımm şu mahmut paşaya.fiyatlar nasıl bılıomusun pekı

hmmm ben eskiden oralarda oturuyodum esatta kemalde filan

valla fiyatlar hakkında hiç bir fikrim yok

sizin düğün temmuzdamıydı

nerden alcaksınız canım ya modokoya bakalım diyorum ben bi de doğtaşa. nereleri tavsiye edersin?

valla modokoya hiç bakma derim fiyatlar uçmuş ben bakmadım oraya fetih mahallesi var duydunmu hiç bilmiyorum hepsi üretici firma ben bi yer buldum orada koltuk yemek takımı örnekleri vardı orada ama yatak odasını modeli gösterdim adam yapacak bana aynısını içimede sindi fiyatlarıda uygun

nerden özlemcim yatak odası kaça yaaamalum kız tarafına aitkafamçokkarıştı biz modokadan bakmıştık 7,8mılyardan bahsedıolar bızım burda fetıhte mobılyacılar carsısı varya ordan bakıcaz daha uygun kuzenım 2.750ye almış.bugun bızde bakındık bıraz ama pek gezemedıkk çünkü yemek için yerımızı tuttuk:))))))))

canım yazmışsın zaten tusece yenı gördümm.mağazanın adını yazarmısın bana bende bı bakımm bu arada bambu beyaz lake düşünüyoruz biz parlak parlak yanı:))) süper duruyo sız neye karar verdınız renk olarak?çok zor dimi insanın kafası karışıo.bırdee sıteden kapalıçarşının kaftan diye bı mağazasını buldum ıstedıım bındallı varr süperr hemde senın sayende,var demeseydın dıktırıcektım

nerden alcaksınız canım ya modokoya bakalım diyorum ben bi de doğtaşa. nereleri tavsiye edersin?
tugsec slm.bıde kelebek mobilyaya bak derim ama modoko ya gitme sakın hem kafan acayip karışıyo hemde çoooooooookk pahalı beğendiğin bişey oluyo bi fiyat söylüyolar üzülüyosun.özleminde dediği gibi fetih mobilyacılar çarşısına bak ama adı değişti çamlıca mobilyacılar oldu.

mrb uzunal. ben tuğba:) teşekkür ederim bakayım ben de bari oraya. modoko pahalı diyolar off gerci güzel şeyler de varmış da ama bu çamlıcadaki yeri bilmiyodum ben bi gidip bakayım. sağolun kızlar yaaa:))))))))))

aman diktirmeye ne bi dünya para vereceksin boşver

evet mobilyalarımızı dün aldık yatak odasını siyah beyaz yapıcak 3000 tl

salon koltuklar kahve beyaz 2000 tl

konsol ve masa sandalye 2100 tl baza orta sehpa ve zigonlarda hediye )) toplam 7100 oldu şimdi tv ünitemiz kaldı ona daha karar veremedik

fetih mahallesinden aldık sağolsun adam yardımcı oldu özelden yazarım ismini adamın istediğiniz modeli gösterin adam yapıyo istediğin gibi

rica ederim hayatım fetih mahallesinde her tip var çok lüxüde kalitesizide ama zevkine göre modeli götür yaparlar hepsi üretici firma çünki

bende bahar memnun oldum.rica ederim.evet modoko da süper şeyler var bıtane yatak odası begendım 12 mılyarcıkmış:)))oyle dedıler ama bıttım yaaa olamaz boyle yatak odası
taşlı falan ama cooook pahakı işte yaaa((((( ama sen bı gıdıp bak ucuz yerlerde var ama bagenırmısın bılmıorum.zevk meselesı ama cook dolasman gerekıo ucuz bulabılmen ıcın canımm içinde kalmasın ama kesın gıt bı bak derım.

ee süpermiş ozlemcim bende bu hafta bı bakıcam cumartesıde davetıye ıçın karsıya gecıcezz.siz seçtınızmı?

yaa yok onu seçmedik daha benim kafamda 1 2 model var bakalım artık bu aralar onuda halletmemiz gerek bide o dert var yaaa ooff offf sizin ev ne olacak nerede olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…