• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

dursun demirlide değilmı? cemrenın annesı:)))) vay be hakkatten tesadüfe bak gülşah benım en yakın arkadaşım.

ben sayanorayı aradım bugun sac provası ucretsızmış 350lık paketın ıcınde hemide

aaa süper ozaman ben p.tesi gitmeyi düşünüyodum boya için bakalım ozaman konuşucam boylu boyunca haberdar ederim senidee

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cokk sevinirim valla haber beklıorum ozaman senden heee bıde sorarmısın ındırım yapıolarmı paket içinde sadece saç provası yapıolar ama makyaj yokmuss

cokk sevinirim valla haber beklıorum ozaman senden heee bıde sorarmısın ındırım yapıolarmı paket içinde sadece saç provası yapıolar ama makyaj yokmuss

yoookkk sen hiç merak etme ben ztn indirim için konuşcam :)))) ama genelde provalarda makyajın provasını yapmıyorlar başka yerlede konuşmuştum bağlar başında villa kuaförle nişanlımın müşterisi aynı zamanda onlarda makyaj provası yapmıyoruz dediler hatta uğurkanda öyle demişti
ama ben bikere sayanorada esine makyaj yaptırdım sade bir makyajdsı ama beğenmiştim istediğim gibiydi sen en azından modellerine bakarsın bana modellerini göstermemişlerdi ama :)))) sen yeni müşterisin die gösterebilirler belkiii en kötü ihtimal ben orada yaptırısam görürsün benimkini

bu arada isim ne senin sen die hitap ediyorum ama :))

bu arada ben daha saynoraya gitmeden önce aramıştım 350l,ik paketin içinde sadece saç ve makyaj var demişlerdi ama oranın müşterisi olduktan sonra manikür pedikür filanda eklemişlerdi içine ama bakalım net hepsini konuşcam yine bana çingenelik yaparlarsa vaz geçebilirim

:)))) ypmazlar bi çingenelik heralde yaa kendilerinden çook eminler oyuzdenmı göstermıolar acaba kataloğu anlamadım bende bı ara gıdıcem bakalım bana ne diyecekler.bu arada ismim bahar.ben aradığımda manıkür,pedikür,kaş,bıyık,makyaj ve saç demişlerdi hepısı 350tl bı adamla konusmustum.

:)))) ypmazlar bi çingenelik heralde yaa kendilerinden çook eminler oyuzdenmı göstermıolar acaba kataloğu anlamadım bende bı ara gıdıcem bakalım bana ne diyecekler.bu arada ismim bahar.ben aradığımda manıkür,pedikür,kaş,bıyık,makyaj ve saç demişlerdi hepısı 350tl bı adamla konusmustum.

tamam ben ya bugün yada çarşamba gidicem memnune oldum baharcımmm haber veririm sana

hiçç aklıma gelmezdi senınle burada arkadas olup bukadar yakınında olmak ve bukadar hızlı bı sekılde görüşmekkaydirigubbakcemile3 coook memnun oldum senı gördüğüme.bişi sorcam sana ben bı turlu karar veremıorum parfüm olarak ne kullanmayı düşünüyosun?gelinlik için ağarmı hafifmi?

ama sen ilkbahar gelini olucaksın hafif bişeyler kullanbayanssulusmile

ayyy hakikaten sorma tesadüfün bukadarı olur artık neyse hakikaten bende çok ama çok memnun oldum

yaa gelin dediğin kokusuyla filan kendini belli eder valla ben hep dior midnigiht posionu kullanmak istiyodum aylar öncedende aldım evde düğünü bekliyooo :D çeyizlik birsürü parfüm aldım bekliyo hepsi kaydirigubbakcemile3 sen düşündünmü hiççç bak ck euporia var klasiği oda şık parfüm:lepi:

bende bu yaz göztepedekine solaryum için gittim.sonra sacımıda kestireyim dedim. ama o ne kesimdir,1 saat urastı resmen .. hergören nerde kestirdiğimi sordu.. bende göztepe ugurkana tam puan:)

bende bu yaz göztepedekine solaryum için gittim.sonra sacımıda kestireyim dedim. ama o ne kesimdir,1 saat urastı resmen .. hergören nerde kestirdiğimi sordu.. bende göztepe ugurkana tam puan:)

uğurkanamı gittin sayanorayamı

valla ben geçen yazdan beri hem boya hem kesime gidiyorum sayanoraya açıkcası çok memnunum hasan bey ona gidiyorum hem kesim hem boya hep istediğim gibi çıkıyorum memnunum açıkcası ve bugünde gelin saçı için sayanoraya karar verdimmmm

bıraz hafıf ve çiçek kokusu olsun istıorum varsa bıldığın yaz alırım ben.

bahar amor'u denedinmi oda süperrrr ben uzun süre kullandım onu biraz ağır ama bak midnight i bi dene derim hakikaten ben bayılıyorum onun kokusuna shiseido zen var onunda kokusuna bak ama benim favorim kesinlikle midnight biraz bellirgin keskin bi koku olsun istiyorum kokunu duyan bu ne diyecek bi koku kesinlikle ama çiçeksi bi koku amoru biliyorum bi bu dediklerime bi bak sen

veeeeeeeee baharcımmmm esas habere geleyim şimdiii bugün saçımı boyamaya gittiiiiiiiiiimmmm hasan bey boyadı yine hoşuma gitti rengi sonra bide sarı attırcam uçlarına
haliylee gelin başını konuştummm geline saç makyaj manikür prova filan 300 damat saç ve traş 60 tl istedi ama ben geliniz sonra biraz daha düşürtcem :D bak sana tavsiyem düğünden önce saçlarını filan boyatmıyosun sanırım doğal rengin gibiydi ama en azından kesime föne filan 1 2 git kendini göster tanıt :D hatta şimdilerde gidebilirsin
bu arada makyaj provası yapılırsa onunki ücretliymiş şimdilik bu kadar :lepi:
senin içinde çingenelik yaparız kaydirigubbakcemile3

Back