mrb özlem sana özelden msj atmıştım görmedin sanırım. canım ben de bostancıda oturuyorum sen içerenköyde sanırım. ben de uğurkan ve sayanorayı düşünüyodum sen sayanorada karar kıldın sanırım. fikirlerine ihtiyacım varrr. ve 19haziranda evleniyorum özgül modaevine gitmek istiyorum cumartesi. ama 1500lük bi şey bulabilir miyim sence. elimde tekomuz modeller var hep o tip bir şey istiyorum. bilgilendirrsen çok sevinirimmm:)))))))))))))99
süpermişşşzemuszemus kesin oraya gidiyoruz ozaman.söylediğin parfümlerin kokuunu hiç bilmıorum ama senın favorın olan parfumu bugun denıcem bı bakım alırım yakısırsa tenıme.bugun değısıklığı farkettım hatta gulşsa dedıkı ozlem bugun cook guzel olmuıs fon falanda cektırmıs dedı:)))) ne kadar orada boya bend bıraz parlak ve canlı dursun dıe koyu yaPımm dıorum.ne dersın?
bu arada aklıma geldı sızın orda bırı daha evlenıomus o nereye gıdıcek sayanoraya gıtsede baksak:)))))
bıde sen oranın müşterısısın yaparlar sana kesınn ama bennnn:çok üzgünüm:
offf ya gelin olmakta ne zormuşş:)))
ya ben de istiyorum sayanorayı bakalım düşürsün 250ye falan ağda falan istemem kaş bıyık vs saç makyaj ggüzel olsun yeterrrr
o iş güç olayını hiiiiççç sorma yapıorum bişeyler ama yemek falan ev işini pek sevmem yanı anca canım çook ıstıcek oyle yoksa naparım bılmemm ama kadın tutarız yada boşşşşvvveeerrr bıkere gelıoruz hayata dımı ama:)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?