• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

ayyy cnmm ne güzel yaa benimde 15 mayıs kısmetse allah tamamına erdirsin mutluluklaropuyorumnanaktan

saol canim
sana da mutluluklar :)
mayis iyi secim
ben de hic temmuza kalsin istemedim
o sicaklarda hic cekilmicek valla
saciydi basiydi fotosuydu ama
her sey gonlumuzce olur insallah

saol canim
sana da mutluluklar :)
mayis iyi secim
ben de hic temmuza kalsin istemedim
o sicaklarda hic cekilmicek valla
saciydi basiydi fotosuydu ama
her sey gonlumuzce olur insallah

ayy evet temmuzda biraz zor olabilir ama olsun bendede yağmur yağma ihtimali, var korkuyoruuummmmm

amiinnnn herşey istediğimiz gibi rahatlıkla olsundaa

ayyyy özzzlemm ya eger lıbadıyedekı uğurkan a gıdersen banada yaz nolurr kafamçokkarıştıbende sayanora ve uğurkanın arasında kaldım ama kac senelık uğurkan yaa guzeldır elbet benımkıde 26hazıran bıde profesyonel makyaj yapıolarmıs fıyatıda 250tl.gelin basının yanı belkı bılıosundur ama yazıım dedım

ayyyy özzzlemm ya eger lıbadıyedekı uğurkan a gıdersen banada yaz nolurr kafamçokkarıştıbende sayanora ve uğurkanın arasında kaldım ama kac senelık uğurkan yaa guzeldır elbet benımkıde 26hazıran bıde profesyonel makyaj yapıolarmıs fıyatıda 250tl.gelin basının yanı belkı bılıosundur ama yazıım dedım

yaa cnm ben sayanoraya gidiyodum oranın sahibi bayrama sinir oldum gelin başı modelleri istedim göstermedi bi sonraki gidişimdede hasan die biri var ona yaptırıyorum saçımı ona söyledim oda göstermedi sinir oldum gitmemeye karar verdim ama işlerinde iyilerdi şimdi haklarını yemeyeyim..

geçenlerde tesadüfen libadiyedeki uğurkanın önünden geçerken uğradık adam beni ikna etti açıkcası gelin ve damat paketi 600müş ama şaun indirim varmış 450 dedi ama istersen şimdiden kapora verip ayarlayabiliyosun o fiyata.. ben söylemeden adam kendisi dediki yaptığımız modellere bakarsınız filan die benim belki uğurkan olabilir bakalım modellerini beğenirsem eğer... ayyy haberleşelim olurmuuuu noluuuuuuuurrrrrzemuszemus

uğurkanınmı 250tl anlamadım

evet canım ben dün mail attım lıbadıyedekı uğurkan 250 ama sadece gelın bası ve makyajı ıcınde baska bısey yok.amaaaaaaaaaaaa ben araştırdım hiç adı kadar güzel bır yer degılmıs.arkadasımın enıstesı kuafor ama kurtkoyde ugurkanı gayet ıyı bılıyormus dıstan gorundugu kadar ıyı degılmıs ben vazgectı valla arkadasım sayanoraya gıtmıs 2yıl once orası supermıs cok met etti ve resımlerını getırdı kızı resmen bebek yapmıslar yaa valla esin adında bır makyözü varmış kadın tam bır makyaj ustasıymıs erenköydeki sayanora ama kıza bıde kırpık takmıs süperrrrr

evet canım ben dün mail attım lıbadıyedekı uğurkan 250 ama sadece gelın bası ve makyajı ıcınde baska bısey yok.amaaaaaaaaaaaa ben araştırdım hiç adı kadar güzel bır yer degılmıs.arkadasımın enıstesı kuafor ama kurtkoyde ugurkanı gayet ıyı bılıyormus dıstan gorundugu kadar ıyı degılmıs ben vazgectı valla arkadasım sayanoraya gıtmıs 2yıl once orası supermıs cok met etti ve resımlerını getırdı kızı resmen bebek yapmıslar yaa valla esin adında bır makyözü varmış kadın tam bır makyaj ustasıymıs erenköydeki sayanora ama kıza bıde kırpık takmıs süperrrrr

evet o esine bende bir arkadaşın düğününde makyaj yaptırmıştım iyiydi beğenmiştim geri orayamı dönsemki ne yapsam:çok üzgünüm:

bu arada sen sık gıdıyosun ben hıc gıtmedım eger gıdersen prova yapıolarmı ücretlımı yoksa beleşmi onu bı öğrenebılırmısın?

bu arada sen sık gıdıyosun ben hıc gıtmedım eger gıdersen prova yapıolarmı ücretlımı yoksa beleşmi onu bı öğrenebılırmısın?

ücretli sanırım aklımda yanlış kalmamışsa 70 tl die hatırlıyorum ama yanıltmayayım yanlışta olabilir:1no2: oraya devam edersem gittiğimde sorar sana haber veririm

valla çok sevinirim ama çok pahalıymış yaa bı prova,parayı havaya atmış gibi oluyosun ama napalım mecbur bız guzel olalımdakaydirigubbakcemile5

valla çok sevinirim ama çok pahalıymış yaa bı prova,parayı havaya atmış gibi oluyosun ama napalım mecbur bız guzel olalımdakaydirigubbakcemile5

valla öylee yazık bu yoklukta o paraya :))) yaa ben hepten kararsızım nişanlımın müşterisi var oda bağlarbaşında villa kuaförün ortağıymış ama oranın makyajından emin olamadım nişanlımda oraya niyetli gibii orasıda bay bayan
napcam ben yaaaaaaaaaaaaaaa senağlama

e git oraya ozaman bence bı prova yaptır.bakalım beğenıcekmısın eger hoşuna giderse orada yaptırırsın sıtesı falan yokmu bı baksaydın resım falan vardır belkı

aslında en çırkını bıle gelınlığı gıyınce prenses gıbı oluo bukadar arastırma yapıoruz guzel oluruz ınsallah resımdekı sensen cok guzel bı kızsın eminim nereye gıdersen gıt cok hoş bir gelin olursun:nazar:

bence arkadaşının oraya git,eger hosuna gıtmezse sayanoraya yaptır fazlada arastırma artık nekadar cok kurcalarsan okadar kafan karısır.:kahve:

evet resimdeki benim teşekkür ederim ...

yaa valla öylee artık iyice kafam karıştı kurcalamıcam artık yaa oraya bikere saç ve makyaj yaptırdım memnunda kaldım ben en iyisi oradan vazgeçmiyeyim

uzunal seni ekliyeyim arkadaş listeme haberleşelim olurmuuuu sen yada ben gidersek haberdar edelimde birbirimizi olurmu benim düğün daha önce en azından resimleri görür karar verirsin :)))

rica ederim.öylesin ama,bencede oradan vazgeçme ben kesin kararlıyım daha fazla kurcalamıcam daha cok var ama emınım orada yaptırmaya sende resımlerı gonder:) bakarım artık kına resımlerınıde ısterım ama,hee bu arada kına içinde orayamı gıdıcen bındallı gıymeyi düşünüyomusun?

rica ederim.öylesin ama,bencede oradan vazgeçme ben kesin kararlıyım daha fazla kurcalamıcam daha cok var ama emınım orada yaptırmaya sende resımlerı gonder:) bakarım artık kına resımlerınıde ısterım ama,hee bu arada kına içinde orayamı gıdıcen bındallı gıymeyi düşünüyomusun?

valla onu hiç düşünmedim ama muhtemelen yine oraya giderim..

kınada bende abiye giyinicem ama kına yakılırken bindallı giymeyi düşünüyorum

aaa nedemek gönderirim tabiiii kaydirigubbakcemile3

Back