Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

bak fatihte çooook güzel bindallılar var cok degısık tas ıslemelı falan harıka ben ordan almayı dusunuyorum kadıfe falan ıstemıyorum.sıcak olur hava ozamana kadar yaa çooooookk oynayabılmem ıcın rahat bısey olması lazım demıkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

ama aynıları mahmutpaşadada varmış bilgin olsun eğer fiyat orda uygunsa kesin eminönünden alırım ben bı ton masraf yaaa :umursamaz: napalım ama bıkere olan seler bunlarr

ama aynıları mahmutpaşadada varmış bilgin olsun eğer fiyat orda uygunsa kesin eminönünden alırım ben bı ton masraf yaaa :umursamaz: napalım ama bıkere olan seler bunlarr

anammmm sormaaa ztn battıkk valla herşey para eb kınada ablamın var onu giyincem bidaha giymicem niee para vereyim ablamın görümceside onu giymişti :)) nesilden nesile aktarcaz biz onu :)))9

ayy duuu bu arada ben bugün nikah günümü aldımmmmmm kadıköyden aldım hemidealkisalkisalkis
sizin ne olacak nikahmı düğünmüü

tabi abla olunca giyimde hazır oluyo hemen benim öyle bişansım yok ne yazıkki.hayırlısı olsun canım tesadüfe bak benımde kadıköy belediyesinde 26 haziran 18:15 nıkah 7 gibide yekelı organızasyon yapıcaz benımkı karadenizlıde malum cok kalabalık oluolar.sızın tarıh nezaman?düğün yemek

aaa şansa 27sinde kadıköyde amcamın nikahgı var kıss ismet bey var nikah memuru ona kıydırın nikahı çok hoş adam benimkinide o kıyacak ben belediye işçisiyim o nedenle belediyemde kıydırcam yoksa ataşehire bağlıyım nbormalde

benim düğün olacak salonda nikahta salonda kıyılacak... malum bizimkilerde kalabalık anca salona sığarız diğerleri bizi aşar

gelinliği kadıköy özgüle yaptırıyorum ben aldım bilem 2500dü 1800e anlaştık

selamı baskana kıydırmayı dusunuyorum gelinlığımıde ozgulun yanında candan var oraya dıktırıorum 1 700

göztepedeki şubesi güzledi solaryumuna falan gidiyordum çok ilgili çalışanları vardı hatta ben gittiğimde 2 tane gelin vardı çok güzel olmuşlardı...ama libadiye şubesini bilmiyorum canım...
mutluluklar canım şimdiden..

ayyy merciii çok teşekkür ederimm bakalım biz nasıl çıkıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…