Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

Cnm benim yaaa kıyamam sanaaaa olsun sağlık olsun ztn ozaman gidilen balayından hiç bişi anlamıyosun sonra gidersin daha iyi

bu arada o gün nasıl geçecek deme nasıl olup da geçtiğini anlamayacaksın bak benim üzerimden 1 ay geçti dün gibi

canlarım ben geldimmm öncelikle sayanoradan genel anlamda memnun kaldım güzel gelin olduk sanırım üçümüzde:) Allah hep mutlu etsin. bizim durumları biliyosunuz son hafta gerginlik yaşaddık gecikmeli olarak tatile gttik bugün geldik balayı güzel geçti hiç giremedim nete bahar seni de merak ettim nasıl oldun sen de evlendin bi gün buluşalım:) çok öptüm sizi

Yaa ben şimdi saçıma bakıyorumda iğrenç olmuşum düğünde :)))))))))))) ehehe neysee mutlaka görüşelim benim internetim yok ama evimde böle arada giriyorummmm ooo çok konuşacaklarımız varr kızlarrr :))))))))

ya benim de saçımı çok ii yapamadılar ama makyaj iiydi bozulmadı sadece rujumu yeniledim. benim de evimde net yok anneme gelince giriyorum.kızlar görüşelim valla ya:)özlem fotonu eklesene kız merak ediyorum

ya benim de saçımı çok ii yapamadılar ama makyaj iiydi bozulmadı sadece rujumu yeniledim. benim de evimde net yok anneme gelince giriyorum.kızlar görüşelim valla ya:)özlem fotonu eklesene kız merak ediyorum

kızz internetim varda benmi eklemiyom olsaa oo neler neler eklicemmmmm :)))) ayy sorma gelin saçıma baktıkça depresyona giriyorum :))))) keşke bayrama değilde engine yaptırsaydım engin daha iyiydii kızzzlar ayarlayalım özelden telimi vereyim görüşelim çok isterim ben

kızlarrrrrrr geldım sonunda bendede net yok ısler coook yoğunn oyuzdende gıremıorum ısyerınden sımdı bı fırsat buldumm 26hazıranda hersey mukemmeldı engın yaptı sacımı ve engını esı geldı makyajımı yapmaya harıkaydım herkes konusuyo halaa sacımımakyajımıı coook guzel olmustumkaydirigubbakcemile2 engın bu ısın ustası esıde bırokadar oylee esım bıle tanıyamamıstı benı valla zemuszemus evlılık cook guzellmıssopuyorumnanaktan balayıda superdı gemı turuna cıktık yurtdısına 8gün gemıdeydıkk sımdılık hersey ruya gıbı ınsallah hep boyle olurr optum sızııı

valla sorma çok güzel ama balayındaki o heyecan bambaşkaydı valla albümü aldımda şimdi iyi olmuşum yaa düğün salonundaki resimler güzel değilmiş neysem sizden tel bekliyorum görüşmekl için ayarlayalım hafta içide olurrr

ayy merhaba kızlarrr
bende de net yok yaaa o yüzden giremiyorum internete neyse bizimde şu an çok sükür her sey güzel gidiyor. baharcım bi görelim seni yaa bakalım nasıl oldun ben bi eklemeye çalışıcam

Cnm gördüm resimlerini önceden spacede ztn çok güzel olmuşsun bir ömür mutluluklar şekercimmm darısı bekarlara olsun evet kararlaştıralım şimdi nezaman görüşüyoruz tel.ini ekledim

Kızlaaaaarrr fotoğraflarımı yükledim albümler bölümüne bekliyorum sizleri ve yorumlarınızıda bahar sen eklemeyecekmisin resimlerini

uğur kan kuaför gerçekten çok iyi arkadaşlar.saç kestirdim geçen hafta herkes bayıldı.ayrıca libadiyedeki şube ekonomi şubesi.saç kesimi diğer şubelerde 35 libadiyede 25

canım ben gidiyorum . libadiye uğurkanın indirimli mağazasıdır. günlük kesim için uygun fakat özellikle düğünün için tavsiye etmem. özellikle ersine gitme mahvediyor.makyajını bilmiyorum yaptırmadım. sana mutluluklar şekerim.

arkadaşlar bende nişan için uğurkanı düşünmüştüm ama annem bir tandığın düğününee gitmişti...uğurkana gitmiş gelin ve rezalet olduğunu söyledi.bende vazgeçtim açıkcası..şu an aklımdaa üsküdar özenir kuaför var

Merhaba kızlar. Bu Eylülde düğünüm olacak uzun zamandır Fransada yasıyorum Türkiyede tanıdığım bir kuafor kalmadı. Forumdan takip ettigim kadarıyla Sayanorada karar kilmisiniz ucunuz de. Çelişkili mesajlar gördüm emin olmak istedim sac ve makyajdan memnun musunuz? Karar vermek istiyorum yardımınız için teşekkürler :)

Merhaba,

ben yurtdisinda kaliyorum ve dügünüm istanbulda olucak.
ugurkanin kadiköy subesini arastiriyorum bende.. Cok güzel sac yaptigini makyajinda güzel oldugunu okuyorum kac zamandir. bi kac kiside tavsiye etmisti
Bilgi edinmek amacli mailde atmistim.. kryolan yani porselen makyaji yapiyorlarmis.
Benim istedigim gibi :)

kizlar banada fikir verin...
bende iyi bi kuaför istiyorum ugurkanmi sayonara mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…