her seyim güzel gidiyo derken resmen nazar değdi moralim sıfır gelinliğimi aldık bugün yarın saç provam var ağlamaktan gözlerim şişti nişanlım da hiç taviz vermiyo çok sinirliyim o gün nasıl gecicek bilmiyorum öyle iştee.............senağlama
ya benim de saçımı çok ii yapamadılar ama makyaj iiydi bozulmadı sadece rujumu yeniledim. benim de evimde net yok anneme gelince giriyorum.kızlar görüşelim valla ya:)özlem fotonu eklesene kız merak ediyorum
kızz internetim varda benmi eklemiyom olsaa oo neler neler eklicemmmmm :)))) ayy sorma gelin saçıma baktıkça depresyona giriyorum :))))) keşke bayrama değilde engine yaptırsaydım engin daha iyiydii kızzzlar ayarlayalım özelden telimi vereyim görüşelim çok isterim ben
canlarım ben geldimmm öncelikle sayanoradan genel anlamda memnun kaldım güzel gelin olduk sanırım üçümüzde:) Allah hep mutlu etsin. bizim durumları biliyosunuz son hafta gerginlik yaşaddık gecikmeli olarak tatile gttik bugün geldik balayı güzel geçti hiç giremedim nete bahar seni de merak ettim nasıl oldun sen de evlendin bi gün buluşalım:) çok öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?