bahar siz koltuk almadınız mı daha. ben daşlu avizelerden istiyorum salona has avize mi ne varmış libadiyede orayı tavsiye ediyolardı. o taraflarda avizeci çok ya biz o taraflara bakıcaz
kızlarr yaaa avizeleri ne yaptınız.arastırıorum ama bı turlu hos bısey bulamadım. ayakkabımı,nişanlımın düğünde takıcağı takıyı aldık bizde, bu hafta evim boya yapılıo mayıs ortasındada eşyalarımız gelıo kısmetse.cok yorucu oluo ama işten çık eve bakmaya gıt koltuk almak ıcın arastırma yap,tv bak offffffffff hersey cook pahalı yaa valla battık kı ne battık.
işte kına elbisem kıslaaarrrrr
güzelmiş kızz taşlı falan çok beğendim güle güle giy pembe renk mi kırmızı mı pek anlaşılmıyo pendikten nerden almıştın bacım
aldık canım ama oturma odasına köşe koltuk bakıyoruz ama cook pahalı 2 mılyardan aşaaa yok 1500e bulduk ama ıstedığım renk yapamıolar mor ve krem dusunuorum.bızde lıbadıyeye bakıcaz avize için modokoda sorduk 900 dedi:))) sıyırmıslar vallahı carrefourda baktık ordada taşlı cok şık avıze vardı 650ydı.enemmmmmm bende onnardan istiyorum daşlu daşlu şık olar hmmmm bi bakmak lazım uygunmuymuş fiyatları
kotu dusunme canım herseyın hayırlısıaahhh ahh kısss hiç sormaa valla ahan biz sınırdayızz :)))))))) herşeyide nakit yaptık ucu ucuna yetişek herşey galibaaa offf ben evden ümitli dğeilim biraz sıkıntı olacak gibi
tamam cuma gelırım yanına tuğba da kesın gelır ınsallah 3gelın gıdelımde ıyı bı ındırım yaptıralım.bayanssulusmilekıslaarrrr cma günü 5.15te orada olalım biz baharlan gelirizde sende o saatte orada ol tuğbiş ok çünküm o gün benim gelinlik provam var yeni dün aklıma geldi
tamam cuma gelırım yanına tuğba da kesın gelır ınsallah 3gelın gıdelımde ıyı bı ındırım yaptıralım.bayanssulusmile
aldık canım ama oturma odasına köşe koltuk bakıyoruz ama cook pahalı 2 mılyardan aşaaa yok 1500e bulduk ama ıstedığım renk yapamıolar mor ve krem dusunuorum.bızde lıbadıyeye bakıcaz avize için modokoda sorduk 900 dedi:))) sıyırmıslar vallahı carrefourda baktık ordada taşlı cok şık avıze vardı 650ydı.
kıslaarrrr cma günü 5.15te orada olalım biz baharlan gelirizde sende o saatte orada ol tuğbiş ok çünküm o gün benim gelinlik provam var yeni dün aklıma geldi
kızlaarrrr daldan dala konuyorum ama çıkış parçası bulabildinizmi?? türkçe yabancı ne yapmayı düşünüyorsunuzz :uhm:
hehehe gidelimde 3 gelin ortalığı bir karıştıralım :)))))
anamm naptın kız ne 600ü 150ye falan vardı koçtaşta 2tane alcan alsana 1200. bi,z 150lik falan bakıciz artıkın libadiyeye koçtaşa bakmakta fayda var kızlar
evet canım mınıbus caddesınde tam onunde ındırıo zaten karsıya gecc ben yakama kırmızı gul takımm:)))))))karıştıralım valla da ben erenköy sayanorayı tam hatırlayamıyorum ya minibüs cad de miydi kızlarrr
bizim sarkımız melih görgünden rüya. nşanda onla dansetmiştik romantik bi şarkı. zuhal olcay pervaneyi de çok seviyorum
özlemcım davetıyenı aldım çook tesekkur ederım cok hoş yazısı.omurboyu mutlu olun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?