Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

bahar siz koltuk almadınız mı daha. ben daşlu avizelerden istiyorum salona has avize mi ne varmış libadiyede orayı tavsiye ediyolardı. o taraflarda avizeci çok ya biz o taraflara bakıcaz

enemmmmmm bende onnardan istiyorum daşlu daşlu şık olar hmmmm bi bakmak lazım uygunmuymuş fiyatları

aahhh ahh kısss hiç sormaa valla ahan biz sınırdayızz :)))))))) herşeyide nakit yaptık ucu ucuna yetişek herşey galibaaa offf ben evden ümitli dğeilim biraz sıkıntı olacak gibi

güzelmiş kızz taşlı falan çok beğendim güle güle giy pembe renk mi kırmızı mı pek anlaşılmıyo pendikten nerden almıştın bacım

aoluk kırmızımsı pempe diil bunun pempesiynen maviside var pempesindense bu renk bana dahan güsel oldu ama maviside vardı beğendim ben pendikte 19 mayıs caddesinde demet mağazasından aldım gidersen bak uygun fiyatları pendik belediyesinin yan sokağında (sol sokağında)

enemmmmmm bende onnardan istiyorum daşlu daşlu şık olar hmmmm bi bakmak lazım uygunmuymuş fiyatları
aldık canım ama oturma odasına köşe koltuk bakıyoruz ama cook pahalı 2 mılyardan aşaaa yok 1500e bulduk ama ıstedığım renk yapamıolar mor ve krem dusunuorum.bızde lıbadıyeye bakıcaz avize için modokoda sorduk 900 dedi:))) sıyırmıslar vallahı carrefourda baktık ordada taşlı cok şık avıze vardı 650ydı.

kıslaarrrr cma günü 5.15te orada olalım biz baharlan gelirizde sende o saatte orada ol tuğbiş ok çünküm o gün benim gelinlik provam var yeni dün aklıma geldi

kıslaarrrr cma günü 5.15te orada olalım biz baharlan gelirizde sende o saatte orada ol tuğbiş ok çünküm o gün benim gelinlik provam var yeni dün aklıma geldi
tamam cuma gelırım yanına tuğba da kesın gelır ınsallah 3gelın gıdelımde ıyı bı ındırım yaptıralım.bayanssulusmile

kızlaarrrr daldan dala konuyorum ama çıkış parçası bulabildinizmi?? türkçe yabancı ne yapmayı düşünüyorsunuzz :uhm:

ben kesinlikle türkçe istiyorum anlamını bildiğim sözlerle eşimin gözlerine bakarak dans etmek isterim
kutsi ilan-ı aşkı klasikleşmesine rağmen hala tüylerim d,ken diken oluyo ona karar vermiştik ama ablamın ısrarı ile selami şahinle burcu güneş var ben bir adam sevdim die şimdi şimdi onada sıcak bakmaya başladım yüksek seste güzel oluyo sizin düşünceleriniz neler çıkışı melih kibar mesajı istiyorum nikah sırasındada fun fun'u bakalım bu aralar salona gidicem bildiririm kararlaştırınca

anamm naptın kız ne 600ü 150ye falan vardı koçtaşta 2tane alcan alsana 1200. bi,z 150lik falan bakıciz artıkın libadiyeye koçtaşa bakmakta fayda var kızlar

kızlaarrrr daldan dala konuyorum ama çıkış parçası bulabildinizmi?? türkçe yabancı ne yapmayı düşünüyorsunuzz :uhm:

bizim sarkımız melih görgünden rüya. nşanda onla dansetmiştik romantik bi şarkı. zuhal olcay pervaneyi de çok seviyorum

karıştıralım valla da ben erenköy sayanorayı tam hatırlayamıyorum ya minibüs cad de miydi kızlarrr
evet canım mınıbus caddesınde tam onunde ındırıo zaten karsıya gecc ben yakama kırmızı gul takımm:)))))))

önünde bekleriz özlemle senı yaa merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…