tamam özlemcim haberleşelim gidip onu da halledelim sağol canımm
biz yatağı falan almıştık işte artık perde işimiz var bi de halı. sadece salona halı almıştık. saraydan aldık 1alana 1bedava var ya. sarayla royale bak güzel şeyler var kaşmire kesinlikle bakma modeller güzel ama kullanımı berbat benden demesi:)
yatağı nerden aldın ve nekadara biz istikbalde beğendik bi tane ama biraz daha bakınalım dedik onada bu hafta karar vericez 430du beğendiğimiz bakalım belki o olur en güzel yönü yatağın üstü fermuarlı çıkıp yıkanabiliyo o cezbetti full ortapedik bide
cnm siz neredeki saray halıdan aldınız nerelerde var saray halı biliyomusun
elbisenin resmini çekip gönderirim sana 200 e pendikten aldım valla ben çok beğendim olmadı bakarsın oraya pendikte 19 mayıs caddesinde demet die bir mağaza setimi beyaz altından su yolu aldım 1600e aldık çok iyiye aldık aynıları kadıköyde 2300 filandı kapalı çarşıdan aldık çok uyguna geldi
yaa adam evi daha bitirmedi bi odaların yerleri kaldı
evet royalden beğendim bi model saraydaki kampanyayı evet gördüm ama bakamadım bugünde merinosa baktık bu yeni sahra köprüsünün oradakilere 150 200 filan dedi indirim varmış royaldeki modele benzer vardı bitane sarayada bakıcam bu hafta sonuna karar vericez bu hafta inşallah ev biterse çeyizim gidecek ühü 3 hafta kaldı((( yetişir inşallah
hmmm anladım canımm ııı olsun kosturuoruz ev tadılatta boyaydı dolaptı derken yoruluorum.26hazıran bızde nıkahtan sora yemek yapcaz kına ıcın ekstra elbıse gıymıcem şık bı bındallı bulursam tabııkı, emınonune gıttım bende cumartesı baktım hakatten kroca ben fatıhten bakıcam harıka seyler var bence gıt sende bı bak. kuafore kesın oraya gıdelım ben sıtesıne gırdım guncel fıyatı 400tl cık yazıodu uçmuşlar valla yaa ama bız sadece sac makyaj yaptırcazz yaparlar bıseyybaharcım nbr senin nikah nezmandı benim 19haziranda. kına kıyafeti baktın mı:) şimcik o arayış içindeyim ben bindallı da gymek isityrm ama çok kıroca şeyler varyaa netcez bilmem. kuaförü de ayarlayalım bence orası olsun.eltime gelince ölse cenazesine gitmem o derece kötü olduk:) neysem boşverkaydirigubbakcemile5
benneyaptımki gittinizmi yoksaaaaa yaaa kuzenımın duğunu vardı onlarla kosturuyodum bı turlu gıremedım sıteyee ne yaptınızzbu bahar nerede allah aşkına sesi soluğu çıkmıyo BAHAAAAAAAAAAAARRRRRRR
bak cuma günü gidiyoruzzzzz ona göre
ok akşam 7de burada ol çekip koycam :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?