• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

he saç provası da var içinde:) 350ye indiririz dimi özlemmmmm:)))

kızzz 300 yaptırcasss bu aralar gidicem ben gelirsin sende konuşuıruzzz kızcam ben onlara ztn bana güyya 300e indirdi ama bahar aramış sormuş saç makyaj onada
300 demiş kızdım gidip konuşcam :oklava:

eee bana da 400dedi tutturabildiklerine mi yani. ama içinde manikür pedikür bi de saç provası var yazmış. ay evet ya şu kuaför işi başımı ağrıtıyo gidip ayarlayalım yavrucum çok sevinirim

eee bana da 400dedi tutturabildiklerine mi yani. ama içinde manikür pedikür bi de saç provası var yazmış. ay evet ya şu kuaför işi başımı ağrıtıyo gidip ayarlayalım yavrucum çok sevinirim

ok ozaman ayın 15inde paralanalım da öyle gidelim konuşalım enine boyuna ama o 300 ün içinde sadece saç makyaj var dahasınada gerek yok ztn bakalım neyse konuşuruz bide kına için konuşucam

ooofff çookk yoruldum çeyizimi koliledik eneemmm ne zor işmiş belimiz kırıldı yaa varya ıvır zıvır okadar çok salakça şeyler almışımki bi kısmını bıraktığım halde hala bi ton eşya var sığarmı eve bilmiyorum artık :))))) allahtan boş bi odamız olacak taşırken kırılsın die dua ettiğim bir iki eşya var ayıptır demesi kaydirigubbakcemile3

allah canını almasın kırılsın diye dua mı ediyosun. kıs ben de çok doldurdum evi tıka basa bakalım evime sığacak mı yandım valla. nerden tuttunuz evi 650ye bulabildiniz mi. biz de daha işler çok yaa valla iş bitmez. tamam canım konusuruz da hallederiz olmazsa ya ben uğurkanla falan görüştüm erenköy bostancı tarafına açmışlar ama b,ilemiyorum yani. tavsiyeyle gitmek ii 300e yaparsa da güzel olur. konusurus canım öpirem

allah canını almasın kırılsın diye dua mı ediyosun. kıs ben de çok doldurdum evi tıka basa bakalım evime sığacak mı yandım valla. nerden tuttunuz evi 650ye bulabildiniz mi. biz de daha işler çok yaa valla iş bitmez. tamam canım konusuruz da hallederiz olmazsa ya ben uğurkanla falan görüştüm erenköy bostancı tarafına açmışlar ama b,ilemiyorum yani. tavsiyeyle gitmek ii 300e yaparsa da güzel olur. konusurus canım öpirem

yok beee 600 lük evler çok küçük kıç kadar sığmazdık hayatta onlara 700e tuttuk napalım hayırlısı olsun ferah ferah oturcaz artık ben sayanoradan eminim yaa napim işlerini az çok biliyorum hiç yoktan napayım bakalım konuşuruz tatlım bende öpirem kaydirigubbakcemile3

güle güle oturun nerden tuttunuz canım evinizi. biz de nişanlımın işi dolayısıyla küçükyalı taraflarına bakıcaz. 700e falan buluruz inş biz de.bi de kına elbisesi bakınıyorum şu aralar. bindallı da giymek istiyorum:) sen aldın mı elbiseni

kına için sayanorayla konustun mu. ya ben de duyuyorum orayı ii yapıyomuş ben de herhalde oraya giderim. makyaj provası yapmıcak ama dimi

ooofff yok yaa bende bu hafta sonu bakırköye bakıcam kısmet olursa ooff offf yok sadece saç provası yapıyomuş sayanora bugün yarın giderim belki çarşamba giderim işin yoksa gelirsin sen bilirsin ;)))

sen niy e sayanoraya gidiosun ki tekrar anlamadım sen ayarlamadın mı orayı canım. yarın provam var holeyyy:)))

canım ben ilk gelinlik provama gttim eteğimin son katını değiştirdim genelde kimse beğenmemeişti bnim de içime sinmemişti tarlatanı da bir küçüğünü giydim. neysem ordan çıktım gelin ayakkabısı baktık genelde 100 üstü beğendiklerim açık ayakkabı alcam galiba sonra da giyebilim diye sonra da annemle takı setlerine baktık 2bucuk civarı sonra geldim eve bugün boş günümdü. ya ben kuaför aramıyorum artık uüurkan açılmış bostancıya sac makyaj 350dio ona manikürde koyar herhalde. neyse işte sen de orası ii diyosun ben de erkek tarafına çokyük olmak istemiyorum maks 350lik bişey bakıyorum ablamla kardeşim de gelcek zaten. işte olmadı bi konusuruz bana da 300e yapsa saç makyaj manikür pedküde bigün önce kendim yaptrrm napim artıkın

yani manikürle pedikürü yaptırırım kendim ya da bi de manikür yapsın 320 alsın yani dimi. sayanora ii diyosunuz çünkü şeker

ooooo sen hemen hemen herşeye bakınmışsın kadıköyde ayakkabı pasajı varya orada bi ayakkabı beğendim çok şıktı burnu açık 120 dedi ama harikaydı sexi dureyo biraz fazla topukluydu onların az topuklusu getirteceklermişl ama gümüş rengiydi bi kaç hafta sonra tekrar uğricam çok beğendim onu set bilmiyoum ben yaa karar veremedim beim öyle çok takı merakım yoktur benim tek takı küpe bilmyorum onun yerine başka ne olsa die

kuaförede bekle benim düğünden sonra karar verirsiniz ben sayanoraya karar verdim ztn bugün yarın boyaya gidicem

kızlaaaaaaaaaarrrrr nerdesiniz siz yaaaaaaaaaa

:))))burdayım özlemcıım ya uzun zaman oldu gercekten ev tadılata gırdı onunla uğrasıorumm cook yoğunum basımı kasıcak vaktım yok valla yaa offf ne zor ıslermıs yaaa hayırlı olsun canım evın tutmussunuz.allah gule gule oturmayı nasıp etsın.tuğçeyle gıderken benıde cağır kuaföre.gelcemm.ceyız gıttımı senın

yani manikürle pedikürü yaptırırım kendim ya da bi de manikür yapsın 320 alsın yani dimi. sayanora ii diyosunuz çünkü şeker
pedıkürde yaptır canımcım balayında acık ayakabı gıyersın bakımlı ve hoş durur:)) hem evlenıcek kızlara kesın yapılırmıs ole dıolar anlamadım ama neyse:)) ben yaptırcam ama sayanoraya dıll baska yere hem daha uygun

canım ben ilk gelinlik provama gttim eteğimin son katını değiştirdim genelde kimse beğenmemeişti bnim de içime sinmemişti tarlatanı da bir küçüğünü giydim. neysem ordan çıktım gelin ayakkabısı baktık genelde 100 üstü beğendiklerim açık ayakkabı alcam galiba sonra da giyebilim diye sonra da annemle takı setlerine baktık 2bucuk civarı sonra geldim eve bugün boş günümdü. ya ben kuaför aramıyorum artık uüurkan açılmış bostancıya sac makyaj 350dio ona manikürde koyar herhalde. neyse işte sen de orası ii diyosun ben de erkek tarafına çokyük olmak istemiyorum maks 350lik bişey bakıyorum ablamla kardeşim de gelcek zaten. işte olmadı bi konusuruz bana da 300e yapsa saç makyaj manikür pedküde bigün önce kendim yaptrrm napim artıkın

boşversene canım gül gibi kız alıolar bırak gelınbasınıda versınler senın ceyız yuk olmadımı aılene sakın duygusal dusunme bakıcak olursak bız erkek tarafından daha cooook para harcıoruz bıkere olan bısey üçümüz beraber gıdelımde bakalım ne dıcekk fıyatta bence yapar yaa bayaaa ındırım bana ole gelıo

Back