he saç provası da var içinde:) 350ye indiririz dimi özlemmmmm:)))
eee bana da 400dedi tutturabildiklerine mi yani. ama içinde manikür pedikür bi de saç provası var yazmış. ay evet ya şu kuaför işi başımı ağrıtıyo gidip ayarlayalım yavrucum çok sevinirim
allah canını almasın kırılsın diye dua mı ediyosun. kıs ben de çok doldurdum evi tıka basa bakalım evime sığacak mı yandım valla. nerden tuttunuz evi 650ye bulabildiniz mi. biz de daha işler çok yaa valla iş bitmez. tamam canım konusuruz da hallederiz olmazsa ya ben uğurkanla falan görüştüm erenköy bostancı tarafına açmışlar ama b,ilemiyorum yani. tavsiyeyle gitmek ii 300e yaparsa da güzel olur. konusurus canım öpirem
sen niy e sayanoraya gidiosun ki tekrar anlamadım sen ayarlamadın mı orayı canım. yarın provam var holeyyy:)))
kızlaaaaaaaaaarrrrr nerdesiniz siz yaaaaaaaaaa
pedıkürde yaptır canımcım balayında acık ayakabı gıyersın bakımlı ve hoş durur:)) hem evlenıcek kızlara kesın yapılırmıs ole dıolar anlamadım ama neyse:)) ben yaptırcam ama sayanoraya dıll baska yere hem daha uygunyani manikürle pedikürü yaptırırım kendim ya da bi de manikür yapsın 320 alsın yani dimi. sayanora ii diyosunuz çünkü şeker
canım ben ilk gelinlik provama gttim eteğimin son katını değiştirdim genelde kimse beğenmemeişti bnim de içime sinmemişti tarlatanı da bir küçüğünü giydim. neysem ordan çıktım gelin ayakkabısı baktık genelde 100 üstü beğendiklerim açık ayakkabı alcam galiba sonra da giyebilim diye sonra da annemle takı setlerine baktık 2bucuk civarı sonra geldim eve bugün boş günümdü. ya ben kuaför aramıyorum artık uüurkan açılmış bostancıya sac makyaj 350dio ona manikürde koyar herhalde. neyse işte sen de orası ii diyosun ben de erkek tarafına çokyük olmak istemiyorum maks 350lik bişey bakıyorum ablamla kardeşim de gelcek zaten. işte olmadı bi konusuruz bana da 300e yapsa saç makyaj manikür pedküde bigün önce kendim yaptrrm napim artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?