Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canımm bu arada gelinliğini gördüm çok güzelmiş yaaa beyaz yaptırıodun dimii
canım hepsını toplam 10tl.küsüre aldık yemek,yatak odası,tv ünit,koltuklar,mutfak masası bırde aksam atabılırsem atarım resım atmayı bılmıorum denıcem canım
ayyy çok mersiiii diğer sayfalarda gelinliğin beyaz hali var gördünmnü onu
250 ye ındırırız onu yaaaa:))))))tuğbacım normalde 350 gelin başı ama ornın müşterisdi olursan sana bişiler yaparlar bana öyle yaptılar birazda ben çingenelik yaptımmı tamamdır :))) söyledim size 2 gelin daha geliyo dedim olmadı gideceğiniz zaman sizinle gelirim
gelinlik yorumların için çok sağol ama seninkide çok güzel evet sıra baharınkindehadi bakalım bahar mobilya ve gelinlike resimlerini bekliyorum ona göre
aminn canım inşallah darısı başınıza cook dolaşınca uyguna bulabılıosun modoko okadarda pahalı dılll aslında, tabııı bazı mağazaları hariçççiyi modokoda uyguna bulmuşssun valla canım ben dha çok olur sanıyodum.güle güle oturun inşş
bence de çok güzel özloşun gelinliği. benimki de inci beyazı oluyo. bahar seninkini de merak ettimm
tuğbacım normalde 350 gelin başı ama ornın müşterisdi olursan sana bişiler yaparlar bana öyle yaptılar birazda ben çingenelik yaptımmı tamamdır :))) söyledim size 2 gelin daha geliyo dedim olmadı gideceğiniz zaman sizinle gelirim
gelinlik yorumların için çok sağol ama seninkide çok güzel evet sıra baharınkindehadi bakalım bahar mobilya ve gelinlike resimlerini bekliyorum ona göre
tamam özlemcim ben de dün biraz kozyatagı tafaflarına baktım 400falan genelde. 350nin içinde saçla makyaj manikür pedikür mü vardı. vah anam vahh ne para valla. ya ben kafaya göre biyere gidip abuk sabuk çıkmak istemiyoruum çok korkuyorum valla. sağol canım gelinliğimi begenmene sevindimm![]()
::))))))))) sende sor bakalım mayısın ılk haftası saat kacta gelın bası var. bı bak bakalım nasıl yapıolar:))))) kendını bızler için fedaaaa etmeeeeeeeeeeezevk hayatımm :)))) yaa bak ben öylede böylede oraya gidicem en azından beni görür karar verirsiniz :)) kendimi sizler için feda ediyorummmmm kaydirigubbakcemile3
::))))))))) sende sor bakalım mayısın ılk haftası saat kacta gelın bası var. bı bak bakalım nasıl yapıolar:))))) kendını bızler için fedaaaa etmeeeeeeeeeee
he saç provası da var içinde:) 350ye indiririz dimi özlemmmmm:)))
ben burdayım kıssss. ya gecengün bizim hocalardan biri ne dedi biliyo musun evlenirken napmış.caddede çok ii bi kuaföre gtmiş abim evlenio demiş:) saç makyaj yaptrmış sonra mahallenin kuaföründe duvagını taktırmış anaaammm dedim neler yapıo millet. aklımızda bulunsun:) sen nettin cicimm. hazırlıklar nası gidio senin provan ne zamandı ay benim nikaha 2bucukay var heyecan başladıııı