Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

canım sabah uğrucam kesin ben pek begenmedım ama arkadaslar cok begendı 1hafta kullanalım bakalım nolcak.nişanlımın evı vardı zaten canım ama kıracı oturuodu cıkıo kısa zamanda kayınvalıdemın alt katı.cok uzuldum senın adına yaa
inşallah gönlüne göre bi ev bulursun canım hep hayırlısını dile ama çünkü hiçbizaman düşündüğün şey olmuo malesef ((

aayyy cnm aldım bugün haberini valla çok beğenmişlerrrrrrrrr :))) hadi güle güle kullanbakalım ben nasıl olcam sarıya alışması zor oluyo ama alışıncada vazgeçilmiyo :)))

valla cnm hayırlısını dilemekten başka bişi yok ztn hayırlısı değilmiş diyorum ztn

mrb canım. evet küçükyalı da bana uygu n olabilir arastırmaya giriştik. bizim de çok işimiz var ya beyaz eşya halı perde kına davetiye nikah sekeri gelin ayakkabsı vsvsvsvs offffffffffff

mrb canım. evet küçükyalı da bana uygu n olabilir arastırmaya giriştik. bizim de çok işimiz var ya beyaz eşya halı perde kına davetiye nikah sekeri gelin ayakkabsı vsvsvsvs offffffffffff

ooff offf offf bizim davetiye kına kıyafeti ayakkabısı gelin ayakkabısı ev birtakım ufak eşyalar kaldı yaa battık yaaa ühühühühühü hani senin mobilyaların resimleri tugbaaaaa

canım biz batmadık şu anda daha. babalar sağolsun. ama şuandan itibaren batabiliriz küçük şeyler çok para edio daha yemektak ckb tak mikser ütü bornoz vs almadım. beyaz eşya fotocu kuaför davetiye seker kına vsvs çok para gtcek. ya ben unutuyorum çekmeyi gidince yaaa sorma kaskafam yaaaa((((((((((

sizde batacaksınız hahahahaha evlenenlerin kaderi buuu bidahakine çek bekliyorummm

ooffff bugün yine bakındık yaa büyükler 750 800 istiyo biz 650 civarı istiyoruz onlarda çok küçük oluyo bitane var bakalım diğer beğenipte kaçırdığımız dairen yan bloğunda orası birazdaha küçük ortası oluyo neysem ztn çok fazla oturmicaz kısmetse ev düşünüyoruz 1 2 yıl sonrasına ozamana kadar idare edicez artık siz ne yaptınız bakındınızmı evlere

bahaaaaaaaaaaaarrrr sesimi duyuyormusuuuunnnnnnn :)))) duyuyorsan 3 kere tıkla :))))) ben yarın sayanoraya gidiyorummmmmmmmmmm geleooorrmusunnn

yok canım ya biz daha öyle sadece intden bakıyoruz. 3ayımız olduğu için. biz de 650 civarı istiyoruz inşallah buluruz valla. ev işi de zor dimi canım ya genelde mutfak ve tuvaletler eski küçükyalıda(

bahaaaaaaaaaaaarrrr sesimi duyuyormusuuuunnnnnnn :)))) duyuyorsan 3 kere tıkla :))))) ben yarın sayanoraya gidiyorummmmmmmmmmm geleooorrmusunnn
::))))))))))))))))))))))) duyuyorummm. bende gelcem senle gülşah cemreyi almaya gelınce çıkarız beraber.konusalım bakalım napcak ındırım falan.bu arada cumartesı mobılyalarımızı aldık modokodan resım yuklemeyı bılmıorum ama bugun fotolarını gosterırım sana begenıcenmı bakalım.

ayy ben de merak ettim mobilyalarını nekadara aldınız sorması ayıp bi de fotolarını da ekle canımm

ayy ben de merak ettim mobilyalarını nekadara aldınız sorması ayıp bi de fotolarını da ekle canımm
canım hepsını toplam 10tl.küsüre aldık yemek,yatak odası,tv ünit,koltuklar,mutfak masası bırde aksam atabılırsem atarım resım atmayı bılmıorum denıcem canım

:)))) ok şekerimm önümüzdeki ay tekrar gidicem ozaman gelirsin :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…