bugün bi arkadaşım saçlarını bakıra boyatıp uçlarına cook az sarı attırmış okadar güzel olmuskı senın ıstedıın gıbı bendemı ole yaptırsamkı yaww çok farklı görünüo bu ay bı denıcem onun gittiği yere eğer beğenmezsem tekrar kahveye boyatıcam
canım bence bı dene daha 2ay var nasılsa beğenmezsen bakıra dönersin.ben sayanoraya gıtmıcem boya ıçın arkadasımın gıttığı yere gıdıcem.bakalım nasıl olcak göstermeye gelırım carsamba:))))) kafaya koydum boyatcam valla hem bı degısıkklık olur duğun yakın dıe saclarımı kestıremıorum kezban gıbı oldumkaydirigubbakcemile3 bıraz bakımm kendıme yaaa
ayy canım merabaaa:)))))))))) biz bugün yatakodamızı aldık. neysem biz bakıyoruz ufaktan dairelere ama mayısta tutmayı düşünüyoruz canım. sizin apt neresiydi içerenköyde. ya aslında ben e5e yakın istiyorum.rezan hasta öğretmenim. ama bi aklımızda olsun yani gider bakarız benim ablamda içerenköy muhtarlığın alt sokağında oturuyo gider bi bakarız canum. libadiye bilmemki uyar mı bize biz daha çok e5e yakın bakıyoz ama siz hangi siteden ev tuttunuz veya nereye yakın:)
canım sen cek cek yolla foto. bize 100metrekare lazım en az eşyaları biraz büyük aldık. 2oda bi salon. bi de nasıl bu dediğin evler merkezi mi
dün baktık canım bu hafta alıcaz kısmet olursa aılelerede gösterelım dedık cook begendık ınsanın kafası karısıo ama cok gezınce.hepsını modokadan begendık.ne yaptınız ev işini hallettınıznı?bızım kendı evımız olcak canım bellı oldu artık.sonundaaayyy sorma ben yakında mağara kadınına dönücem düğünde değişik olayım die nezamandır ne makyaj yapıyorum ne saçıma yapıyorum bişeyler boya dışında ooofff off sıkıldım hadin bakalım bekliyorum çarşambaya :)))) bu arada ne yaptınız mobilya işini biz ev beğendik cumhuriyetten bitane çok güzel ev ya bayıldım bakalım yarın halledicez inşallah vereliniortak
püffff hadiyaa tam evi bulmuşken. neyse kısmet diyelim belki daha iyisini bulcaksın. inş bulursun 2ay var dimi senin düğüne. ya işte biz de e5e yakın olsun diyoruz bakalım bi çıkıp dolanmamız gerek öle içerenköy küçükyalı taraflarını. sen nerde hangi okulda öğretmensin:) biz de yatakodamızı falan hallettik şimdi bi beyaz esya halıperde falan kaldı. onları da anca ev tutunca. az iş gözüküyo ama çokk iş varr:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?