Gelinbaşı ve Gelin Tacı Uğurkan kuaför hakkında bilgisi olan varmı

aaa evet dene bakalım nasıl olacak yaa hiç yoktan gider bi konuşuruz

ben daha hiç renge karar veremedim yaaa napsam bilmiyorumkiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 her ay bi renk oluyo ztn benimki

oranın okadar çok elemanı var ki merak etme bi yerden yetişilir konuşuruz yaa randevu filan işini
örneğin ben makyajı esin die biri var ondan başkasına yaptırmak istemem

bi değişiklik olsun dımı ya kafaya koydum salı gunu gıdıcem valla bıraz havam degişşsin:)))))))) bende esine yaptırcam arkadaşım gelın makyajını ondan baskasına yaptırma zaten dıo hatta ben aradığımda esın hanımın ıznı nezaman ona gore ona yaptırcam demıstım kaydirigubbakcemile3 onlarda merakmetmeyın bızım ızınlerımız temmuzda baslıoo demıstı.sana röflede yakışabilir bence denedinmi hiç?heeeeee ama çingenler gibi sarı diiiillll

ehehehhehe valla çok önceden denemiştim ama istemiyorumda değil hani bakalım şimdilerde yeniden sarı istiyorum :)))))
salı günü gidemezsin salı günleri kapalılar :))))))) bende gelirim seninle kaşlarıma baktırırım hiç yoktan uzamıyolar yaaaa

canım bence bı dene daha 2ay var nasılsa beğenmezsen bakıra dönersin.ben sayanoraya gıtmıcem boya ıçın arkadasımın gıttığı yere gıdıcem.bakalım nasıl olcak göstermeye gelırım carsamba:))))) kafaya koydum boyatcam valla hem bı degısıkklık olur duğun yakın dıe saclarımı kestıremıorum kezban gıbı oldumkaydirigubbakcemile3 bıraz bakımm kendıme yaaa

ayyy sorma ben yakında mağara kadınına dönücem düğünde değişik olayım die nezamandır ne makyaj yapıyorum ne saçıma yapıyorum bişeyler boya dışında ooofff off sıkıldım hadin bakalım bekliyorum çarşambaya :)))) bu arada ne yaptınız mobilya işini biz ev beğendik cumhuriyetten bitane çok güzel ev ya bayıldım bakalım yarın halledicez inşallah vereliniortak

özlemm nbrr? kirada mı ev bakıyosunuz?cumhuriyet neresi? biz de ufaktan bakmaya başladık maks 700lük yerlere bakıyoruz inş küçükyalı veya içerenköyden buluruzz

aayy tubaa geçende annem bana piko yaptırıyoda kaydirigubbakcemile3 oradaki kadından duydum içerenköyde karakolun az ilerisinde sıfır bi binanın 5. katını adam 650ye vermiş haberin olsun bakayım istersen senin için sıfır dıştan güzel bina benim hoşuma gidiyodu fakat biz buralarda olamicamız için hiç bakmadım bilgin olsun yanii bizim cumhuriyet libadiyenin altı sayılır güzel temiz yerler oralarda sıfır bina bulduk bizde çok beğendim daireyi giriş katı olmasına rağmen 100 metrekare 2 oda bi salon çok geniş odaları bayıldık kira olacağı için çok önemsemedik bugün bakalım halledicez inşallah

ayy tubacım pardon cnm yaaa bugün gittimde orası 650 değil 800 müş hiç bakmadım o yüzden ama bizim binadada boş daire var bakmak istersen temiz bina 9 10 yıllık filan 7 katlı binamız 3. kat boş kiracı arıyolar sanırım 700 gibi verecekler geniş daireler 3 oda bi salon ayıptır demesi binamıza çok gelin geldi :)))) bakmanı tavsiye ederim ama eski kiracılar nasıl kullanmışlardır bilemem tabi yeni bina herzaman için daha iyidir ilk kullanıcısı olmak

tuubaaa kıs sgel komşu olalım bizim baktığımız daireye bak uyarmı orası size ters olurmu bilmem ama ben çok beğendim valla yüksek giriş daireler ama içi güzel dur yarın gidince çeker gönderirim sana resimlerini

ayy canım merabaaa:)))))))))) biz bugün yatakodamızı aldık. neysem biz bakıyoruz ufaktan dairelere ama mayısta tutmayı düşünüyoruz canım. sizin apt neresiydi içerenköyde. ya aslında ben e5e yakın istiyorum.rezan hasta öğretmenim. ama bi aklımızda olsun yani gider bakarız benim ablamda içerenköy muhtarlığın alt sokağında oturuyo gider bi bakarız canum. libadiye bilmemki uyar mı bize biz daha çok e5e yakın bakıyoz ama siz hangi siteden ev tuttunuz veya nereye yakın:)

canım sen cek cek yolla foto. bize 100metrekare lazım en az eşyaları biraz büyük aldık. 2oda bi salon. bi de nasıl bu dediğin evler merkezi mi

ayy sendemi öğretmensin :)))) bende anaokulu öğretmeniyim :)
neysem ozaman libadiye size uymaz ama içerenköyde oturursanda 2 vasıta yapman lazım direk oraya yok bizim apt. içerenköy karakolunun yukarısında kalıyo ama bişey diyeyimmi bir iki gün al nişanlınıda sokak sokak dolanın emin ol bulursun yeni daireler çok aslında bu inönü mah. çok güzel olmuş güzel evler yapılmış diye duydum bi bakınırsın olmadı

bu arada hayırlı olsun yatak odanız

canım sen cek cek yolla foto. bize 100metrekare lazım en az eşyaları biraz büyük aldık. 2oda bi salon. bi de nasıl bu dediğin evler merkezi mi

ooff off ben çok şanssızım yaaaa ( bizim baktığımız evi adam başkasına vermiş çok sinir oldum bugün gidip konuşcaz adamla 3. katta varmış bi daire ama o 85 metre kareymiş of of of nasıl sevinmiştim o eve yaaa çok güzeldi 600 tl.di gidip çingenelik yapcam çok kızdım lmaz: ve üzüldüm mafoldumben

püffff hadiyaa tam evi bulmuşken. neyse kısmet diyelim belki daha iyisini bulcaksın. inş bulursun 2ay var dimi senin düğüne. ya işte biz de e5e yakın olsun diyoruz bakalım bi çıkıp dolanmamız gerek öle içerenköy küçükyalı taraflarını. sen nerde hangi okulda öğretmensin:) biz de yatakodamızı falan hallettik şimdi bi beyaz esya halıperde falan kaldı. onları da anca ev tutunca. az iş gözüküyo ama çokk iş varr:)))

dün baktık canım bu hafta alıcaz kısmet olursa aılelerede gösterelım dedık cook begendık ınsanın kafası karısıo ama cok gezınce.hepsını modokadan begendık.ne yaptınız ev işini hallettınıznı?bızım kendı evımız olcak canım bellı oldu artık.sonundaa

aaayyyyyyyyyyyy baharrr yarın yanıma mutlaka geeelll olurmuuuuu sorma benim o beğendiğim evi başkası tutmuş mütahitin gazabına uğradık çok üzüldüm bakalım ne olacak bekliyoruz hadi hayırlı olsun sevindim senin adına nekadara aldınız ayıptır demesi bak resimlerimi kesinlikle bekliyorummmmm merak ettimmmm

küçük yalı sana daha uygun olmazmı ama içerenköyde mühit olarak çok iyi sakin nezih bi yer evet 2 ay kaldı 15 mayısta valla okadar çok iş var ki anlatamam ooofff offf ben ne bahtsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…