Trajikomik olduk yav.. Rezillikte sinir tanimiyoruz... Hem kiskirtan, hem yakip yikan, hem de vurup olduren sucsuz bu ulkede... Hic birine birsey oldu mu bak? Kabahatli olen.. Ne isi vardi cemevinin bahcesinde cenazede...
Yasal mermiyle öldürülen, ihmallerden dolayı can veren herkesin sorumlusu devlettir. Bu bir devlet terörüdür, istediğiniz kadar dalga geçip eğlenin bu durumla.
Bugün Avrupa bile erdoğana şeytan maskesi giydirip, resimlerini vampire dönüştürüyorsa, bu işin eğlenilecek tarafı kalmamıştır.
Atılan iftiralar er geç sahibine geri döner.
Gezi de vurulan o kadar gencin katili polisler ne ceza aldı da buy polislere ders oldu?
Elbette polis başbakan tarafından pohpohlanırsa, sokaktaki gençleri öldürdü diye "destan yazan kahramanlar" ilan ederse, o polislerde yasalarda bile açıkça belli olan görevini kötüye kullanma, silahını direkt insanların üzerine doğrultma, çevredeki insanların canını tehlikeye atacak davranışlarda bulunma gibi onlara ceza ve meslekten men gerektiren şeyleri aldırmadan yaparlar. Bunun sorumlusu o polisler kadar onlara bu cesareti veren Erdoğandır.
Olaya bak, havaya ateş açmak insanları dağıtmak yerine direkt hedef alan polis suçlu değil, orada eylem yapan halk suçlu. Vebali de onların üzerine öyle mi. O zaman her olay, kargaşa, kavga çıkan yerde polis vursun öldürsün herkesi oraya toplanan insanları da. Suçta kavga çıkaranlarda olsun hiç onları yakalamak gerçek suçluları adalette yazan şekilde cezalandırmak aklının ucundan bile geçmesin ne uğraşacak değil mi yakalamakla mahkeyemeye çıkarmakla direkt sıksın kurşunu artık kime denk gelirse o da kader fıtrat. Böyle birşeyi savunanları hala aklım almıyor bu resmen bildiğimiz cinayet ama katiller elini kolnuu sallayarak üniformalarının içinde dolaşıyorlar ve sözde asayişi sağlamaya çalışıyorlar. Soruyorum kargaşa çıkan yerde poliste o insanlar gibi davranacaksa ortalığı karıştıracaksa insanın canlarını korumak, provakatörlerden çevredekiler korumak yerine öldürecekse vatandaş ne yapmaz. Dışarı çıkmaya korkucaz artık.
Yasal mermiyle öldürülen, ihmallerden dolayı can veren herkesin sorumlusu devlettir. Bu bir devlet terörüdür, istediğiniz kadar dalga geçip eğlenin bu durumla.
Bugün Avrupa bile erdoğana şeytan maskesi giydirip, resimlerini vampire dönüştürüyorsa, bu işin eğlenilecek tarafı kalmamıştır.
Atılan iftiralar er geç sahibine geri döner.
Hani bu insan oy isterken bir zaman, Kenan Evren'den hesap sorulacak dedi ya, o gençlerin ölümünden, işkencelerden, darbelerden yargılanacak dedi ya peki kendisinin ne farkı kaldı acaba. Bir fark göeemiyorum ben. O zamanlarda da Evren el üstünde tutuluyordu halk tarafından, posterleri asılıyordu dükkanlara, evlere. Sokaklarda asayşi sağladı, çocuklar öldü, işkence gördü ama ortalık sakinleşti diyorlardı. Şimdi de işte aynı şey yaşanıyor. Eylem yapanlar suçlu, polisler haklı o zaman da Evren emrindeki askerler haklıydı. Şimdi ne oldu herkes insanlık suçu işlendiğini kabul ediyor, o zaman aşlkışlayanlar başlarını önlerine eğiyor. Gün gelecek Erdoğan'dan da aynen bu şekilde söz edilecek. Tüm dünyada nasıl anıldığına, nasıl görüldüğüne baksınlar, o ülkelerin gazetelerine de göz atsınlar. Tarih tekerrür derler ya işte tekerrür ama sonu da tekerrür olacak. Bunu da bir kenara yazsınlar hatırlatacağız çünkü.
Allah rahmet eylesin, kardesinin feryadi icimi titretti, onlar acisinin derdine düsmüs ama aciya saygi yok hala cenazede bile siyaset yapiliyor!
Kürdü Türkü Lazi Cerkezi hepimiz biriz arkadaslar, bu vatan hepimize yeter neyin kavgasi? Bir birimize düsürmeye calisiyorlar ve özeliklede genclerimizi hedef aliyorlar Türkiyenin sonu hayir ola...
İstanbulda olan depremi bile Tayib yüzünden derlerse hic sasmam! Soma Faciasi kaza degil, ordada suikast var, olan garibana abime babama kardesime oldu!
Kimsenin oyuna gelmiyelim, Chp Mhp Akp saygili olalim, herkez benim tutugum takimi tutacak, sevdigim rengi sevecek diye birsey yok. Saygili olsun herkez, hepimiz kardesiz türküsünü armagan ediyorum hepimize :)