• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uğur Kurt'un kardeşi: Eylem yapmasaydınız ölmeyecekti

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
[h=2]Okmeydanı'nda çatışma yaşandığı sırada cemevinin avlusunda başından vurularak ölen Uğur Kurt son yolculuğuna uğurlandı.[/h]

[h=4]"EYLEM YAPMASAYDINIZ BENİM KARDEŞİME BİR ŞEY OLMAZDI"[/h] Kurt'un üzerine Fenerbahçe forması örtülen tabutu omuzlarda taşınırken, gruptaki bazı kişiler slogan atmaya başladı. Sloganlara bitkin haldeki Uğur Kurt'un eşi ilk tepkiyi gösterdi.
Kurt ailesi, sloganların susması için işaret etti. Tepkiyi, Uğur Kurt'un kız kardeşi sürdürdü. Acılı kardeş, "Hep sizin yüzünüzden oldu zaten. Eylem yapmasaydınız benim kardeşime bir şey olmazdı" diye bağırdı.
Cenaze namazının ardından, Uğur Kurt'un cenazesi helallik alınmak üzere evine götürüldü. Kurt, gözyaşları arasında toprağa verilmek üzere memleketi Sivas'ın Hafik ilçesine götürüldü.

ugur-kurtun-kardesi-eylem-yapmasaydiniz-olmeyecekti_5678.jpg

http://www.ensonhaber.com/ugur-kurtun-kardesi-eylem-yapmasaydiniz-olmeyecekti-2014-05-23.html

Allah rahmet eylesin..

Evet merhumun kardesinin dedigi gibi..
Ölen bu masunlarin kani, o sokaklarda herseyi atese verip, kaos cikaranlarin elindedir..
Birilerinin masalaigini yapip ülkeyi Ukraynaya cevirmek istiyorlar..
Bekleyin elbet vakti gelecek, hepinizden bu kaos kargasanin, bu dökülen kanlarin hesabi sorulacak...

Son düzenleme:
Hmmm akpliler sahip çıkmaya başladı kardeşinin sözü üzerine.
Hele sözlük daha dün iğrenç konuşan adam bugün sahiplenmiş :)
Hep diyorum iki yüzlüler,kendinden olana üzülürler diye..

LG-P710 Tapatalk

Ne kadar vahim ve carpik bir bakis acisi ya..
Yazik, acik acik ölüme siyaset karistirmaya cekinmiyorlar artik...
Su hale bak..

Neyse ben bunu buraya bırakayım da ispatsız konuşmak huyum değil zira ;)
Edit:bu sadece bir tanesi,devamına sinirlerim el vermedi.
LG-P710 Tapatalk

Eklentiler

• $1400870465159.jpg
    $1400870465159.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin, cok yazik olmus. Ailesine sabirlar diliyorum...
Simdi de Ugur Kurt´un mezhebini öne sürerek Alevi kardeslerimize fitne asilamaya calisiyor bir kesim,
ama yemezler artik... Din, dil, irk, mezhep üstünden karistiramayacaksiniz ortaligi.

Eylem olmasaydi Kurt olmeyecekti... Basbakan "bu isin fitratinda olmek var" demeyip insanlarin canini hafife almak yerine denetimleri yaptirtsa idi, Soma'nin icler acisi calisma kosullari hakkindaki meclis onergelerini geri cevirmek yerine halkinin, calisaninin sesine kulak verse idi, en azindan mecburi olan yasam odalarini yapilmaksizin madene calisma iznini vermese idi madenciler de bu kadar can kaybi yasamayacak, eyleme de gerek kalmayacakti. Polis de HAVAYA actigi soylenen ates yuzunden belki sadece havadaki kuslari vurabilecekken eylemin soz konusu bile olmadigi bir cemevinde cenazeye gelmis YERDEKI bir insani vuramayacakti. Yavuz hirsizin ev sahibini bastirmasi bu olsa gerek.. Herkes sussun... Sadece Erdogan konusacak... Aksi takdirde olumlerden sorumlu degiliz. Vay be... ne demokrasi.. Gozlerim yasardi.

Kurt zaten o gun sokaga cikmasaydi da olmeyecekti, cenaze icin o cemevinde bulunmasa idi de olmeyecekti... Olcu mudur?:53:

Allah rahmet eylesin..

Evet merhumun kardesinin dedigi gibi..
Ölen bu masunlarin kani, o sokaklarda herseyi atese verip, kaos cikaranlarin elindedir..
Birilerinin masalaigini yapip ülkeyi Ukraynaya cevirmek istiyorlar..
Bekleyin elbet vakti gelecek, hepinizden bu kaos kargasanin, bu dökülen kanlarin hesabi sorulacak...

Ne kadar vahim ve carpik bir bakis acisi ya..
Yazik, acik acik ölüme siyaset karistirmaya cekinmiyorlar artik...
Su hale bak..

siz de şu an siyaset yapmıyor musunuz merhumun üzerinden...

PEncereniz poyrazda, benim dedigimi anlamaniz imkansiz bu durumda..
Zira ben bir cenazeye katildigi sirada vurulan masum insana her daim üzülür ve hakkini savuurum, sokakta olsa, yakip yikarken, polisi taslarken böyle birsey olsa elestirimide yaparim ama sizin ayni boyuta gelmeniz icin, ölen masum bir kisinin hakkini savunan kisileri " AKP liler sahip cikmis " diye algilamamaniz lazim bu durumda demek ki anlamaniz hayall..

Cirkinlik yapmakta oscar adayi olabilecek insanlar ne kadarda mütevazisiniz öyle:37::37:

Son düzenleme:
Okuyunca tüylerim diken diken oldu.

LG-P710 Tapatalk

Eklentiler

• $1400874333843.jpg
    $1400874333843.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 68
Canım sizli bizliyiz burda merhumun kardeşi diyorum ayıp diyorum

Allah Allah saka mi bu ya..
Insanlar cok cabuk mu unutuyor yada islerine gelmeyen birsey olunca cevir kazi yanmasin mi yapiyor düsünün artik..

Burada Burak Can in babasinin söylediklerini carsaf carsaf paylasan ve üzerine konusanlar,daha düne kadar Soma da ölenlerin yakinlarinin her agzindan cikani burada paylasanlar, cirkinlik ayip yeni mi akliniza geldi yahu..

Gecin kardesim artik bu cevir kazi yanmasinlari ya..

MAdem cirkin madem ayip o cirkinligi o ayibi aylar önce ilk siz yaptiniz okkk

Son düzenleme:
Okuyunca tüylerim diken diken oldu.

LG-P710 Tapatalk

Son paragraflar her şeyi anlatiyor fazlasıyla hem de...

Ornegin Araba bir insana carptiginda o saatte evden cikmasaydi o gün o yola sapmasaydi o markete keşke ugrasaydi o zaman olmezdi mantigiyla suçta cezaya karar verilmez eğer bu mantikla gidecek olursak her olumun nedeni bir milyon sebebe baglanir...

O adam vurulduğunda dahi havaya sıkılan kursun sayisini sayabilen var mi??? Ben yetisemedim hizlarina?? Polis belinden cikardigi silaha dokunurken iki kere düşünecek elindeki şeker değil eğer futursuzca silah sikacaksa polis olma vasfini neden tasiyor???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birgün bunlar sıkıştığı zaman, pervasızca ateş eden polisleri satacak. Bugün ölmüşse ölmüş törenmi düzenleyelim diyebilen, yarın birgün sıkıştığında e banane kardeşim benmi dedim vurun öldürün diye, suç onlarda diyecek !! :51:

Merhumun kardeside, Türkiye de kaos ve kargasa cikarmak isteyen, masum insanlarin ölümüne sebep olan o eline kan bulasmis vandallarin bu masum canlarin katili oldugunu biliyor, bu kadar basit..
Ve bu kanlari dökenlerden elbet birgün hesap sorulacak..

Allah rahmet eylesin cok aciki insanlar ecelsiz oluyorlar bu ulkede. Eylem yapilmasaydi evet ölmezdi ama soru su eylem neden yapilamiyor? Bu ulkede eylem yeni birsey degilki? neden insanlar sokaklarda diye soran yok. Polislerde zor kactilar yanan aractan hepsi can hepsi.Bir an once ulkemiz huzura kavussun bu yasanilanlar fitrat olmaktan ciksin diye dua etmekten baska care bulamiyorum. Hepimizin basi sagolsun. Suclu eylemciler degil eger bir suclu arayacaksak bu kahrolasi duzen.

Allah rahmet eylesin cok aciki insanlar ecelsiz oluyorlar bu ulkede. Eylem yapilmasaydi evet ölmezdi ama soru su eylem neden yapilamiyor? Bu ulkede eylem yeni birsey degilki? neden insanlar sokaklarda diye soran yok. Polislerde zor kactilar yanan aractan hepsi can hepsi.Bir an once ulkemiz huzura kavussun bu yasanilanlar fitrat olmaktan ciksin diye dua etmekten baska care bulamiyorum. Hepimizin basi sagolsun. Suclu eylemciler degil eger bir suclu arayacaksak bu kahrolasi duzen.

Eylem niye mi yapilamiyor? Bir AKPliden alalim cevabi... Bakalim Kizilay'in Akpli baskani bu eylem ve masum bir insanin olumunun ardindan ne fikir beyan etmis Twitter'da... Onlar nasil bir Turk halki gormek isterler anlayalim:
Eki Görüntüle 1127721

Back