- 12 Ağustos 2014
- 1.254
- 1.841
-
- Konu Sahibi kuruyan fasulye
zevkler renkler tartışılmaz derler , ama ben çatır çatır tartışırım..(ama yakışıklı çocuk)
Kız öyle demaa.. seviyorum ben böyle kıllı,, mıllı erkelerii mesela imirzalıoğlu,,bide özçivitmidir nedir..zevkler renkler tartışılmaz derler , ama ben çatır çatır tartışırım..
bumu yakışıklı ya.. amaaaaan...
aa birde kanalizas-yon vardı onu kullanmayı atlamış , hacı amcaDostluklar için şart sterilizasyon , sansasyon , senkronizasyon, spekülasyon ,prezantasyon , kalibrasyon , rehabilitasyon , dezenformasyon , manipülasyon
Bu kafayla kurulamaz koalisyon
Kız öyle demaa.. seviyorum ben böyle kıllı,, mıllı erkelerii mesela imirzalıoğlu,,bide özçivitmidir nedir..
Abovvvvv...bu neeeeeEki Görüntüle 1598025 burak özçivitle dıgerlerını bır tuttun ya sustum gıttım ben.. al sana gıllı
onlar bizim ispanyol 7 kardeşi görmemişler ondandır:))zevkler renkler tartışılmaz derler , ama ben çatır çatır tartışırım..
bumu yakışıklı ya.. amaaaaan...
oky senin zevkine güvenirim yakışıklı erkek ama senin sevdiğin tip hangilerii.. merak ettimdee..
anam dün konu açtımdı. oradaki 7 biskolata erkeği.. vede 7side inanılr gibi değil ama kardeş.:)oky senin zevkine güvenirim yakışıklı erkek ama senin sevdiğin tip hangilerii.. merak ettimdee..
Anam bu ABİYİ yıkarken hiç lif kullanmaya gerek yoktur. direk fırça yeterEki Görüntüle 1598025 burak özçivitle dıgerlerını bır tuttun ya sustum gıttım ben.. al sana gıllı