- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- Konu Sahibi kuruyan fasulye
şahsen esmer erkek pek sevmem o yüzden kendisiyle ilk defa karşılaştık.yorumlardanda okudugun üzre kıllı bir abimiz..
kendisine yeni şiir önerilerim var, dilerseniz paylaşırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şahsen esmer erkek pek sevmem o yüzden kendisiyle ilk defa karşılaştık.yorumlardanda okudugun üzre kıllı bir abimiz..
şahsen esmer erkek pek sevmem o yüzden kendisiyle ilk defa karşılaştık.
kendisine yeni şiir önerilerim var, dilerseniz paylaşırım
tavuklar çiçek açmış ellerinde poğaçahımm.. o zaaman ayrı pazarlardan sayılırız ( sarışınla evlenerek kotamı doldurmuş bulunuyorum oda ayrı bir garipiliktir ya neyse...)
hadi yaz mısralarını
sen bebeto sevicisisin benım beyde renklı gözlü.. oluşan yavrı : sarısın , kahvegmzlü. oysakı ben esmer , renklı göz istedimdi , olmadı..tavuklar çiçek açmış ellerinde poğaça
madem yüzme bilmiyon niye çıktın ağaca
bu beyit oldu
ay ben kumral renkli gözlü ya da koyu renk saçlı beyaz tenli renkli göz seviyom, kısaca renkli göz seviyom
Hidroliktir direksiyonum
Uzun sürer ereksiyonum
Bakma bana laik kız
Ülkücüyle koalisyonum..
sen bebeto sevicisisin benım beyde renklı gözlü.. oluşan yavrı : sarısın , kahvegmzlü. oysakı ben esmer , renklı göz istedimdi , olmadı..
sonra dıyorkı ; adım cıkacak forumda.. daşlanmadıgına dua et
yoh bebeto sevmem, iri yarı, uzun boylu felan severim. öyle ay parçası sevmem :) böyle kapılardan sığmayacak mümkünse.sen bebeto sevicisisin benım beyde renklı gözlü.. oluşan yavrı : sarısın , kahvegmzlü. oysakı ben esmer , renklı göz istedimdi , olmadı..
sonra dıyorkı ; adım cıkacak forumda.. daşlanmadıgına dua et
Uzun boy candır yayoh bebeto sevmem, iri yarı, uzun boylu felan severim. öyle ay parçası sevmem :) böyle kapılardan sığmayacak mümkünse.
1.63 boyuma 1.90'lık adamla birlikte olduğumu bilirim
deneme bıle bence. alısmadık tende don durmaz hesaaabı.
Ay ama denk geliyor ben napayım şimdi
Bundan sonra hanım hanımcık bir üye olacağım.
yalnız degılsın.. Benım herıfte oyle dağ gbımsı..yoh bebeto sevmem, iri yarı, uzun boylu felan severim. öyle ay parçası sevmem :) böyle kapılardan sığmayacak mümkünse.
1.63 boyuma 1.90'lık adamla birlikte olduğumu bilirim
susuyorum yorum yapmıcamm. yoksa direk (en iyi ihtimalle) +18 bolumune şutlanıcamUzun boy candır ya
Boy önemli.
Ya ama niye öyle diyorsuuun : ) Boy önemli tabii, uzun boylu adam iyi değil mi yani? Cık cık cıksusuyorum yorum yapmıcamm. yoksa direk (en iyi ihtimalle) +18 bolumune şutlanıcam