Uğur Işılak koalisyon için şiir yazdı

Dogru daha niceleri var o parayi hak etmeyen, ama ilkokul seviyesinde siir yazmak nedir yaaaa!

Şekerim çoğu ;
"En az ilköğrenim mezunu olmak" kontejanından giriyor zaten meclise bırak adam kafiyelide olsa bir şiir yazmaya çalışmış!.. yazma olayını 5.sınıfta bırakan adamlar yoksa , bileklerimi keserim ..
Uğura gelince bence aşağıdaki linkten yararlanarak şiiri yazdı

http://www.incisozluk.com.tr/w/sonu-yon-la-biten-kelimeler-yazıyoruz/

#KoalisyonŞiiri etiketi altında paylaşılan Işılak'ın şiirine alternatifler....

Şimdi niçin uykusuz kaldığını anladık mi? Işte bunlar hep şaheser. ??#KoalisyonŞiiri

#KoalisyonSiiriKoalisyon koalisyon Neşe doluyor inson Uğur ışıltak

Yalılarda talim var Viski içen yarim var O da gitti hdp ye Ne talihsiz başım var Hani benim bahçelim#KoalisyonŞiiri

#KoalisyonŞiirimotorda önemlidir emisyon ulan garson nerde bizim adisyon şu masayı dörtleyin kuralım gitsin koalisyon

John snow öldü Bitti game of thoronose John snowsuz kurulamaz koalisyon#koalisyonşiiri@nihatsirdar

Şut ve ortalarım kombinasyon, Tribünde çıkartırım yüksek tansiyon, Benim gibi kimsede yok vizyon, Her yaptığım sansasyon.#KoalisyonŞiiri

Kimisi çıkıp horlamasıyla esiyor...
Kimi oturduğu koltukta, kçını kaşıyıp duruyor...
Kameraya geçen artist artist hareketler çekiyor...
Yeter artık bunca yolsuzluk, adaletsizlik...
Uğurcum; Bu kafayla bencede kurulamaz koalisyon..

İyi uykular bebekimmm

seni sevdim seveli başım belada
akşam seni düşünürken uyuyakalmışım helada.
alakaya maydanoz bu ne biçim lacivert
ben seni çok sevdim, yaşasın cumhuriyet!
bu arada Uğur Işılak kim?

Uğur'a aynı anda iki iş yapma (şarkıcılık, vekillik) kafan karışır demiştim dinlemedi. Yakında mecliste kürsüde konuşurken şarkı söylemesinden endişe ediyoırum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…