- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi kuruyan fasulye
durr bir bakayımm beğendiklerimi işaretlerimm..anam dün konu açtımdı. oradaki 7 biskolata erkeği.. vede 7side inanılr gibi değil ama kardeş.:)
dünyaca ünlü flamenkocu kardeşler. bodrumdaydılar geçen hafta
dun kocama onların kardes oldugunu , aynı tarlanın mahsulu oldugunu soyleyınce oda şaşırdı.. kakao begenmez onlarıonlar bizim ispanyol 7 kardeşi görmemişler ondandır:))
kakao ugur ve kenan gıllılarından sonra 7 kardes olmaz sana be ciciş..durr bir bakayımm beğendiklerimi işaretlerimm..
sadece bunun için inanamıyorsan durum cok vahım , kararsızKonu girgira döndü fakat bu sahisin 10000 lira aldigina inanamiyorum yaa!!
acuk kel olanı beğendim zatenn..dun kocama onların kardes oldugunu , aynı tarlanın mahsulu oldugunu soyleyınce oda şaşırdı.. kakao begenmez onları
kakao ugur ve kenan gıllılarından sonra 7 kardes olmaz sana be ciciş..
sadece bunun için inanamıyorsan durum cok vahım , kararsız
Dogru daha niceleri var o parayi hak etmeyen, ama ilkokul seviyesinde siir yazmak nedir yaaaa!
anam dün konu açtımdı. oradaki 7 biskolata erkeği.. vede 7side inanılr gibi değil ama kardeş.:)
Asıl şimdi benim şiirim geldi.Eki Görüntüle 1598025 burak özçivitle dıgerlerını bır tuttun ya sustum gıttım ben.. al sana gıllı
gıt yapta gelAsıl şimdi benim şiirim geldi.
anam dün konu açtımdı. oradaki 7 biskolata erkeği.. vede 7side inanılr gibi değil ama kardeş.:)
Hani herkese söylemicektik Oky
bosverın o begenmez , zati o gıllı erkek arıyodutühh. unuttum. amaKakao ve Ben beğenmemiş bunları neyseki.))
yorumlardanda okudugun üzre kıllı bir abimiz..bu arada Uğur Işılak kim?